Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира последните актуални събития - присъдата на Международния арбитраж, свързана с АЕЦ "Белене" и разговорите между румънската делегация, водена от президента Клаус Йоханиси, която бе на посещение у нас и българската държава, свързани с Черно море. Според Кънев развитието за "Белене" е било предвидимо и за него отговорност носят както БСП и Георги Първанов, така и ГЕРБ. Той казва, че се е почувствал засрамен като български политик от начина, по който политиците на северната ни съседна отстояват своите национални интереси.

Ето какво написа Кънев на страницата на ДСБ във Фейсбук:

Вчера ( в четвъртък - б.р.) България бе осъдена да плати един милиард и двеста милиона лева на Русия, поради простия факт, че въпреки дългогодишните предупреждения на цялата независима експертна общност и на десните политици в България, БСП, Георги Първанов и в не малка степен и ГЕРБ завлякоха България в аферата “Белене”. Тя не е нищо повече от афера и никога не е имала друга цел освен това едни хора да направят едни пари, никой никога не е строил реактори. Днешният развой беше предвидим, а и трябва да се признае, че днес се разминаваме с най-малкото от това което като нация, като данъкоплатци бяхме сготвени от Българската социалистическа партия.

Вчера и днес (четвъртък и петък - б.р.) се случи още нещо много интересно, което забелязвам, че доста слабо се отразява. В България дойде делегация на най-високо държавно ниво от северната ни съседка и изнесе открит урок по политика. Аз трябва да кажа, че толкова засрамен, че съм български политик, колкото последните два дни, не съм се чувствал никога. Дойдоха блестящо подготвени, изложиха националния си интерес към България по един начин по който го правят силните към слабите – нещо което никога досега в България не се е случвало. Говориха напоително на общи срещи за румънско – говорещото общество в България, говориха остро по граничния спор в черноморската територия, който имаме. Заеха позиция на националния си интерес от позиция на силата в присъствието на съответното ниво български държавни лидери. След което пристъпиха към въпросите от взаимен интерес, свързани с обезпечаване на сигурността на черноморския и дунавски басейн. Румънците, за разлика от нас, много добре разбират, че Варна, Бургас, Констанца, са пряко свързани с корабоплаването по Дунава и че наличието на силна морска отбрана, не такава, която може да спечели война срещу Русия, а такава, която може да обезпечи сигурност срещу “зелени човечета” в кораби, е първостепенен икономически интерес и на Румъния и на България.

Какво направихме ние? Първо, не засегнахме нито един въпрос от национален интерес, по който имаме различна позиция. Такива въпроси има много, най-малкото от които – следващи мостове по Дунав, или шлюзни системи с мостове по Дунав, които за България са изключително важни, за Румъния на са интересни, а и им създават известни проблеми с по-ниския им бряг на реката. Тоест, те защитиха своите интереси в отношенията там където нямаме общ интерес, ние не защитихме нищо. Ние участвахме в тези срещи протоколно, защото сме свикнали да участваме протоколно и да се усмихваме.

По въпросът от общия интерес се случи нещо много по-интересно. Там, вместо да постигнем съгласие по общия интерес с Румъния, ние защитихме руския интерес по отношение на отбранителната политика в Черно море. Или по-точно, Президентът и военния министър се опитаха плахо, много плахо да започнат разговора в общия интерес, след което Премиерът им се скара, събра ги на пресконференция и ги вкара в обяснителен режим да се извиняват. Българският държавен глава и българският министър по същество да се извиняват на руснаците, след което той обясни, че българският национален интерес е да има яхти и да няма военни кораби, което в сегашната ситуация в Черно море е тъжна политическа неграмотност.

