Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Митьо Очите е прострелян в пикочния мехур, но състоянието му е стабилно.

Това беше първата новина в късната емисия на Българската национална телевизия, в деня, когато Европейският парламент аплодира речта на президента Росен Пленвелиев в Страсбург.

АКО ЗАПАДЪТ ДОПУСНЕ НОВА ЯЛТА, ТОВА ЩЕ БЪДЕ ИСТОРИЧЕСКИ СРАМ (ПЪЛЕН ТЕКСТ НА РЕЧТА НА ПРЕЗИДЕНТА)

Митьо Очите беше първият и май единствен досега престъпен бос, който полежа малко в затвора и ако се вярва на БНТ са го простреляли, защото май пак се занимава с това, за което лежа.

Плевнелиев е държавен глава, бивш министър, направил доста повече от Митьо, за да заеме България достойно място в Европа.

Плевнелиев беше шеста новина в късната емисия на БНТ. Освен Митьо пред него се наредиха атентат в Израел, спрян от движение пътнически автобус, обир в Хасково, повишение на най-малките пенсии от 115 на 118 лева (това не е за новина, а за фейлетон) и спрян проект за кариера в село край София.

Приоритетите на обществото са ясни. Телевизията е тяхно огледало.

Защо Плевнелиев не се кандидатира за втори мандат? Защото е президент-емигрант. Той е чужденец в страната, която представлява. Европа може да го аплодира, България нехае за главата си и за това, което тя говори. България е република на задниците.

Включително на тези, които пеят, че нямало такава държава и късат снимката на президента си. Защо ги има, обяснява подреждането на новините в БНТ.

СЕМ КЪМ БТВ: ЕТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ СА ВАЖНИ, КОЛКОТО ЗАКОНЪТ

“Прочетох за изказването на Плевнелиев пред Европейския парламент по-рано днес и за пореден път изпитах неудобство, че този човек представлява и олицетворява България пред външния свят”, написа доскорошният лидер на БСП Михаил Миков.

Той укори Плевнелиев, че критикувал Русия и смятал Крим за украински. Затова пък социалдемократът Мартин Шулц, председател на Европейския парламент, подчерта, че огромното мнозинство от депутатите са приели радушно речта на Пленвнелиев, която била по думите му “смела”. Това само по себе си говори доколко в крак е БСП с основната европейска левица. А лидерът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, добър приятел на Шулц, е по тодорживковски снишен и тих.

Управляващите, чийто министър беше Плевнелиев и които го издигнаха за президент, мълчаха, сякаш той никъде не ходил и нищо не е казал. Зер, види се краят на мандата му, той е прочетен вестник.

Цялостната реакция на българското общество показва тежка безхаберност и неадекватност. Ние нехаем за малкото добро у нас, което Европа оценява. И претендираме да сме част от нея. Тази реакция показва, че хибридната война на Путин в България е била успешна. Миков да не се тюхка, може да е доволен.

ПЛЕВНЕЛИЕВ ПРЕД ЕВРОДЕПУТАТИТЕ: КРЕМЪЛ Е ПРОТИВ НАС, ИСКА ДА СЪБОРИ ЕС ОТВЪТРЕ

Що се отнася до държавните медии, поведението им е обяснимо. Плевнелиев повече няма да назначава членове на СЕМ. Той нищо не може да им направи. Други сменят началниците им. Значи не е важен. Жалко е, че България се отнася така към единствения си ръководител, когото избира пряко. И който по ирония на конституцията има главно представителни функции и много малко реална власт. На колцина им светва под шапката, че неуважението към президента е всъщност неуважение към самите нас?

