Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Роскомнадзор - руският медиен надзорен орган, отправи предупреждение към руския вестник "Псковская губерния" и създателя му Лев Шлосберг, съобщи Нюз.Ру.

Вестникът се прочу през лятото на 2014 г., когато първи публикува скандални разкрития за гибелта и тайното погребение на командоси от руския град Псков, изпратени инкогнито в Украйна. В резултат Шлосберг и журналистът Олег Кашин бяха пребити.

Настоящото предупреждение е заради статия заа действащата в Украйна организация "Десен сектор". Прегрешението на журналистите е, че в публикацията те не споменали изрично, че тя е забранена в Русия. По закона за медиите в страната при второ такова предупреждение в срок от една година властите могат да отнемат лиценза на изданието.

Ключови думи

Коментари

Фатмак

Не погва "вестник, разкрил гибелта на солдати в Украйна", а вестник, нарушил изискванията на законодателството за имената на "терористични организации". Подобни мерки са широко разпространени и в западния печат, например, местната газета не пише "Ислямска държава", а "ДАЕШ", защото иначе ще й резнат финансирането, но никой не се оплаква. Брадърите американци имат лаф за тия случаи - can't do the time, don't do the crime.

Защо сравняваш ДАЕШ с войната в Украйна където уж не участват руски войници

Новейший российский минный тральщик «Георгий Курбатов» проекта 12700 "Александрит", в котором, по словам разработчиков, использованы новейшие технологии композитных материалов, сгорел задолго до того, как начал наводить ужас на коварные корабли НАТО. И даже до того, как начал плавать: пожар произошел прямо на верфи Средне-Невского судостроительного завода в Санкт-Петербурге еще в процессе постройки корабля, передает российское информагентство "РИА Новости"

???

"Фатмак"!?! Възможно ли е наистина,сам,по собствено желание, да си избереш такова клеймо? Може ли човек изобщо да има такава представа за самия себе си? И какво би било отношението на такъв индивид към заобикалящия го свят? И на света към него?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.