Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министърът на туризма Николина Ангелкова получи наградата "Личност на туризма на Балканите за 2015 г. и министър с особен принос за развитието на сектора" от Балканския алианс на хотелските организации.  Това стана на церемония в Черна гора в рамките на Конференцията на междурегионалното сътрудничество Destination as a Brand, съобщават от пресслужбата на подопечното ѝ ведомство.

Оттам уточняват, че наградата си Ангелкова получила от министъра на устойчивото развитие и туризма на Черна гора Бранимир Гвозденович.

"Балканите имат всички природни и културни дадености да се превърнат в една от най-посещаваните туристически дестинации и това зависи от общата ни работа на представителите на държавата и бизнеса", каза министър Ангелкова по време на откриването на конференцията.

Според нея в днешния глобализиран свят е важно да се задълбочи сътрудничеството, за да бъдем конкурентни на световния туристически пазар.

"Подобни събития са важни, защото заздравяват връзките и слагат началото на нови партньорства", добави тя. 

По-рано Ангелкова и Гвозденович подписаха споразумение за сътрудничество в областта на туризма между България и Черна гора. Една от целите, заложени в документа, е задълбочаване на контактите и развитието на двустранните туристически връзки.

Според данните на НСИ за първите четири месеца на 2016 г. около 2000 черногорски туристи са били в страната ни, а пътувалите българи до Черна гора за същия период са над 1200 души. 

Напоследък около министър Ангелкова има изобилие от новини.

Преди два дни тя се похвали, че е привлякла холивудските звезди Самюъл Джаксън и Гари Олдман да популяризират България като туристическа дестинация.

В официалния си профил във фейсбук Ангелкова разказа, че се е срещнала със Самюъл Джаксън, няколко дни, след като актьорът е публикувал свои снимки от престоя си в София, двамата разговаряли за впечатленията му от България. Министърката се срещнала и с Гари Олдман.

Тя публикува и свои снимки с двамата актьори.

Ключови думи

Коментари

Оценител

Добре, че на снимката сте дали дупето на Ангелакова, че лицето й не е за показ. Никой не е виновен за природните си дадености, ама ГЕРБ, вместо да подберат обаятелни личности, ни натрапват отблъскващи - то не беше дебеланата от Монтана, Ц.Цачева, министърките на туризма и правосъдието... Да речеш, че компенсират с ум и разум, че да ги преглътнеш, ама и такива не са.

Не ви подхождат подобни жълти трикове. Независимо колко (не)симпатична ви е Ангелакова - плюете на собствените си мутри, не на нейната.

Неграмотник - "плюете" или "плюйте"? А и нямам мутри,не съм от ГЕРБ.

Съобщение за награда и снимка в гръб? Няма ли да се научите да не се издавате? Аз се замислих в тази поза как ще изглежда Корнелия Нинова. Я по-добре да не си го представям!

Четирима мъже я гледат в краката, без да броим главите от залата. Това виждам!

Хм

Бе то и задникът й не е за показ ама...

Радев

В лице е яка конгерица, ама изотзаде бива.

Българин

Грозна и тъпа,но дупето си го бива :)

венци

Добра гледка.

Аз

Смеят ли да я покажат - в лицето прилича на травестит.

Мао

Тази сладурана на пазара за кобили веднага ще я лапнат ....

сеп

Никой не избира сам какъв да се роди-красив или грозен.В случая коментираме дейността на Министъра на туризма и нямат никакво значение физическите й дадености.Абсолютно сексистко е!Защото ако беше мъж , нямаше да обсъждате лицето и дупето му нали,ориенталци?!

Удри

Не мога да преценя добре, дали е с прашки или без гащи ходи госпожата.

Фатмак

Миналата година клипът за "туризма" беше зле прикрита реклама на някакво фирме на мошеници, нагло приватизирали киноцентъра. А "наградите" от хора, които се чудят как да заслужат някоя държавна привилегийка не е награда. Кажете кой взе наградата не на бизнеса, а на туристите, ако може с някакви по-обективни показатели. Примерно спечелени пари от турист. И вдигнете малко нивото наистина, тая снимка не е много по-високо от "политически коментар" на доносник против "комунизма".

Разбирач

Па хубава..и освен това разбира от туризъм

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.