Ключови думи

Коментари

Фатмак

"Европа може да го аплодира, България нехае за главата си и за това, което тя говори." -- айде да излезем замалко от огледалния свят на българските "десни" медийчета, спонсорирани от филиали на пронацистки западни служби като BND и да видим как стоят нещата реално. Първо, далеч не само българските медии игнорираха "голямата реч" на слугата на Борисов. Нито една западна голяма медия не написа и дума за нея. Второ, "Европа ръкопляска" е смешно преувеличение. Ръкопляскали са му, ако съдим по видеорепортажите, по-малко от една четвърт от евродепутатите в Страсбург. Иначе казано, г-н "емигрантът" говори пред почти празна зала. Никой друг в Европа не се е трогнал. Колкото за г-на Мартин Шулц, необразования селтак от германско техническо училище, добрал се с подкрепа от корупционери като Съсела и Моника до върховете на ПЕС, някои още помним ехидното му поведение в София през юни 2013. Покорно благодаря, че ни го курдисвате за еталон, ама нема нужда. С една дума: ако по критериите на статията слугата на мутрата в президентството е "емигрант", по същите критерии той е емигрант и в Европа. Всички знаем и единствената причина за напористата му и "смела" реч, пълна с хибридни клишета -- заявка за работа пред външните интереси. Плевнелиев е съсела на Герб.

ЕС

Такива като теб са от най-долната утайка на обществото. Боклук малоумен, злобен, прост и завистлив, С ЕДНА ДУМА ЧЕРВЕН ПАРЦАЛ. НИЩОЖЕСТВО!

Инженерчето

Не съм съгласен, че Плевнелиев е емигрант в собствената си страна. Твърде много неща от биографията му го делят от емигрантите, включително и тези, които още са в България. Битието му на млад и елитен комунист във ВУЗ за инженери е първата червена лампичка. Знаем кои "инженери" ставаха активни партийни членове - тези, на които линейната алгебра и анализът им се виждаха трудна и безперспективна материя, а заучаването на партийни клишета - добра инвестиция. Битието му на бизнесмен, поне публичните факти, от ранното му забогатяване му покрай роднински връзки по партийна линия и врътки със социалното министерство на Емилия Масларова, вече невинна, та до удобното "отклонение" на метрото до неговия бизнес парк за сметка на софийския данъкоплатец показва същата нечистоплътност, характерна за образи като Златев, Прокопиев, Донев, Домусчиев и въобще българския бизнес. Легендата за успехите му като президент са също толкова натаманени и измъчене, колкото тези за големите му бизнес способности. Кой щеше да е Плевнелиев в емиграция? Никой, бурмичка в някоя компания. В България се дореди до президент с послушание, клишета и пасивност. България е неговата истинска родина.

КЛ

Тъпанар. Какъв е бил изборът по онова време, че да не е комсомолски секретар? Нали режима не позволяваше никакви други организации, освен казионните и по-интелигентните хора нямаха никакъв друг избор за развитие,но за разлика от такива като теб, Президентът е направил правилният избор, а ти си си останал там, където винаги си бил - при червените талибани.

ил

Гордея се с президента Плевнелиев и смелата му реч!

анонимен

Русофилите още не могат да се доберат до някакви що годе прилични опорни точки за критикуваме на президента и пишат глупост след глупост.Живи да ги оплачеш.

Фатмак

Ко викаш, ако повториш лъжата за "русофилите" и "опорните точки" сто пъти, може и истина да стане. Соросоидчетата сте истински Гьобелсчета, но това работи само в общество, в което сте запушили устата на другите. Тук се опитвате, но още не сте го постигнали. Дерзайте, лекета.

русофил

Русофоб, кажи къде е пръста на Путин в Брекзит и в гръцката криза - два фактора, които клатят ЕС. Можем да добавим бежанците.

анонимен

За съжаление, ние, феновете на набедения герой, "президента-емигрант" не можем да отговорим с нищо на очевидните факти от вчера, най-вече на това, че речта беше напълно игнорирана от света. Налага ни се да плюем с традиционните опорни точки за "опорните точки" и "хибридната война". Ех, нямахме въображение като комсомолци, таварищи, а като остаряхме още повече ни личи...

