Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Франция измъкна 2:1 срещу Румъния в края на мача на откриването на европейското по футбол, открито тази вечер на "Стад дьо Франс" в Париж. 

Красив гол на Дмитри Пайе минути преди края донесе радост на "петлите".

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Хванаха Прокопиев в мащабни далавери и пране на пари

hanseatic

Румънците бяха на ниво. Липсваше им малко късмет срещу домакините. До дежурния "05:20:17", Разбрахме, че си хванал Прокопиев за "далаверата" и ще я переш за да ти дадат пари. Не е ли малко рано, в 5 часа да се пускат опорните точки на Пеевски (на Мама)?

denim58

Французите извоюваха измъчена победа.Ама те винаги така почват на световни или европейски първенства.

Това, дето

си го казал, се отнася за италианците, а не за французите. Скуадрата почва трудно, а после стига до борба за титлата. Оправи се.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.