Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Осемчленното семейство Гийсбах бяга от диктатурата в Германия, установява се в Москва, но молбата за получаване на политическо убежище не е уважена.

Това твърдят самите Гийсбахови във Фейсбук, публикуват и свои снимки.

Семейството е от федерална провинция Мекленбург-Предна Померания (на територията на бившата ГДР – б. а.).

Онлайн изданието на сп. "Фокус" разкрива някои подробности.

Кандидатите за руска закрила поемат през декември 2015 г. към необятната страна. Те пресичат Полша, минават през Литва и Латвия, изминават 2300 километра и стигат до Москва.

Пред тамошните власти заявяват, че са избягали от едно разгулно общество с ранна сексуализация, във ФРГ принуждавали малки и големи да се имунизират, и то с ваксини, които съдържат смъртоносни съставки. Сега пък в Германия щял да бъде приет ”закон за толератност”, целта на който била да се забрани на всички германски граждани да говорят срещу бежанците. Същевременно били погазвани конституционни свободи и човешки права на германците. Те били подлагани на унижения.

Не стигало всичко това, а още от XV век германската история била фалшифицирана.

"Обяснихме пред руските служби, че при нас се случват неща, които са в разрез с международното право", написа във фейсбук майката Карола.

Тя се жалва, че руската страна не се трогнала особено от погазването на конституционни и човешки права в Германия.

Семейството било сигурно, че руснаците грешат. Те приемали молбата им за политическо убежище като "горещ политически картоф".

Гийсбахови дават да се разбере, че скоро ще бъдат изгонени от Русия.

Осемчленното семейство в момента живеело в микробус пред хостел в Москва, и то с пет малолетни деца. Най-малкото е на 6 седмици, което ще рече, че е родено в Русия.

Останала в Германия дъщеря казва за "Фокус", че семейството в момента мизерствало, нямало никакви средства и било принудено да гладува.

Все още не е ясно дали Гийсбахови са се обърнали за помощ към посолството на Берлин в Москва.

Със споделената във фейсбук история те най-вероятно целят да наберат дарения

Ключови думи

Коментари

Търси ли Симончето из немската преса, търси... рови...

Ами търсете и Вие.

Кабакчиев

Големият майтап е, че в твърденията има резон, особено за "толерантността". Германец в Арабия ще бъде осъден, ако държи жена си за ръката, да не говорим за други "прегрешения". А в Германия гласят условия за още по-широки "права" на опакованите. То бива, бива безумие, ама ...

Тия от Меклендург изядоха стотици милиарди марки помощ от западните си съграждани и пак "

Маркс

Тия от Меклендург изядоха стотици милиарди марки помощ от западните си съграждани и пак "ГЕНИТЕ ГИ БОЛЯТ, ГЛАВАТА ИМ ПРИЛИЧА НА ПЕТОЛЪЧКА" (по Л.Канов)!!!!

Фибата

Време беше и за подобна новина! Имаше едно време един американски комунист певец Дийн Рийд, не пееше зле, но беше известен с това, че избяга в ГДР. Има ги всякакви!

И като реши да се върне обратно нещо се спомина

Химлер

Айде сега някои да се лишат от хонорарчето тук и да изпрати на другарите някоя и друга копейка !

Хахааа

"Който не обича Германия, да я напусне." - Паролата е на нацитата в пегида. Иронията не е на съдбата, а на главата.

Tова е цивилизовано решение

В Америка има такива общества на откачалки ( мармоти например) ,те живеят в Средните векове! В Селата на Русия не се живее богато , ала те са жизнени с деца училище , медицинска служба ,а не села призараци! Ако Русия намери "пазарно решение" за малкото земеделие ( в рамките на 15-20 декара) ,при наличето на толкова земя и вода ....могат да поемат хиляди емигранти ,вклчително и българи!

А дано фатмаците те прочетат и да поемат към матушката си! Но сега, веднага! Ама надали!