Фатмак

Соросоиди, ще ви призная, аз съм платен кремълски, антибългарски трол и се гордея с това!!! Дерзайте, лекета.

Фатмак

Независимо от старанията на жалкия анонимен, който се разписва от мое име, това не променя фактите. Президентът-"емигрант" говори пред празна зала и нито една световна медия не му обърна внимание, нито на него, нито на клишетата му. Речта, например, на естонския президент, направи впечатление и се появи дори в технологични сайтове с голяма аудитория, дотам, че дори клубестите я цитираха. А Росен е третиран като политически труп без значение - за него - НИЩО. Пак провал, това е положението, фенове.

твоята лична трагедия е,че не съзнаваш колко си ГНУСЕН !!!

Фатмак

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Фатмак

"твоята лична трагедия е,че не съзнаваш" *** Ако темата беше моята лична трагедия, коментарът ти може би щеше да е уместен, особено ако беше изложил и нещо конкретно, а не грозна обида. Но темата е трагедията на България, представлявана от нищожества, които си предлагат услугите на чужди господари публично и вместо да им се смеят, плиткоумно и неуместно им пишат дитирамби като на светии. "Журналистика".

Под предлагане на услуги на чужди господари имаш предвид собствените си филипики за величието на Русия и дребността на българите!

до руския, антибългарски фатмак

твоята лична трагедия е,че не съзнаваш колко си ГНУСЕН !!!....., по-точно би било, твоето щастие е,че не съзнаваш колко си ГНУСЕН !!!

Браво за текста Ви, Веселин Желев - талантлив, образен, ангажиран. Трябва да преподавате creative writing на младите журналисти.

Ели Попова

Националните медии в България провеждат за съжаление про руска политика.Само през последната седмица, доказаха, че не поднасят новините по значимост на информацията , а ни уведомяат на неща, които са несъществени. Защо,каква е причината, на кого служат, на обществото ли, или на червенокафявата библиотекарска централа.Защо загърбт новини, който ще повишат имиджа на България, и с които ще са горди че са българи.Защо не отразиха поклонението на жертвите от комунистическият режим в Ловеч, организирано от Президента. Защо не излъчиха речта му. Защо не излъчиха речта на ПРЕЗИДЕНТА,а ни съобщават срамният акт , как Корнелия Нинова поднася цветя на един убиец, и диктатор. За стрелба по Митю очите, или простащините на чалгаджии са по важни, и за пореден път мълчат, и не отразяват речта на Росен Плевнелев пред Европейскят Парламент. Дават ли си сметка,че неуважението към институцията е неуважение към родината им.ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ УНИЖАВА ИНСТИТУЦИЯТА И УСТОИТЕ НА ДЪРЖАВАТА. От всички президенти след 1989 , ЕДИНСТВЕНО ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНЕ

Petyo9

Браво Ели! Аз се чудя и защо Бойко Борисов, в качеството си на премиер, в качеството си на водач на най-голямата ПП, в качеството си на популярна личност се е снишил по тодорживковски вместо да използва авторитета си и да постави тази забележителна реч на Президента Плевнелиев в центъра на общественото внимание. С тази реч цяло поколение българи можем заслужено да се гордеем!

Оги Свинчев

Минчев, кога стана женска? Как е сега сексуалният живот?

Фибата

Депутатите, ДАНС, полицията, нещо да кажете за това: "аз съм платен кремълски, антибългарски трол и се гордея с това!!!" Тъкмо се разглежда закон за борба с тероризма и електронните съобщения, та може да се предвиди подобни лица да се гордеят зад решетките! Не виждам разлика между привърженик и боец на ДАЕШ, ИД или както там се наричат ислямските главорези и кремълските такива! А за "антибългарски" може да се помисли и за нещо по-зрелищно! Само побързайте, че руски акули, подводници, архиереи, професори и вся остальная сволочь се размърда доста координирано. Подкарахме трети век с много змии в пазвата! Тръбите не летят, там е заровено всичко!