Тези два примера много ясно показват с какви политически задачи се е захванала ДСБ, защото подобно говорене по тези въпроси нито днес, нито утре, нито другата седмица, ще чуем от друга политическа партия, освен от ДСБ. Няма да чуем и от друга политическа партия остро говорене по темата за върховенството на закона и назоваване на тежкия проблем в българската прокуратура, просто защото всички други ги е страх че са клиенти на тази институция, докато ние може да си позволим да критикуваме открито.
Няма да чуем и никакъв разговор за това в нашето общество от ниските образователни нива, та до края на житейския път – работен и пенсионирането, в България се израства според заслуги или според нещо друго. Няма да го чуем, защото повечето политически партии в България продават илюзии, които не са свързани със заслугите на хората – обещават пенсии, които не са изработени, дипломи, зад които не стои грамотност и работни места, зад които не стои никаква компетентност и никакво състезателно начало, а стои членство в управляващата партия.

Няма да чуем и никой друг да говори за реален български патриотизъм – тук няма да се разпростирам, защото мнозина от вас бяха на срещата ми във Варна, в която говорих половин час по темата. Никой от тях няма да отбележи, нека използвам по-твърдата дума, че българският национализъм е изначално про-западен политически проект от Възраждането насам. Той никога не може да бъде про-руски и никога не може да бъде про-турски. Това са други, слава Богу, останали в миналото национални идеали, докато националния идеал на българското възраждане, свързан с ясната идентификация на България в семейството на свободните западни народи, се защитава от малцина и най-малко от тези, които наричат себе си “патриоти”.

Ключови думи

Коментари

Avatar

Да напомним на костомолските отрепки отдолЕ нЕкои ФАКТИ, а не махленски попръднувания като техните. Повече от десет години "автентичните" се плюМчеха по микрофоните да ни обясняват колко лош е "големият шлем" на Гоцю сирищника, без да си мръднат пръста да направят нещо против него; обясняваха ни колко били лоши руските монополи, а именно те продаваха на руснаци най-голямата ни рафинерия и удобно унищожиха всички нейни конкуренти - Плама, Приста ойл и каквато друга конкуренция имаше. Още в първия си мандат Борисов направи на пух и прах грижливо градените мошенически схеми на червено синята мъгла и ето КОНКРЕТНИТЕ ФАКТИ и ДЕЙСТВИЯ (а не лигавото плюнчене пред микрофоните на лиляводжукестия крадец, Пърданчо, Малтинчо, Гроздю джуката и други "автентични герои"): 1. Премахна газовите посредници; 2. Постигна за първи път в историята ни 21% намаление на цената на руския газ. 3. Спря проекта Бургас-Александропулус; 4. Започна проверки и наложи монтирането на контролни уреди в Лукойл; 5. Спря проекта АЕЦ "Белене"; 6. Започна проучвания за добив на шистов газ, спрени с протести на "зелените" отрепки - едно от терористичните крила на драгалевското БКП; 7. Даде на концесия блоковете в Черно море на големите ЗАПАДНИ нефтодобивни компании. Сигурно съм пропуснал нещо, но и това е повече от достатъчно, за да се види кой реално се бори за енергийна независимост и реално се изправя срещу руските интереси и кой само си прави евтин ПР пред изчезващите си безмозъчни фенове. Нъл тъй, пърданофилчета малоумни?

някой си

Това го крада,да натривам носа в ФБ на десебарските подлоги.

За румънската инициатива, естествено със забравена Украйна: - Редакционната политика на клубците: Един читав материал по въпроса - "Това е нов формат за турската амбиция за хегемония в Черно море" от О. Минчев, скрит преди да набере 3000 прочитания, което общо взето е прецедент. Срещу него буквално вакханалия от полит коректни "анализи" и мнения: Радан Кънев, Христо Иванов, Соломон Паси, Д-р Михайлов, Илиян Василев и току що отново Радан. Глутницата на Моника.

l.obretenov

Категорично не сте прав за редакционната ни политикка. Вчера публикувахме дори мнението на Георги Първанов по темата. Стараем се да публикуваме всички гледни точки, които са добре аргументирани, разбира се. Иначе се надяваме всички наши текстове да имат много повече от 3000 прочитания, но това, за съжаление, не зависи само от нас. Благодарим ви, че сте редовен читател на Клуб Z, което личи от коментара ви.