мужик

Идвай товарищ,чакаме те.Вземи и другите с тебе..Молодец ,!

Какви мармоти бе?! Мармота е животно!

Мужик бачкатор?

Ти къде си видял руски мужик да бачка? Ходеха такива идиоти като теб да им режат горите и да им слугуват.

Клубци, като станат 1 000 000, може пак да се обадите. :) До тогава само едни проснати гащи ще се веят...

Фатмак

Россия - Я другой такой стране не знаю, где так вольно дышет человек!!!

Гост

:)

НуЧтоЖ

Да?Правда говорите? А Борис Немцов не бы думать так...

анонимен

Дийн Рид намери смърта си в страната, която го приюти в едно езеро.

Всички са смъртни

По ме тревожи смърта на бабата и дядото от българското село Х. Те са оставени да измират ..и са оплячкосани от банди насърчавани от такива като теб !

Фатмак

Само глупости "от социалните мрежи".

Дара

фатмак, ти в колко мрежи си се оплел? Тук един, проповядващ цивилизовано решение, е объркал мормони с амиши, ама да не издребняваме, но иначе Борисов е неграмотен, а вие сте и невежи!

Борисов е неграмотен, и? За него ли става дума в статията?

Да продължат към Северна Корея

Ваньо Хитлера

Тез като ги гледам,ми мязат на онез от 'Свидетелите на Йехова'. Колегата по-долу правилно ги е насочил към Северна Корея,там ще им е най-харно! :-) Там като попасат малко трева по градинките и че се чудят кой е най-бързия влак за Европа! :-)

До копейкаджиите

Хайде партрЕотарите, вдигайте си чуковете към майка ви руска, там имало демокрация и някакви гедерейски идиоти търсят убежище. Давайте бе, скатаджийски говеда!

д-р Петроff

Директно за лудницата. Няма само у нас,желаещите да емигрират в Русия, да се считат за луди.

дестилатор

Моля , всички , считащи , че в Русия е по-добре от България ,която е част от ЕС , да последват примера на това многодетно германско семейство , за да се почувстват най-после на мястото си , сред дружелюбни славянски , сродни души с големи сърца , говорещи на църковен български език. Дано "шествието" в посока Русия да се води от набожните ченгета от ДС Синода. Моля те Господи , помогни им !

Дара

Напълно съгласна с дестилатор! Чест и почитания за текста!

иван

не ви ли е срам чуждогъзомииници когато американци и англичани умрат за българия тогава пишете всички сте за психиатър

Дара

иван, с малка буква, ако те мобилизират и умреш в нечия чужда война, дали внуците ти ще се гордеят или ще си викат, че си идиот зарязал семейството си. И психиатър не може да помогне на глупци, на които мозъкът им работи като червен светофар. Явно не си чувал за Макгахан и Юго и това, което са направили след Априлското въстание, както и за десетките монографии на родоотстъпници, че Юго бил говорил за Батак в Сърбия? Знаеш ли кои са и какви са Виторио Позитано и Леандър Леге и че не са улици в София? Нема по-големи олигофрени от русофилите, Бога ми! Наистина става дума за проруска алкохолизирана утайка. Срам ме е в 2016 г. да има такива съветски фанатици, каквито и в Русия сигурно няма! Би трябвало всички да ни е срам. И понеже наистина ми намирисваш на шушумига, знаеш ли, че е било забранено от съветските другари в събраните съчинения на Иван Вазов да се публикува "Аз съм българче" го 1970 г.! Време е парламентът да обяви русофилите за опасни за националната сигурност и да станат клиенти на прокуратурата по Наказателния кодекс, но може да има гратисен период да се изнесат от България. Почти всички разбрахме защо на българските рускогъзомийници така им се услаждат свободата и демокрацията!

Франк Лойд Райт

Полека бе, како, че ти излезе пяна на устата. А чела ли си пътеписите на Достоевски за войната от 1877-1878? Де да видиш и друга гледна точка. А Юго наистина говори за Сърбия, така да знаеш.Завалията дори и не знае де е китната ни родина.