ДАНС и полицията

Проверихме сигнала Ви. Цитираното от Вас е коментар от гражданина, който обикновено се подписва като "анонимен" и се представя за "русофоб". Съмнения за терористична дейност няма, случаят е на обикновен глупак в Интернет. Надяваме се, че това отговаря на въпросите Ви.

Песента на Плевнелиев като президент е изпята. За съжаление последният що годе нормален и интелигентен в българската политика, пряко избран. От тук нататък имаме Боце и Боце, без право на смяна. Чат-пат Слави, щото народът изпростя прекалено... Следователно в новините ще се споменава единствено за престъпниците, и нищо за нормалните хора, докато и последния нормален напусне страната.

Ijf

ама той Митьо Очите в България е наистина по-тежка и важна фигура от президента. Особено в тандем със Златко Баретата. Това са шефовете на подземния свят, а Бойко и Цецо са смешници, които нямат никаква реална власт, а са реално назначени от Очите и подобни(те купуват и решават изборите). А Росен много правилно се ориентира, защото баш Боса е в Кремъл!

сто

а и да не забравяме, че Очите си направи и гранични бригади, които Боце одобрява, за да защитаваТ?!?! границата от "пришълци".

Хан Тукту

Не веднъш съм признавал окончателната победа комунизма в България. Непоправимата победа, убийството на душите все повече и повече дава плодове. И не бъдете наивни, агонизираща държава не може да бъде съживена от мъртви души!!!

В блатото на олигополията хората търсеха най-малкото зло и припознаха ГЕРБ. Посадиха го в блатото. ГЕРБ пък посади до себе си Плевнелиев, пак в блатото. Плевнелиев пък реши да пита хората. Скопиха питането му. Но не можаха да предотвратят посаждането на вярата, че хората могат не само да търсят най-малкото зло, но и да КАЗВАТ КАКВО И КАК ТРЯБВА ДА СТАНЕ. Това е трайната следа на Плевнелиев. А сега си отива защото тези, които скопиха референдума му, го гонят.

Нина Янкова

Колкото и да го хулят и обиждат, Плевнелиев е единственият БЪЛГАРСКИ президент.

Пази Боже сляпо да прогледа

Откъс от материал в друга медия: "Защо когато някой скъса снимка на президента публично се надига гняв от възмущение включително от същите хора, които със същата енергия защитават този, който хвърля яйца по Народното събрание? Институциите ли се атакуват, или конкретни хора с конкретни решения? Защо едни представители на т.нар. „автентично дясно” се сърдят сега, след като с удоволствие те или техните образци за подражание късаха „Фашизмът” на Желю Желев като действащ президент. А къде бяхте, герои на принципите, защитници на Плевнелиев и институцията „президент”, когато размахваха фалшиви документи, с които платил за вилата си в Гърция 700 000 кеш? И сензационните разкрития на Бареков във Варна? Къде бяхте, когато по абсолютно недопустим и антиконституционен начин беше създадена комисия, която да разследва държавния глава за нерегламентирани срещи и допускането изобщо на такава комисия намекваше за държавна измяна? Тогава Плевнелиев беше „партийният” президент на ГЕРБ, а БСП и ДПС си бяха поставили уникалната политическа задача да изтирят тази партия от политическия пейзаж. Останалите десни и центристи, останали извън парламента доволно и тайничко потриваха ръце. Да излезе някоя от партиите или Реформаторския блок с декларация в подкрепа на прозападния президент? Аз не помня. Сега това е „вашият президент”? И още – да си представим друга сцена – някой в ефир къса снимката на министър-председателя. Или на шефа на парламента. Или на Фандъкова, заради билетчетата? И защо да не я скъса – едни горят американското знаме, други – знамето на ЕС…" Gendo (Вевести)