Историята на един комплот: "България, Румъния, Турция и Украйна да създадат общ боен флот в Черно море, който да неутрализира Русия." /15.06.2016 22:00 24 часа/ Запомнете Украйна. Тя не е член на НАТО и е в студен военен конфликт с Русия. Военна активност с Украйна не може да бъде активност на НАТО и е вземане на страна в конфликта Украйна-Русия. На следващия ден сутринта журналисти нападат ББ за разяснения. ББ говори точно срещу идеята за общи военни активности с Украйна. НО ТОВА ГО НЯМА ЯВНО ЗАПИСАНО в медийните публикации: "Борисов: Искам в Черно море платноходи и яхти, а не фрегати" /16.06.2016 11:06 24 часа/, "Борисов, Турция, Русия и една флотилия в Черно море (ПЪЛЕН ТЕКСТ)". Медийният балон е раздут, провокацията Украйна изчезва от писаниците. Чак след това Плевнелиев, Борисов и Ненчев дават обща пресконференция, а журналистите допълнително надуват балона за отношението на ББ към, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, НАТО, а не към военно сътрудничество с Украйна. В този си вид медийната партенка емигрира зад граница: "Bulgaria says will not join any NATO Black Sea fleet after Russian warning" /Thu Jun 16, 2016 9:15am, Reuters/. А след това ни я внасят като истина от първа инстанция: "Ройтерс: България се поддаде на руския натиск" /17 юни 2016 в 15:40, Офнюз/ - "Като поддаване на руския натиск определя Ройтерс думите на министър-председателя Бойко Борисов, че България не трябва да се присъединява към военна флотилия в Черно море заедно с Румъния и Турция." - Обърнете внимание отново на ОТСЪСТВИЕТО НА Украйна! Писанието на Василев горе влиза в челен сблъсък с посочените факти и става един от множеството пасквили по темата.

някой си

Много добър текст. От 4 дена българските медии създават опорни точки.За пореден път съсипват репутацията на България в международен аспект.Жалки доносници,трудно им е да не се само оплюваме.Нямат никакво достойнство!

"Военна активност с Украйна не може да бъде активност на НАТО" *** това от какъв език е преписано?

Avatar

Пърданчо на фотографията изглежда досущ като потен кебапчия на съботен пазар, наблюдаващ доволно цвърчащите на скарата кебапчета, дорде на опашката сополиви хлапета точат лиги в очакване да се доберат до заветното лакомство. Касателно поредното брътвение пърданчуво, няма как да не отбележим, че докато Борисов говори и бива слушан внимателно в Европа, Пърдан ни уведомява, че е отприщвал логореята си пред варненските геюви и туй веке го правело значим. Едва ли за някого е неясно, че както винаги ДСБ е в комбина с БСП в поредната русофилска атака срещу кабинета - Борисов е лош, щото не иска да дава повод на руснаците да проявят агресия, а един регионален съюз на черноморските държави би бил знак именно за това - агресия срещу Русия. Някой малоумен костокок може ли да обясни с думи прости - след като България, Румъния и Турция ВЕЧЕ СА част от международен военен съюз - НАТО - като каква ще да е тази нова формация? Армиите на трите държави са подчинени на общото командване на блока. Как точно ще стане тази врътка - корабът Х на България, У на Румъния и Z на Турция самосиндикално да се юрнат на учение, без да са получили заповед от командващия на военния съюз? Това е толкова абсурдно, колкото и "независимия заместник-главен прокурор". Тия малоумници си нямат понятие от субординация, военна дисциплина и изобщо, от НИЩО! Сиреч, всички тези дъвки са чисти медийни балони на обслужващите руската мафия медии и тази глупост, за жалост, бе малоумно препечатана от западната преса, та нашите путьовци като Пърдан да имат хляб да дрънкат тъпотии. А сондата в Черно море пробива ли, пробива... А пърдан си троши маникюрите у фейса да твори поредните идиотизми за малоумните си фенове. Политически чалгаджия!

