Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Група привърженици на патриотичната паравоенна организия "Български воински съюз" са нападнали протестиращи срещу идването на "Нощните вълци" у нас. Паравоенните са били в камуфлажни униформи и въоръжени с електрошокови палки. Сред протестиращите е имало руски и украински граждани, които живеят у нас. Инцидентът е станал на изхода на Бургас за София.

НОЩНИЯТ ВЪЛК НА ПУТИН СЕ ОКАЗА... СЛОВАК

Протестиращите са били тласкани по земята, ритани и нападани с електрошокови палки. Веднага на място са пристигнали 6 коли на полицията, частни охранителни компании и линейка. В момента се извършва разпит на пострадалите, като двете групи взаимно се обвиняват в провокация на инцидента.

"Започнахме да спорим за Русия. Те ни раздърпаха и бутаха – вижте какво направиха. Тези хора носят електрошок. Те са дошли тук, за да влизат в бой".

Това разказва пред местен сайт Александър, който е украинец и един от пострадалите.

От "Български воински съюз обаче твърдят, че причина за стълкновенията е момиче от тяхната група, което е било нападнато

Пострадалите са бити с електрошокови палки, единият от тях е с разкъсани дрехи, но без видими рани. Нападателите, и потърпевшите, се разпитват в РПУ в Бургас.

Рокерите от руския мотоклуб "Нощни вълци" пристигнаха в града в 8:30 часа тази сутрин. Близо 30 души пътуват с групата, която е на посещение в България. 

Бургас е част от обиколката на рокерите им в България. 

Клубът стана популярен като "вълците на Путин" заради символите и снимките, считани за национална гордост на Русия, с които са накичени моторите.

В Бургас рокерите ще се срещнат с местен клуб. 

Преминаването на "Нощни вълци" през страната ни днес и утре включва Казанлък, Шипка, Троянския манастир и храм-паметника "Александър Невски". Програмата в България е двудневна и приключва утре.  Страната ни е част от държавите, през които ще преминат рокерите по време на своята обиколка "Славянски свят 2016", стартирала по-рано този месец.

Ключови думи

Коментари

Georgi

Тези са абсолютни провокатори , част от руската хибридна воина !!!. Научно доказано е чрез ДНК тестове , че ние не сме славяни или тюрки , а сме един народ със северна гърция и северна италия и разбира се македония . Но на нас продължава да се вменява вина , че сме предатели спрямо русия . На никого не дължим нищо . Всичко сме си платили че и в повече !!!

Е разбира се , гнидите от ДАНС отново спят. Боко Тиквата им наредил : "Топайте топката", и те чинно изпълняват тюфлеците.

тука е така

До кога ще търпим такива предатели,до кога.Като имаме премиер който не е ясен в своята позиция на Б-я,а се клатушка към азиатски сатрапи като тези паравоенни галоши-тип Ганьовци!Какво правят тези рокери в нашата държава,провокации очевидно.

Както припомних другаде, Баташкото клане също е извършено от етнически българи, помаци, предани на султана (днес Путин) и на мюсюлманската (днес "православната") вяра.

Фатмак

Неколко въпроса: протестът разрешен ли е бил? ако е бил разрешен, къде са били полицаите да въдворяват ред? руските и украинските граждани с електрошокови палки екстрадирани ли са вече?

Научи се да четеш бе мушмул! Българските "граждани" са проблема.

www

Ти май нещо не си разбрал!!!

фатмак чудесно се римува с: тъпак глупак руснак гейтак мултак и др.подобни

дестилатор

С какво се римува фатмак ? Вече има ясни отговори .БЛАГОДАРЯ !

Е така "за момиче" стават войните, като не си използват мозъчетата по предназначение. Братушките не могат да измислят нищо по-различно от "разделяй и владей"

Тези wannabeта знаят ли кой е Васил Левски?

МВР и ДАНС нямат много време да предприемат нещо, преди утре в София да стане неприятно.

