Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Колкото повече наближава мачът Англия - Русия, толкова повече нещата в Марсилия излизат от контрол. Часове преди началото на сблъсъка (22:00) положението в пристанищния град съвсем заприлича на военни действия. Десетки англичани и руснаци са задържани, има и ранени. За момента местната полиция на казва точно колко.

АНГЛИЙСКИ И РУСКИ ХУЛИГАНИ ВИЛНЕЯТ В МАРСИЛИЯ НА "ЕВРО 2016"

 

В късния следобед днес британците започнаха да замерят полицията със стъклени бутилки, камъни и столове от заведенията. Униформените отвърнаха със сила и сълзотворен газ. Островитяните и руснаците трети ден се биха "на почивки" из града. Английски запалянковци се оплакаха пред журналисти в родината си, че опонентите им използвали ножове.

Много заведения и магазини в района на старото пристанище, където най-вече се случват боевете, са изпочупени и собствениците им предпочетоха да ги затворят. Някои горяха.

Местните с болка си припомниха за това какво е преживял градът им по време на световното през 1998 г., когато англичаните отново вилняха преди и след мача с Тунис.

Днес ситуацията в Марсилия бе най-тежка, откакто има запалянковци в града за европейското. А тепърва предстои мачът, с всичко, което ще се случи след края му.

Ключови думи

Коментари

!!!!

Мачкайте блядовете......кой допусна руснаците до Европа? да се мачкааааааааат.....бой

Направо ми взе

думите от устата! Само така, педерусите трябва да бъдат мачкани, където бъдат заварени. Като хлебарките.

И воздух портят!

gg

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ РУСКИ СВИНИ !

123

Не знам кой е за мачкане,но пияните англ.свине воюват с полицията,а не някой друг!А,ако толкова обичате пияни англосаксонски лайна,ходете на Сл.бряг и гледайте да е вечер след 12....:)))...носете си каска....и бронежилетка!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.