аватароеб

Много ги назнайваш военните дела!"Субординация, военна дисциплина..."Личи си почеркът на комунистическите,съвеЦки шуменски казарми!Ашколсун!

Фатмак

"поради простия факт, че въпреки ... предупрежденията на цялата независима експертна общност и на десните политици в България, БСП ... и ... ГЕРБ завлякоха България в аферата “Белене”" - няма никакъв "прост" факт, има доста сложни факти. Първият сложен факт е, че протакането на проекта, което утрои цената му и го направи от перспективен в безмислен, се дължи именно на "десните политици". Фактически, действията на тая паплач бяха не "предупреждения", а саботаж. Вторият сложен факт е, че няма "независима експертна общност". Тия, за които Кънев говори са няколко самопровъзгласени "капацитета", които, подобно на Жорката Ангелов със смешните си коментарчета от онзи ден, не могат да различат реактор от бойлер за баня. Експертната общност, която България имаше навремето - геолози, енергетици, металурзи, химици и т.н. беше разбита, главно от "десните" "демократи", по ненужност. Малка част от общността сега е част от енергепийната мафия и никога (и правилно) няма да работи с такива като Кънев. Затова сега популацията трябва да се оправя в тъмното. Годишно завършват едва няколко специалиста по ядрена енергетика и те изчезват в чужбина. Дори и някой от тях да поиска да даде акъл на глупаци като Кънев, глупаците не го слушат. Неграмотното мнението на разбирачи от всичко, бивши комунисти и доносници, гравитиращи около Костов има повече тежест. Много има да се хапете за гъзо с такива "политици" и с такава необразована "експертна общност", дето не знае как се събират вектори и какво е диаграма на състоянията, но разсъждава за ядрена енергетика, все едно баба им все котлета е заварявала. Затова всичките разсъждения са елементарни, повърхностни, а всички действия - късогледи и тъпоумни. На неспособния автентичен и закривен надясно политик хибриден Путин му пречи.

Баба Пена

Сине, оти ма караш да се аба, за втори път та ола, да не се излагаш като кифладжия, Смени си арем името, та да не те мисля, оти знаеш, че Фатмак е срамна дума,Поздрави от баба ти Пена

Георги

Борисов е достоен и отговорен премиер . Не мога да повярвам на късмета ни , че намери такъв като Плевнелиев !!! ​Наи-големият Български президент за всички времена !!! Чест и слава !!! Моля медиите които се смятат за български не разпространяваите хибридни руски дезинформации !!! Ненчев е категорично наи-успешният български военен министър защитаващ за първи път българския национален интерес !!!

cos

ББ не каза нещата до край. Той иска необезпокоявано руснаците да завладяват и обитават нашето черноморие и ние да не можем да се защитим.

sin

Препасвай демократичната пушка и отивай да се защитаваш, какво те спира? Или си направи партия, събери милион и половина гласа и смени Боце. Демокрация е.

Добре че си ти, да ни пазиш, ще спя спокойно!

Питащ

КОй е Радан,и какво реално зависи от неговото съществуване като политик,освен да възхвалява някой друг?

Първо си задай въпроса, кой си ти и какво точно зависи от профанизиращия ти коментар.

Лили

Бог да прости починалите! И хейтърите...

За първите- да, за вторите да отидат при първите.

Новият

Парцали не коментирам!

ultra

Просто се подписвам с две ръце под всичко от гореизложеното и гореказаното! С риск да прозвучи като хвалебствие, но за съжаление наистина НЯМА друг политик, освен Радан Кънев, който да умее и да има смелостта да нарича проблемите и опасностите за България, с истинските им имена! Уви!

ultra

Днес ще му развея знамето на прайда с гордост.

Отново Радан блести и е на светлинни години от другите политици.У нас рядко се раждат подобни хора, болшинството е простак като фатмака и аватара.

Да бе, демократ от нов вид, фейсбук демократ, много говори (пише) и нищо не прави! Тези вече съм ги виждал, празнодумци, правещи единствено и само НИЩО! Не се различават много от шибаните комунисти, наричащи се социалисти!