Фатмак

Я да преброим обидите на "културните" русофоби? Около 7 в три отговора. И после се чудят защо ги понабиват. Еми, дръжте се възпитано и ще си спестите възпитанието от другата страна. Това обаче не променя неяснотата в "репортажа". Първо, щом не е имало полиция, ясно е, че протестът не е проведен по надлежния ред, а затова са криви единствено "организаторите"-протестиращи. Оттам им почва и драмичката - едните отишли, там имало вече други, едните казали на другите да се махат и от обида на обида станало играчка-плачка. Протестърчета, докато не се научите, че има законен и демократичен начин да се протестира, няма да ви се получи.

"демократичен начин да се протестира" буахахаха, хайде малко по-сериозно уважаеми г-н пощальон!

"Протестърчета" :))) най-възпитания и културен фатмак хахаха гоУем смех си, че си и вярваш така като те гледам/чета

Фатмачо. А искаш ли следващият път да се появим аз и момчетата ми, появявайки се изневиделица на тези, демек, да им спретнем една засада, и да ги понабием тези психично болни русофилета, и да ти плюем на законите ти тогава, за да схванете, че 10/15 малоумника не сте цяла България да ти ебим майката в пичката да ти ебим. Започнахте да си показвате рогата и да се опитвате да бодете, но ще ви ги срежем ей.

рендето

Изгледах клипа и ми се появи непреодолимото желание да убивам руснаци и бг-русороби. Така че няма лошо. От тия путински помияри страда най-вече имиджа на Путя. Всъщност с простотията си допринасят за световната погнуса към всичко руско. Чудя се верно ли Путя е толкова тъп, да застане с името си зад подобни мероприятия. То ще излезе че е по-тън и от Ердоган, ебаси.

Споделям чувствата ви, но единственият начин да се развиваме е да не бъдем като тях и това е ползата от жалката им инициатива. А който каквото си търси си го полчава така или иначе...

Югозомби

Внимавайте докъде стигате във Вашето "непреодолимо желание да убивате руснаци и българи русороби", тъй като според чл. 144. от Наказателния кодекс онзи, който се закани на другиго с престъпление против неговата личност или имот или против личността или имота на неговите ближни и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, се наказва с лишаване от свобода до три години.

/Не/Развеселен

съветски биячи. Нищо не са научили от 40-те години насам

рендето

Утре в София ще им ебем майката на помиярите

Югозомби

Приближава времето, в което играещите си на паравоенни отряди структури като Български воински съюз "Васил Левски" ще трябва да попаднат под ударите на закона. Основания има. Наказателен кодекс: чл. 95, който с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна; чл. 163, (1) лицата, които участвуват в тълпа, събрана за нападение на групи от населението, отделни граждани или техни имоти във връзка с националната, етническата или расовата им принадлежност се наказват 1. подбудителите и предводителите - с лишаване от свобода до пет години; 2. всички други - с лишаване от свобода до една година или с пробация. (2) Ако тълпата или някои от участниците са въоръжени, наказанието е: 1. за подбудителите и предводителите - лишаване от свобода от една до шест години; 2. за всички други - лишаване от свобода до три години.

Фибата

Единственият начин да се друсаш в Русия и властта да не те закача, е да си...рокер, те му викат моторист! Нали си спомняте, че преди време имаше протести на наши рокери срещу годишните винетки /97 лв./, а оказа, че карат мотори за хиляди евро и облеклото им + ботушите са за 5-6 000! Наркомани и пияници "с кауза"!

Иван Панчев - Президент!!!

Рокер

Баси, не само на рашистите, а и на рокерите ще ни излезе лошо име заради тия боклуци.

Фатмак

Понеже някой пита "сериозно", на ви сериозно: "Чл. 8. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) За свикване на събрание или на митинг на открито организаторите най-малко 48 часа преди началото му писмено уведомяват кмета на общината, на чиято територия ще се проведе, като посочват организатора, целта, мястото и времето на събранието или митинга." От това писмено уведомление за кмет, полиция и "контрапротестиращи" следват задължения, които щяха напълно и изцяло да предотвратят всякакви ексцесии и от двете страни. Полицията щеше да отстрани и гражданите, които неправомерно са носели оръжие и други подобни, както и са се държали не както е предписано по закон. Тук имаме случай на правна и организационна неграмотност.

АзА

Чл. 44. (1) Гражданите могат свободно да се сдружават. (2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие. Тази паравоенна организация е противозаконна!

Хахааа

блядските и родните фашаги са се разпищолили. службите и органите на реда спинкат угодно. Изненада?

