Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Време е за предсрочни избори, за да се запази малкото останало в България, заяви от трибуната на парламента депутатът от БСП Таско Ерменков, като прочеет декларация във връзка с решението на арбитражния съд за АЕЦ "Белене".

"Уважаеми български избиратели, високоуважаеми български народе, от вчера всички ние сме по-бедни с 1,2 млрд. лв. заради недалновидната, непрофесионалната, безотговорната политика, която провеждаше правителство на Бойко Борисов, назависимо от това дали носи номер 1 или 2", заяви Ерменков.

Депутатът посочи, че арбитражният съд в Женева е постановил и изплащане от страна на НЕК на дневна сума от 350 хил. лв. докато не бъде погасено цялото задължение. Същото каза по-рано сутринта и бившият енергиен министър Румен Овчаров, който посочи сумата €167 хил.

ОВЧАРОВ: ДА СЛОЖИМ РЕАКТОРА КАТО ПАМЕТНИК В БАНКЯ

Според Ерменков премиерът Борисов ще трябва да търси сметка за решението по казуса "Белене" от себе си, защото предишният ръководен от него кабинет е прекратил договора за строителството на централата.

Ключови думи

Коментари

дони

Не знам кога ще ти потърсят сметка за това, че по време на вашето управление законите в енергетиката ги пишеха в Газпром, нещастнико! Ти трябва да си в затвора, а не в Парламента!

Евстатий

Да взима пример от Луканов, какъв затвор...

Митко Методиев

Станахме досадни, да им повтаряме на другарите, че са НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ. 45 ГОДИНИ УБЙСТВА ЛАГЕРИ ФАЛИТИ , с това комунизъма че бъде записан в историята на България. През 2006 г. ЛИДЕРЪТ НА ВАШАТА ПАРТИЯ Г О Ц Е, подписа този излишен и закопаващ договор с Москва , завръщайки се с ГОЛЯМИЯТ ШЛЕМ .Това направи ВАШАТА ПАРТИЯ, в навечерирто на влизането на България в ЕС. НАПРАВИХТЕ ГО, С ПЪЛНОТО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ ОВЪРЗВАТА ЕНЕРГИЙНО БЪЛГАРИЯ С РУСИЯ.Ясно ви беше, че след 1.1.2007 това нямаше да е възможно.Тази акция е наново израз на БЕЗСИЛИЕТО ВИ, ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ КОМА СТОЛЕТНИЦАТА. Само негамитни наивници могат да ви повярват. Ако разчитате на тях, няма как да минете и 12 процента. Напъните ви са на давещ

Фибата

Аз знам какво направиха депутатите Ерменков и Куюмджиев пред лятото на 2014 г., а вие?

Ели Попова

Нека бъдем по нормални, и погледнем коя е причината за това.Тази димна завеса, която другарите хвърлят е тяхна специалност. За 45 години червен терор и престъпления няма осъдени комунисти.Сега по навик,прехвърлят наново вината върху други. Ако погледнем колко време след 1989 г управлява БКП/ БСП, ще трява да ги попитаме... А ВИЕ В РАМКИТЕ НА 18 ГОДИНИ ЗАЩО НЕ Я ПОСТРОИХТЕ ТАЗИ ИЗЛИШНА АТОМНА ЦЕНТРАЛА ЕЛЕНЕ, А ГО ПРЕВЪРНАХТЕ НА Г И О Л .Защо, та вие другари сключвахте договорите строго секретно, за да не се разере, че този проект е в интерес на ЧУЖДА ДЪРЖАВА като за това взехте предварително комисиони за тази далавера. Сега, НЕ ВИЕ, а ние ще плащаме. Де да беше само Белене, ТРИ ПЪТИ НАНЕСОХТЕ ФАЛИТ НА БЪЛГАРИЯ.И ЗА ТОВА ЛИ Е ВИНОВЕН БОРИСОВ. Пак киор фишеци, преди президентските избори. ДА АМА Н Е другари, има вече разсекратена документация, и трудно можете да се измъкнете. ВИНАТА Е ВАША, и нея искате да пиеете с мезе БОРИСОВ.

Марги Драганова

За да стане ясно кой носи вината за този проект Белене, моля да прочетете анализа на социолога Анатоли Гълабов. В него са посочени доказателства , с които става НЕДВОСМИСЛЕНО ЯСНО, КОЙ НОСИ ВИНАТА ЗА БЕЛЕНЕ.НА 16,01, 2008 г Президента на България гЕОРГИ пЪРВАНОВ ПОДПИСВА 8 СЪВМЕСТНИ ДОГОВОРА С ПУТИН 4 ДОГОВОРА В ОБЛАДСТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА. АЕЦ БЕЛЕНЕ, И БУРГАС АЛРКСАНДРОПОЛИС ЮЖЕН ПОТОК И ЗА ОТРАБОТВАНЕ НА ЯДРЕНОТО ГОРИВО. Завръщайки се от Москва Президента Георги Първанов заявява /Заележете/ БЪЛГАРИЯ УСПЯ ДА ЗАВОЮВА ГОЛЯМИЯТ ШЛЕМ В ЕНЕРГЕТИКАТА СЪВМЕСТНО С РУСИЯ. Нека другарите Първанов, Овчаров и Ерменков.Колко са комисионите които авансово получиха, за да се подпише тази далавера. КАКВО ОБЩО ИМА БОРИСОВ, СЛЕД КАТО ПО ТОВА ВРЕМЕ НЕ ЗАЕМА РЪКОВОДЕН ПОСТ.Винаги на другарите друг им е ... в гащите.

Емил Генов.

Какво още ще измислят до 25.октомври 2016 г другарите. Така са се стреснали от Позитано 20 за състоянието си на КОМА , че може да стигнат до глупоста, да обвинят Борисов ,че е виновен и за изгонването на Адам и Ева от Рая. Ще излязат дори и с документация за това, че Борисов е виновника. От комуниста можем да очакваме всичко, ЗА ТОВА, МИСЛЕТЕ СКЪПИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.