Eли Попова

Слушах Ви Гн Кънев. Сверете най сетне часовника , какво става в политиката. За Вас е важно, да кажете НЕ на Борисов , а с други изразни средства, повтаряте това което е казал Българският Премиер Борисов. Не си давате сметка какво говорите.Толкова е съркано поведението Ви, че започваме да се безпокоим за здравето Ви. Това да си противоречите сам на сее си е опасно.Няма да го квалифицирам, това е работа на психиатри.Последно, не разрахме каво стана с Вашият Десен проект, оказа се, че за това не сме Ви разрали правилно. Вашите изяви ги има на ЗАПИС. кОГАТО СТЕ НА ГОСТИ В ДАДЕНА МЕДИЯ, ТРЯВА ДА СЪПОСТАВЯТ С ПРЕДИШНИ МНЕНИЯ, КОИТО СЪЩО С АМПЛОА СТЕ ГИ ЗАЯВЯВАЛО МНЕНИЯТА ВИ .Трудно ще ви разберат избирателите, то вие сам не се разбирате с себе си, какво да кажем за нас,потенциалните ви избиратели.Очаквам и следващите Ви изяви, след което мога спокойно да прогнозирам, че трудно и 3 процента ще получите.Ум робува, ум царува и... у падение го очаква.

Фибата

Радан Устата - ужас без край! Радан Кънев преди малко заяви, че Румъния ни била изнесла урок по дипломация с общата фрегата с Турция! Румъния е в политически и икономически колапс. Това е държава в тоталитарно-прокурорска политическа система и само запалване на война може да замете следите на вандалите или присъединяването на нови територии /в случая Молдова или част от нея/. Румъния предстои да излезе от ЕС, а не да влезе в Шенген!

Министърът на външните работи на Германия Франк-Валтер Щайнмайер разкритикува ученията на НАТО в Източна Европа, в които участват и войски на Бундесвера. Според него алиансът не трябва да изостря напрежението по границите с Русия с "дрънкане на оръжие" и трябва да води по-активен диалог с Москва.

Хехе

Много ясно. Българският интерес от 70 години е сесесерейски.

Тоя пак ли хвали Румъния, и плюва България. Румънците знаят ли, че да те хвали десебар е прокоба?

edin

Радан си има кусури ,но тук е изцяло прав !

сам

Прав? Реални действия не се постигат с плещене във Фйсбук!

Avatar

Гльодам, фелдфебелот пак се е изложил билоу... Точно както и синият комунист Пърдан, и червеният фатмак ни убеждава, че не е важно какво вършиш, а какво си казал. И понеже Гоцю БИЛ КАЗАЛ някога си, че ще премахваме доставчиците, значи не Борисов ги е премахал, а Гоцю. Същата пропагандна тактика ползват от години и пърданчувците - каквото и да направи Борисов, излазя Пърдан или Малтинчо и обявява, че те първи го били казали и затуй Борисов го бил направил. Общо взето - манталитет на средношколци в селска прогимназия. Но как да им се сърдиш, като всичките в един Г^З са правени?

хаха

Радан ястреба

Дара

Радан Кънев е като кенгуруто Ръфи, което се опитало да избяга от цирк „Костов”. Животинчето успяло да излезе от цирка по време на едно от парламентарните представленията. За щастие, малко по-късно, то е уловено от обезпокоени съпартийци и полиция. Излизането на кенгуруто не е създало сериозни затруднения по улиците. То е страхливо и е обикаляло около цирка, за да се върне. Не е пострадало!....П.П Ако това ви се вижда обидно, а не смешно, значи не можете да си представите какво бих написала за соцпорнографските карикатури на Ицето и Чаво и за учиндолската червена еуглена Славчо. Днес е Задушница и ще се въздържа!

