Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Съдът в Белград е разрешил екстрадицията на бизнесмена Цветан Василев. Това съобщи БНТ от свои източници. Василев и защитата му ще обжалват това решение пред следващата инстанция.

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

Развеселен

според мен ще го освиткат тука

зависи как паркира

Фатмак

След неколко дена тоя крадльо може да стане и Асанжът на нашите десни.

Радан Кънев преди 24 мин. · Гласувах против държавни гаранции за ‪#‎заем‬ в полза на ‪#‎Фонда‬ за гарантиране на влоговете: 1) Необяснени останаха целите на този заем, нуждата от гаранция от данъкоплатците и причините за тази извънредна мярка. 2) Не приемам моралния риск данъкоплатците да гарантират загубите от липсата на контрол върху банките и липсата на воля на Фонда да събира кредитите на ‪#‎КТБ‬. 3) Както за бездействията на БНБ, така и за тези на Фонда, отговорност носи трайното мнозинство зад министър Горанов през цялата 2015г. - ГЕРБ+ДПС. Затова и не се учудвам, че гаранцията мина с гласове от ГЕРБ, ДПС, БДЦ, ПФ. И някои колеги от РБ, разбира се, които съвсем забравиха да си задават въпроси...

Скрий се с тоя Гъзан Кънев, бе.

"гаранцията мина с гласове от ГЕРБ, ДПС, БДЦ, ПФ. И някои колеги от РБ" - А Радан пак с БДПАтака.

Новият

На бас по на една бира, че билетът за Москва му е в джоба!!!

Радев

това е само първа интанция. След още 2-3 години може и да го екстрадират.

десен фатмак да те гони, десен да те такова, фатмаче

Plashtai Cecoou!

Кольо

О, добреееее!!! Сега и ако го тикнем в затвора, ще почерпя!

Балрог

Прекомерната алчност за власт и пари никога не са водели до добър край! Ето, че дойде времето Василев да бъде осъден за отпускането на необезпечени кредити и кражбата на парите на вложителите в КТБ.

oh na batiiii! ela si sega da vidi6 kwo te 4aka! topli4koooo :)))

Кон

Беше време да го екстрадират. А адвокатите разбира се, че ще обжалват, щом изтича срока.

Бареков

Цецо Василев, идвай си вече! Мъчно ми е за теб, честно! Да не говорим, че искам да те видя в съда, да си поговорим! Имам и нови идеи за политическа партия и когато спечелим изборите с нея - ще те измъкна от затвора, честна дума! Твой Барек!

Ася

Дано не им минат обжалванията, че да го приберат за делото най-сетне.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.