Утре надниците за протестиращи ще са двойни или тройни. Щото голем кютек ще отнесат. Нема да ги бият бесплатно, я.

AzA

Друго си е да си путинско, зелено човече, с кауфлажно облекло и електрошокова палка, и да биеш мирно протестиращи българи.

Защо ще отнасят "голем кютек"? (БеЗплатно;))

Това събитие е показателно за резултатите за процеса на РУСИЗЪМ в България. Ако нашите служби не започнат противодействие скоро може да чакаме КРИМСКИ РЕЗУЛТАТ В БЪЛГАРИЯ.

Краси

Ако държавата не вземе мерки, ще се наложи гражданите да защитим страната си от чужди паравоенни формирования. Кой допуска групи опасни за националната сигурност в България?

Радев

Как може да ритат така паднал човек, бе? Отвратителна история.

Ами могат, това за тях е висша форма на добродетел, да ритат паднал човек и то в глутница, а тях и с крив поглед да не ги поглеждаш. Онова добиче викащо кой да определял какво да е в България, трябва да знае, че всичко може да му се случи от сега нататък.

АзА

Чл. 44. (1) Гражданите могат свободно да се сдружават. (2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие. Тази паравоенна организация е противозаконна!

haha

това цацара дали го е прочел през дъъългото си следване????

анонимен

Очаквах по-грозни сцени и отново тия които говорят за ред и дисциплина, предизвикват бой.Така е по фатмашки.

РУСИЗЪМ = Това е новия ФАШИЗЪМ

haha

не бъркай нещата между фанатични идеологии и психично болни. вижте зениците на путин, явно индикират за сериозен проблем в половата му система.

Фатмак

Напротив, на лекето мръсното, от видеото ясно се вижда, че колегите полицаи бързо, ефективно и професионално ПРЕКРАТЯВАТ боя. А кой и колко е бил крив, тепърва ще се доказва с процедура, която щеше да е напълно ненужна, ако "протестърчетата" бяха проявили минимум гражданска отговорност и правна култура. Прочее, препоръчвам ви едно много полезно грантаджийско сайтче, "правата ми".

Утре Ушев няма да почива. Трябва да пази великите славяни да не се наакат пред царя освободител!

така започнаха и нацистите на Хитлер в Германия. С паравоенните отряди на СА. Достатъчно е човек да разгледа онази мутра с черните очила и ще разбере що за стока са русоблизците!

Спокойно, братя и сестри, ще им върнем визитата с поход до Китай /отиване и връщане/!

Дан Браун

На хохляците им показват как трябва да се държат в страна, в която са гости. Ще ядат куютек и занапред! ДА ХОДЯТ ДА СИ ПРОТЕСТИРАТ НА МАЙДАНАВ КУЕВ. Тук работа нямат. Довечера среща на Бачковския. Яжте и пие на зло Путина. ха-ха-хаххх. Утре в Шопландия да се готви асан кришната. Останалите шорошорасти - изкъпете се довера и си сложете нови пликчета, като ви карат утре с бърза помощ да не се излагате пред санитарите вкиснати и миришещи.

Покажи се де, покажи се, пък ще дойда в шапландията ти. Дадоха ви малко поле за изява и си мислиете че пишете законите вече. Покажи се, че да те прибира катафалка, а не линейка

Говорителят на руската агресивност в България подчерта в тукашни коментари, че протестиращите срещу рокрерите на Путин не са имали разрешение. Разбрахме от статията, че те са се събрали, чрез социалните мрежи. А никой ли не се интересува как са се събрали мутрите, облечени в неграждански дрехи и носещи инструменти, които не са характерни за ежедневието на гражданско поведение! Кой ги командва? Кой ги организира? Не са ли тези, които организираха назначените капиталисти през 1990 и назначените бандити от Първа частна милиция, ВИС, СИК, ТИМ? Или си мислите, че ей така са се зародили от само себе си всички тези тумори?

Импала

Коментарът, който прави аналогията, че помаците са същото като русофилите много ми хареса. Едните са българи които се правят на по-турци от турците, другите са българи които се правят на по-руснаци от руснаците. И неоспорим факт е - последните са избили 10-кратно повече българи от другите през баташкото клане. Викайте им Путиняци, хаха

Ели Попова.