Айляк

Този човек говори така, сякаш той самият не е политик! Г-н Кънев, защо Вие, като един виден и далновиден, разбиращ и всезнаещ политик, защо Вие не защитихте интересите на България? Без значение дали са икономически или други? Всъщност, Вие приличате на една мишка, която много обича да цвърчи, но само от нейната си дупчица, извън нея мишето и сърчице ще се пукне от страх и за това навън тя само гледа и мига тъпо! Не пишете във ФБ, излезте отвън, отидете при народа, кажете и заявете смело това, което мислите и искате. Реалния живот е там, навън, при хората ... само и вас, както почти всички "политици" народната любов ви плаши, щото знаете много добре какви сте всъщност и какви ги вършите. Тъпанар!

!!!!!!!!!!!!

Когато се появят Радан, дойчевелевци, DIRници и емблематични депутати на руска военна служба, значи Борисов ги е наврял дето слънце не огрява. Ако се включат Бедров, Бивол, Слатински, "авторитетни" немски журналисти, капиталци, провалени бивши министри, Паси особено, както и двойно препечени експерти с по два външни и шест вътрешни джоба, значи всичко е на живот и смърт, както днес откровеничи Илияна Раева! Ако видите Румен Петков пребледнял и Георги Първанов зачервен на пресконференция, значи има надежда скоро да ни съмне! Как така се заблудихме, че са от различни цветове, а те толкова години на една ведомост да се разписват?!

Изолация и санкции без отстъпки от Минските споразумения. Така източна европа постепенно се измъква от влиянието на Кремъл, така ще се измъкне и Украйна. Някъде по пътя вероятно ще бъде приета в НАТО и тогава ще можем да правим общи учения и с нея. Ако до тогава Радан и Василев не си траят, ще трябва да ги четем като хибридни войници, целящи радикализация на ситуацията.

Преди оценките, обяснение, моля! "В действителност имах среща с моя румънски колега, на която беше представена инициативата на Румъния и Турция за изграждане на флотилия - нещо срещу което възразих и помолих, ако се разглежда този въпрос, той да се разглежда във формат политическо ръководство на НАТО", каза министърът на отбраната vs. "Думата флотилия не е използвана, водени са разговори за общи съвместни тренировки в Черно море. Тяхната цел е да подобрят отбранителните способности между трите страни", казва военният министър.

Фатмак

Гледам, че след като му спуках балона, аватарко е минал, както обикновено от "факти" към "размишления", т.е. от лъжи към псувни от безсилие. Наздраве, аватарка, беше ли на гробища?

леле,мале..,

Чета,чета и не мога да разбера.Генетично увредени ли са тук бълбукащите ССедесари или неолиберализмът и мултикултурата ги довършиха?? Безвръзвратно объркани и мотирали индивиди.Рамадан Кунев с всичка сила води хорото.Патологично объркан екземпляр,нанесъл толково много щети на държавата ни.Чудя се,дали днес ще уважи гей-парада начело на редиците или или ще твори новото си предателство?? Ето затова България влиза от грях в грях и от наказание в наказание.Може да ви е смешно,но ще става все по-страшно.Греховете се плащат:наводнения,земетресения,суша,неизлечими болести.Помислете си,ако имате с с какво!.............Грешките ми са технически....

надежда

Радан доказва всеки път,че няма да се премири със статуквото и това ме кара да вярвам в бъдещето на РБ.

Фибата

Няма никакво значение какво е казано, а кой го казва! И давам пример. Пламен Орешарски беше зам.-финансов министър при Костов, беше зам.-председател на СДС при Надка, беше финансов министър на Станишев, беше депутат от БСП, беше премиер на концесия. Кога сте вярвали на казаното от него и в какво му качество? Някой каже някаква истина, после се отрече от нея, после мине на другия бряг, после се върне по старите си стъпки, после се отметне и от свидетелските си показания, после започва да лъже, за да отърве кожата, но лицето си е едно, ама вече не е и интересно. Гледай кой говори, а не какво. Всички говорим глупости и лъжем, но някои говорят големи глупости срещу заплащане! Радан мразеше Борисов, после влезе в коалиция и цяла година го хвалеше, даже редовно се виждаха на раздумка, после стана опозиция, сега е в румъно-руски тупик. Нали през май щеше да прави избори? До края на лятото ще се върнал при Борисов, който го обича и ще му прости, а Радан ще каже, че е бил свирепа опозиция на ГЕРБ за доброто на България! Класическо "сефте"!

