Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Британците гласуваха за Тръмп, който снощи отлетя за Шотландия, както и срещу Обама и Хилъри Клинтън, коментира обрата на Острова Джоел Полак - старши редактор от агенция Брайтбарт нюз.

Британските гласоподаватели избраха да напуснат ЕС напук на проучванията и на американския президент Барак Обама, който призова Обединеното кралство да остане в Съюза. Този призив отправи и Хилъри Клинтън. Само Доналд Тръмп подкрепи кампанията за излизане.

РЕАЛНО ПРЕБРОЯВАНЕ - ОСТРОВЪТ СЕ ОТЦЕПВА

Стратезите на републиканците критикуваха идета на Тръмп да посети Великобритания в разгара на кампанията и в навечерието на острата му атака срещу Хилъри по-рано тази седмица. Сега обаче изглежда, че рискът си е струвал от гледна точка на външната политика.

Призивът на Обама може да е подтикнал някои гласоподаватели да подкрепят напускането. През април той предупреди британците, че могат да се окажат на опашката за търговия със САЩ, ако излязат от ЕС. Великобритания обаче не беше на опашката нито веднага след терористичните атаки на 11 септември 2011 г., нито във войните в Ирак и Афганистан, припомня Полак, като привежда цитати от пресата на Острова срещу думите на американския президент.

Хилъри също подкрепи оставането, като неин съветник направи изявление от нейно име. Двамата с Обама се оказаха на грешната странана историята.

Тръмп, който идва в Шотландия да открие комплекс за голф, обеща през май, че излизане от ЕС няма да постави Великобритания "на опашката", и заяви:

"Мисля, че ако бях от Великобритания, вероятно щях да поискам да съм в друга система."

Той потвърди миналата седмица подкрепата си за излизането, като каза пред в. "Сънди таймс":

"Лично аз бих бил по-склонен да напусна по много причини като тази да имам по-малко бюрокрация... Но не съм британски гражданин. Това е само мое мнение."

Ключови думи

Коментари

Георги

Това беше коварен руски хибриден удар !!!

Фатмак

Точно така, хибридният войн Георги е съвсем прав. Късно снощи, малко след затварянето на британските изборни пунктове, близо един милион руски НЛО-та, произведени от руския ВПК под ръководството на командир Рогозин, безшумно се вдигнаха от плацдармите в Севастопол, Ялта, Евпатория, Керч и Феодосия и след кратък и бърз полет, извършиха множество десантни операции в цяла Британия - Уелс, Северна Ирландия, Англия и Шотландия. Два милиона безшумни роботи, с позитронни мозъци с изкуствен интелект, разработени в Сколково подмениха гласовете на почтените британци, без да ги усетят армията, МИ6 и Скотланд Ярд. Летящите чинии отлетяха безшумно, а руските терминатори се смесиха с населението, в готовност за следващия ХИБРИДЕН УДАР!

Развеселен

А скоро и американците

Николов

Страшен си Фатмак. От къде толкова информация? Явно е ,че си служил в разузнавателните части. Тоя- Хибридният ГЕОРГИ сигурно е служил в КЕЧА. Предложи му да си води записки след всяко твое изказване.

Чакайте да видите как американците гласуват за Тръмп. Защото Обонго и Килъри са на погрешната страна, правилно казано.

Сега ще обвиняват кого ли не, но не истинската причина - ЕС се е превърнал в бардак, а обитаващите го момичета са със самочувствие на морални стожери

Фатмак

Николов, козяшка буболечко, георги е от твоя екип. И двамата сте еднакви платени глупендъри, водете си записките един от друг.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.