Какво друго за очакваме от нашият доктор, ръководител на рокерите ВИНАГИ ГОТОВ. Те бяха само част след слъсаците в Кощуница, и успяха да нажежат още повече обстановката. Този доктор най вероятно се е лел пред Станишев в вярна служба.Там, където иаше междуособици и напрежение, те са там, където има стълкноевния, за да се увеличи напрежението и да се даде повод да се нападат управляващите от ГЕРБ.ИМАЙКИ ПРЕДВИД, ЧЕ ТОВА СА РОКЕРИТЕ НА БКП, Е ЕСТЕСТВЕНО, ТЕ ДА С ПОЗДРАВЯТ БРАТУШКИТЕ. Те могад да смажат българско дете, ако дръзнеда и се изплези, но на путиноите рокери ше легнат да минат през тях, а да засвиделелстват люовта си към чужда държава.

ПУТИН + ЕРДОГАН = Вечна Любофф.

Дан Браун

"Вие ще говорите върху мен ли, над мен? Ще вкарате хомозадявки ли?", попита Генов. "Гей-парадът мина", припомни Ангелов. Абе иска Асенчо да пипа шнура, ясна е работата... Гузен негонен бяга. >>>>>> асане-е-ееее, стягай си трътката за утре асане! Ше ти опъваме шнура връз хромата гърбина. ха-ха-хахххх.

ШОК!

Ердоган свалил самолета на Путин, щото турските служби засекли, че Путя му изневерява с Башар Асад. Ердоган шантажира Путя или да прекрати сирийската си авантюра или ще пусне СРС-тата в Ютюб.

тука е така

Да дойдат в София тези антибългари,и полицайте които си мълчат,които защитават чужда държава,а не собствената си! Къде е Бойко,Меркел не ги пусна тези диваци да си разиграват моторите.

Дан Браун

Споко бе шорошо-молец, утре са в шопландия. В 13,30 пред Александър Невски, дето асан кришната искал да я прекраства, че била на руски цар. ха-ха-хахх. Ела и тебе да те разтрием.

Емил Станоев

Данс пак не си е свършил работата ! Как на територията на България са допуснати тези украйнци -терористи дошли с цел да нападат туристи ??! Е ! така може да влязат и терористи джихадисти.

Дан Браун

На територията на България редовно и официално пребиват укрофашисти, изтрепвали собствения си народ в Донбас! Лекуват си рани тука. Няма ли местни патриоти в Хисаря да ги поразтрият малко, да ги поизлекуват по-бързо?

71

Моля този коментар да бъде предаден от клуб Z на ДАНС за заплаха за саморазправа! За това има член от НК.

пурко

Каквито са руснаците, такива са и феновете им, такива са им и "вълците"- примитивни, необразовани, агресивни получовеци. А ако някой се разрови малко повече в този т.нар воински съюз, ще види че те отдавна са подготвяни, подгрявани и най-вече платени от Кремъл да създават напрежение. В ютюб отдавна се прави пропаганда директно от Русия за този т.нар патриотичен съюз, а сега просто "вълците" ги осветлиха и им дадоха зелена светлина да действат. Полицията и ДАНС да си свършат работата и да ги закопчаят до един. А на тия пропагандатори на "руский мир" ще им повярвам, когато слязат от западните си мотори и яхнат ковровец....

Отврат

В тази организация членуват и шефове на МВР. Какво искате и какво очаквате? Вижте им мутрите на паравоенните- разни комплексирани освинени бабаити членуващи в ловни дружинки където се правят на мъжкари. Прости,първични, вулгарни, мръсни и елементарни. Не им е останало нищо освен да се тупат по гърдите и да крещят ,че са българи. Това всичко е селски цървул необразован и не ставащ за нищо.

Дан Браун

Бе вас "красивите" и "интелигентните" баш банкянски цървул и селяндур ви управлява, сложи ви за министър един прост ямболски селтак с птиче гнЯздо на темето, за министърка ви турна баш варненския диплодог, внучка на активе борец против фашизЪма и капитализЪМА, ОНАЯ ДЪРТАТА КУКАВЕЛА КРИВОУСТА Я НАПРАВИ ВИЦЕ-, че после и министър и то на образУванието... Тоя гейтак тръгнал да ми реве какви били в паравоенното моля ти се. Косток = обезпаразитен трепанир плъх!