Един, дето беше от ДСБ: "България винаги е отстоявала идеята за по-засилено присъствие и учение в Черно море, но под флага на НАТО. Това каза пред журналисти министърът на външните работи Даниел Митов. /Украйна не е член на НАТО - моя вметка/ По думите му това се случва и в момента, а страната ни не е поемала ангажимент да участва във всякакъв тип регионални формати. Той посочи, че в рамките на НАТО дълго време се води дебат за това как да бъде форматирано по-засиленото присъствие в Черноморския басейн. Този дебат продължава да се води, конкретни решения по него все още не са взети и според мен беше абсолютно излишно отделни елементи от този дебат да се превръщат в повод за публични свръхдраматизации, каза Даниел Митов. Затова трябва да дедраматизираме този разговор и той да стане рационален, какъвто е бил и до момента, добави министърът. Даниел Митов заяви, че след анексията на Крим и след струпването на сериозно въоръжение по Черноморския басейн и в Крим от страна на Русия, стратегическата среда и политическата среда са се променили изключително много и НАТО като отбранителен съюз има своите задължения да осигури възможности за сдържане на силите от другата страна. Той добави, че това е свързано и с въпросите за българската национална сигурност, което българското правителство е длъжно да отчита. Затова нашият разговор продължава в рамките на НАТО с нашите партньори, посочи министър Митов." /Офнюз/

Avatar

Германия се обяви против "дрънкането на оръжия" срещу Русия Според външния министър Франк-Валтер Щайнмайер НАТО трябва да води политика на разоръжаване *** ДСБ и Пърдан немедленно да обявят германския външен министър за путинофил, защитаващ интересите на ЮРусия! Ха-ха-ха-ха... трътлестото еврейче пак се издъни! То, клетото, няма потенциал скърцащата панелка да позакърпи, по международнио теми взело да се изказва. Смейте се на пърданофилите - комунисти!

Борисов,що не му санира панелката?

И този като Щрьодер е готов за заплатка от Газпром.

Именно про-западен, а не балкански. Това е някаква неясна румънска бъркотия на гърба на НАТО, която напълно заслужава аплодисменти от лицемера Радан.

Три големи плюса и едно искрено браво за Радан Кънев.Още много има да драпате долно(по-долу дращещи)пробни коментаторчета,аватарчета, фатмачета и изтърсачета със женски имена.

какво повече искате оит Бацето?

той е прост(както сам твърдеше), прочел е една книга(Винету), става най-много за зам.министър на Лиляна Павлова........

Дара

Радан Кънев не е десен политик, а либерален левичар и не може да коментира нищо от десни позиции. Ултра либералните хора, които десетилетия взимаха с лекота житейските завои, въоръжени с идеология заклеймяваща мнозинството, катастрофираха тежко. Безграничната свобода е форма на тирания и наблюдаваме ожесточение при нейното налагане. България била на 113 място по свобода на словото, но всеки втори се пита накъде повече, свободията става нетърпима? Очевидно задачата на Радан е да омаскари и деморализира дясното и изобщо да не го виждаме като изход, а то е единствено възможното и спасително. Пазвантин с либерален ятаган на входа за консерватизма! Крайната цел е дясното да бъде възприемано като фашистко и неонацистко?! С либералния си език и поведение Кънев тероризира гражданите, внушавайки им чувство за интелектуална малоценност. Ако си на възраст и още не си открил, че някои по-деликатни части от тялото ти, също са оръдие на труда, значи си смотаняк. Идеята на Радан, който стана свръх активен напоследък е, повече хора да пострадат при либералното свлачище. Либералните левичари мразят себе си и света и унищожението, във всичките му форми, е основно в техните възгледи - дайте да счупим каквото можем! Те, като малцинство, страстно желаят да четат всеки ден някаква присъда над българския народ, а кой ще я изпълнява и ще ни реже главите, няма значение. Сигурно който е на работа по график в личните им медии!

