Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сърце голямо - дух и страст и всички сме в екстаз.

Изгаряше за "Барса" и за нас... 

Гласовитите Еделина Кънева и Орлин Горанов набират популярност (не че имат нужда) в ново амплоа - като венцехвалят Камата Христо Стоичков.

Песента за Модерния ляв е публикувана на 30 май в YOUTube канала на известния текстописец Живко Колев, а в графа "Музика" стои името на Митко Гидишки. Но за музиката - после.

И бъъългарииин докраййй и номер ооосеееемммм...

За теб - че си дъ бест, че вече покорил си Еверест... 

Спираме до..

Неразгадан, непобеден, богоизбран, обикновен...

... и нататък му се насладете сами.

Всебезрикс, още познат като Какафоникс или Гонипубликс, е един от второстепенните герои от комиксите и филмите за Астерикс. Той е с дълга руса коса, червена мантия, дълги зелени панталони и е селският бард. Той пее толкова фалшиво, че другите не искат да го слушат, като певческите му опити често завършват с пердах от ковача. Винаги когато има пир, е вързан и набит. Това пък е цитат не от песента, а от "Уикипедия".

Но да се върнем на музиката на това произведение... Помните ли албума "Барселона" на Монсера Кабайе и Фреди Меркюри от 1988? Ако се съди по песента How Can I Go On, Митко Гидишки явно го помни...

За тйебе и тази пьесен, бати Ицкоо...

А помните ли Гошо от "Почивка"? Неговата "Ицата Стоичкоооов" има... вижте колко гледания само в един от вариантите си.

Изобщо Камата е обект на периодични ерупции от музикален и тестописки талант на различни автори. Една от най-известните песни е на "Мехехе" и в нея се пее:

Ако бях Христо Стоичков, щях да съм хубав и висок.

Е, в нея поне честно се признава, че музиката е на Ману Чао.

Ключови думи

Коментари

Коя е тази Ебелина?

Avatar

Чалгарите на драгалевския мафиот и наследника му Пърдан ГъЗъ тотално видиотиха нацията...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.