анонимен

Дан Браун от кое дърво падна,дрънка та звънна.

Дан Браун

аС не работим на клон! аС ръководим отдел - бърза група за обезпаратизятяване на пичивъшки и костококи.

Партизанин

Ами леко са се отървали русофобите, като не разбират от дума, дано сега да разберат, че България е славянска и православна държава, и руснаците са наши братя по вяра и кръв, а кръвта вода не става.

да

затова се целувате уста в уста с Ердоган, щото православни майкопродавци!

Ulian

Ако тези, които ще те схрускат на закуска наричаш братя, то си прав тогава. Като те хрускат ще имаш или момент на просветление или на екстаз, че си бил изяден от брат си. И в единия и в другия случай природата ще оцени този момент като пример за един много добър генетичен подбор.

опълченец

е това е любимото на башибозука - да бие падналите, жените и децата. путин е един страхливец и идиот. С подобни мутри ще отиде на бунището на историята!

Ulian

Има ли още някой изненадан от факта че черноморското крайбрежие на България всъщност принадлежи на русия. Баща му на премиера другаря Тодор Живков не успя да ни направи де юре съвецка губерния, но сина му ББ се старае страшно да направи БГ (цялата или част от нея) територия на русия или да поне да има решаващата роля в дело, което може да бъде довършено от наследника му на поста.

диана

прост народ слаба държава

диана

при нас терористи няма да дойдат,те виждат как сами си се избиваме от глупост

TheRock

Мирише ми на АТО!!!

Яо

Българисрещуукропитеци.

натовец

Данчо,Амерка е в НАТО.Путин ти е изпил и малкия мозък,който имаш.

Дан Браун

Е какво се тъпчете тогава у Севастопол? Търсите големи пишки ли?! Добре, че сте вие, да не фалира Свилоза Свищов. "Лигнин. Колко? Еми Тъй кат ми гледаш колко мий голяма тавата..."

Браво на зебрите! Хубава тема, хубави коментари, а рендето може да го цАните за модератор.

sss

на оная к*рва дето писала че Путин е терорист номер 1 да се замисли малко коя държава напада всички остана ли за петрол и така нареченаа демокрация на тея боя им беше малко на к*рвата дето си дава дупето за пари от евреите много поздрави

ukrainskijat terorist koito naredil da ubivat geni i deca vav izto4na ukraina njama mjastjo v balgaria ,iskam da kaga nana6ia turbo idiot.glupak utre te svar6va mandata.znai 4e krim eerusia.glupak mrasen.tisi gleda i os6fornitesi firmi vav kipar i germania razrevalsi hiledi balgari vav garmania.....

vav balgaria njama masto ukrainskijat terorist poro6enko,koito ee naredil da ubivat geni deca v doneck i lugansk.za prestaplenitp si trjabva da bade saden vav haga .t ozi turbo idiot plevneliev ne razbral 4e krim eee russija...utreti svar6va mandatat ii6te izbjaga6 sas parite na balgaria vav sa6t...a nie 6te ti platim 4e si bil edin nekadaren bg.preziden...vie ste samo za zatvora sas tvoite o6forni firmi.takiva idioti koito podkrepjat i.d.i.l.zaedno sas reformatorite.nfsb,vmro,metodi andreev,petar slavov,martin dimitrov ste vragove na balgaria.....bog da pazi balgaria ot poro6enco,er,dogan,plevneliev..........

готвач ЕС

Путин ще духа студения борш докато не напусне Украйна.

Нана

Да са убили тази соросоидна, добре платена сган!

Нана ли си, Серьожа ли си,

Хващай си возилото за путлероландия, масква и си ръси паролите за убийства там. Азиатските сатрапи там ще те поемат, ще ти хареса. В БГ все по-соросоидно ще ти става.

путкин

Бре, тая руска гнида фатмак що още не е отишъл към Мурманск да се порадва на руската мизерия, глад и спин? русия все пак е първо на хероинозависими, спиносзни, аборти и алкохолизъм в света. Православно, а?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.