Даричка, пий още една биричка, за да влезеш в кондиция.Мислите ти са като на сестра на фекала.

Petyo9

Дара, прочети статията която коментираш поне веднъж!

Фатмаци, тъпаци,аватари,нови и стари, защо не спазвате завета на Любо Пенев, онзи със супата.

Защото ти, другарю от и 18:57:13 си я издухал и изсърбал!

Радан е всеки ден в медиите, не само във фейсбук. Това му е работата - да се изцепва "умно" по всички въпроси с презумкция - НЕКОНСТРУКТИВНА критика и камъни по ГЕРБ и лично по Бойко. Но нито дума за БСП, за Курннелия и бАтака на Болен лидеров. Комунистите и руско-националистите не му пречат, дружки са си. Само ГЕРБ е трън в очите му.

Точно обратното!

тъмносин

Мачкай комунистите,Кънев!Докато Гоце,Боце и филанкишията,пеят в един хор-МАЧКАЙ!Баси наглите комунисти!На ЧЕНГЕЛА тези изроди!Ръждивия!!!

шарено котле

На кого служите, г-н Кънев? "Ислямският свят цели да се възобнови борбата между Русия и Запада и да завладее Европа", така анализира ситуацията изгонената от Египет писателка Бат Йе’Ор! Ами ако е вярно? Това съвсем пряко кореспондира с "интереса" на Костов към българските мюсюлмани! Каква игра играете?

А,кой,е владетелят на Ислямският свят?!Тартус,какво Ви говори...шарено котле?

Хоплит

Гледат и не искат да ги видят тези неща. Или са разрушително неграмотни и просто избират това, което им е на нивото.

Полша построи терминал за втечнен газ, от който правят доставки и за Украйна. Литва също. Строи се терминал за втечнен газ и в Гърция, а предвид факта, че в Средиземно море, в акваторията на Израел и Египет се откриха огромни газови находища с общо над 2 трилиона куб.м. газ. Българинът плаща и най-скъпите горив в ЕС. От 2012 г. до днес без акциз и ДДС, цената в България изпреварва средноевропейската цена с 30% при бензина и 50% при дизела. В същия момент в хазната постъпват минимални средства заради най-ниския акциз за последните 7 год. „Лукойл Нефтохим“ АД е отчел приходи от над 46 МИЛИАРДА ЛЕВА и не е отчел и стотинка печалба.

Димитър Благоев: "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите...неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". („Принос към историята на социализма в България, С., 1976

Опит за обобщение на "сагата", формулирано в два въпроса: 1.Подкрепяте ли военни активности на НАТО в Черно море? 2. Подкрепяте ли регионални активности във формат Турция, България, Румъния и евентуално Украйна и Грузия? ДветеНЕ хвалят ББ и критикуват министрите и Президента. ДветеДа критикуват ББ и хвалят "румънците", разбирай Президента и министрите. Опа, кво изтрака клавиатурата ми току що? - Двете ДА и дветеНЕ вкупом сеят разкол в управлението. Хибридно. Навъпреки на заявеното категорично ДА+НЕ от всички управляващи. Има ли все още изненадани???

Приятелю, опитът за обобщение на "сагата" е видимо неуспешен! Хибриден разкол в управлението е като блян в очите на онанист за близнаци!

А.В.

Страх, панически страх тресе премиера! Страхува се за живота си (не казвам, че нема основание), за поста си, за имуществото си. Жалко същество!!!

Г.Д.

Е, и Радан панически се страхува за всичко, за което се страхува и Борисов, само за задника си - не!

пфу

радан е най големия лъжец нямам нищо против гейовете, но педерасите като тоя ме отвращават

Ами много просто в Румъния няма русофилистици, имунитет имат хората от таз зараза

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.