Бай Ганьо стана евроатлантик

Ганьовци,пет пари не давам за комунизма,но вие толерасти сте същите болшевики.Дори още п-големи идиоти.Мразите Русия,но ако не беше тя,щяхме да сме като кюрдите.Не стига,че 500год.изверги са ви насилвали,ами сте и хронични предатели.Впрочем,Дара е евроатлантическа гъзомийница.

Много евтино, много ама много дори и да мирише на рубли и то много рубли

Не бе, ти просто така си миришеш!

?

Що за проруска пропаганда, 8 германеца избягали в русия срещу два милиона руснаци избягали в германия ???

ОТАН

"Куче ухапа човек" не е новина, но виж, "Човек ухапа куче" е супер-новина.

Руски трол долу намеква нещо за така една от рускотурските войни за контрол на Босфора който русофилите в България наричат освобождение ? След пет века ? Добре че е този Босфор да го искат руснаците и украинските войници пропъдили турците та да има днес рублофилите да го наричат "освобождение" но петвековно...

Всичко

Зависи от свбодата ,която са готови да дадат. При Петър и Екатерина е имало огромни територии заселени с немци. В България няма идея за "фамилни земеделски стопанства. Те не се правят.. не от мързел, като блееят ГЕРБЕРИ . Просто политиката на "зърнарите" победи и е доминираща в България .Никога в Българската история не е имало такова колосално струпване на земя в ръцете на "шепа хора". В кпаиталистическа България 300 декара е било предел , а сега имаме хора с над 50 000 декара земя.Да ви обяснявам ли какви са ? Да казвам ли че всички имат "супер техника". Да продължа ли ,че те плащат анък спокойствие на едни охранители . Кръгът се затваря. Чиста проба латифундисти. Някой да я няаясно че неможе да поливаш земя дори и от течаща вода. Някой да разбира- защо "рухна изкупвателната мрежа" на България? Някой да е нясно че "тъпата гръцка държава", с малко реурси създаде условия за производство на огромни количестава плодове и зеленчуци. Сигурно се знае и кой точно печели от безмитен внос ( от София е ) за съспването на страната.

Дара

От съветски мекерета не се обиждам, напротив! Едно предупреждение към всички останали да внимават с две опорни точки - ЕС се разпада и можем да съсипем всяка империя. Съветските центрове за стратегически изследвания май традиционно имат една голяма слабост - манипулират с очевидни факти, като спестяват половината от изречението. Това за империите е вярно, само дето към нито една от умрелите империи не сме се присъединили доброволно!!!!! Значи правилно е да се каже, че който насила ни присъединява към империя после кръв сере и частната му империя газ пикае, но на по-ниски цени! Руснаците ни искат бедни, тъпи и предатели, и Луканов направи каквото можа, но Господ вижда и това няма да се повтори! Не знам за Аллах, но и кюрдите се събудиха!

учудена

От личен опит знам колко е трудно да се получи руска виза. Ако си вадиш виза с покана, поканващия го проверяват с месеци. Тези германци едва ли са получили бизнес виза, а за туристическа им трябва потвърждение от хотел, застраховки и още един куп документи. Идеята ми е - тези как изобщо са попаднали в РФ и дали отначало не са били вкарани с пропагандистка цел, а после нещо да не е тръгнало по сценарий?

Дара

учудена, отговорите са поне три. Първо, най-вероятно това са сектанти, които раждат много деца защото не ползват противозачатъчни. Второ, използват ги с пропагандна цел, но не им дават политическо убежище защото не са преследвани, а бегълци от лоши нрави. Трето, което е първо - набират дарения. Осемчленно семейство може да се издържа с доходи над средните за ЕС. Изглеждат ми повече като социалисти от ГДР, които правят деца с идеята държавата да им ги гледа. Бизнесът им е да произвеждат работна ръка, но всъщност създават социално слаби хора!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.