Хеви Кметал - Цонко Цонев вече е и бек вокал. Това поне стана ясно на неколкохилядния купон снощи в центъра на Добрич. Цонко пя вечната Free Me, макар че "в краката на таланта му" се мотаеха Джон Лоутън и др. Замалко да го объркат...

Концертът бе замислен като подгрявка за предстоящия Джулай. От 20.00 ч. на площад "Демокрация" в добруджанската столица се изсипаха ... виждате колко хора, да погледат, потанцуват и попеят с Джон и Б.Т.Р.

Загрявката с Александър Филчев - Санеца, любим на много от почитателите на БТР.

Както е известно, полу-побългарената легенда от "Юрая Хийп" и нашите рокаджии за пръв път от години няма да са на Камен бряг край Каварна, а в Тутракан - на Дунава.

Има ли нужда от текст под снимка?

Това въобще не попречи на градуса на настроението в областния център. Както е видно и от този кадър, предоставен от Цонко Цонев специално на Клуб Z...

Бившият кмет , а сега общински съветник е на нещо като минитурне с представяне на книгата си "Кметълски истории". Той взима участие и в куп рок-събития в различни точки на страната, като на някои е съорганизатор. 

На 30 юни в Тутракан му предстои представяне на книгата "Кметълски истории" от 20,30 ч. на сцената, където ще се проведе концертът на Джулая. Самият купон по посрещане на първото юлско слънце е насрочен за 5.30 ч.