Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Английски, руски и френски хулигани вилнеят втори ден в Марсилия. Англия и Русия са в една група и играят помежду си още в събота на европейското по футбол, което се откри тази вечер на "Стад дьо Франс" в Париж.

Докато течеше пищно и ефектно откриване във френската столица, край пристанището в Марсилия се водеха стълкновения. Запалянковци пиха цял ден, сбиха се едни срещу други, а после и с униформените. Силите на реда използваха сълзотворен газ и водни струи, за да ги разпръснат. Има поражения по заведения и магазини.

Англичаните провокират местни с възгласи "Къде си, ИДИЛ". Сбивания има напрактика из целия град. Жителите на града се крият по домовете си.

Организаторите хвърлиха много сили като численост и организация в пристанищния град. 

А мачът на откриването на "Стад дьо Франс" започна без проблеми. При влизането на арената абсолютно всички минаха през няколко пропускателни пункта. Хиляди полицаи и хора от спец частите бдят за подозрителни субекти. Зрителите бяха приканени да заемат местата си на трибуните доста по-рано от откриването и те спазиха заръката.

Очаквайте подробности след мача на откриването Франция - Румъния.

Ключови думи

Коментари

Anton

Руските, английските и част от френските пияндури се натряскаха и после се посбиха малко. И ако това е новина-здраве му кажи.

Фатмак

Ах, вилнейте хулигани! В устрема ви милиони погледи са приковани със надежда и любов. Свил десницата корава, целий свят се днес изправя стреснат, трогнат, очарован от победния ви зов. Нека в ужас, в изненада рухне всяка черна сграда на световната неправда, на сподавения стон и човекът да намери зад открехнатите двери мъртви старите химери на бездушния закон.

Ристю

Умрях отдавна, но днес съм прероден, но да беше поне в комисар, а не в прост старшина.Кво да правя, това са възможностите, хайде, давай нататък, братко

Митко

Спортът за един мирен свят!

Руските получовеци, със английските си получовешки побратими - ако не се освинят и не си покажат свинщината на показ, те просто не могат да дишат. Задушават се такива нямали безсмислено пилеене на енергия и избиване на ненужна никому агресия. Просто това не са хора, а влечуги на два крака.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.