И в добавка

чета новина (пак не тук): "Слави Трифонов покани уволнената от БНР Лили Маринкова на работа в шоуто си. Журналистката бе гост в предаването му тази вечер. Не можеш да приютиш всички, няма да стигне мястото тук, отказа на водещия Маринкова. " Оня ден тук избор на редактора беше Лили Маринкова. Едни списъци с едно журналисти в нейна защита. Също като чалгаджията! Та може и да не Ви харесва, ма факт е: сетихте се, че Плевнелиев бил "Вашият президент"....а дори не сте гласували десебарките за него. И когато боклуците го атакуваха, както е отбелязано в материала, мълчахте като мишки! И сигурно тайно се кефехте как унижават Президента на ГЕРБ.

Мнение

Много пъти съм си задавал въпроса "Защо българите не харесват ЕС и демокрацията"? И си отговарам, че причините са свързани с това, че преди 26 години 90% от хората бяха много по-добре финансово, имаха работа, изпитваха сигурност, отколкото сега - сега са лъгани, ограбвани и експлоатирани. Затова тъгуват по миналото и затова предпочитат соц-а пред ЕС. Кой е виновен - политиците, които убиха държавата за 26 години - безработица, обезценка на парите, несигурност, увеличена престъпност, месни феодали, огромни олигарси и явно личните интереси преобладават при вземането на решенията в управлението през тези 26 години. Това доведе до масова емиграция и нежелание да се раждат деца, нежелание да се учи и образова човек. Не се учудвайте, че израстна това отроче, което сами родихте! Плевнелиев в случая е потърпевш от горното стечение на обстоятелствата.

Лечение

Лекувай се. В момента ЕС е такова извращение, че дори създателите му на Запад не го харесват. ЕС е новият Съветски съюз - левичарски социализъм и бюрокрация до шия.

тони

Доказателство за това колко успешен президент е Плевнелиев е фактът, че Русия потрошиха страшно много пари за да се опитат да го оплюят през целия му мандат.

snafuracer

Отличен коментар и статия. Държавата на задниците.

ноти

И колко пари потрошиха "Русия" да го оплюят, може ли поне някаква документална оценка?

"Защо президентът не се кандидатира за втори мандат? Защото е чужденец в страната, която представлява" =================================== Това е фалшива теза. Причината, поради която Плевнелиев скоропостижно се отказа от втори мандат се крие в мутренското минало на Борисов, което го поставя в позицията на марионетка на проруската олигархия. Първите симптоми, че ГЕРБ няма да подкрепят президента си за втори мандат се появиха още преди година в различни изказвания на Цветанов. Също така, ГЕРБ оставиха без коментар постоянните нападки върху президента на вицето Попова - носителката на значката за лидерство на името на Стефан Стамболов, основана от "библеотекарите" начело с Митьо-гестапото. Борисов вероятно е заемал по-неутрална позиция-- както обикновено-- до момента, в който на 4 очи му се е наложило да обясни на президента, че е под силен натиск от Кремъл и вече не може да удържа положението, при което следва публичния отказ от втори мандат.

смехурко

Точно е определението за държавата от задници. При това те са от най-високото ниво на управление до най-ниското. Време е на първо време да се ориентира целият ни народ към католическата вяра очевидно. Тяхната, а не нашата църква учи на добродетели и вдъхва надежда. Доколкото знам и подкрепя хората в беда, както морално, така и материално. Може би това би била първата крачка към промяната на България.

плачко

Смешник, да ти дам адреса на католическата църква, ако не го знаеш? Та да се ориентираш по-лесно? Република България е светска държава и има свобода на вероизповеданията - всеки се ориентира според съвестта си.

XXL

Българският президент Росен Плевенлиев даде повод на много българи да се гордеят с президента, когото са избрали. Не съм глсувал за него заради пртията, която го предложи, но шапки долу за смелостта и родолюбието.

Емил Станоев

"родолюбие" но към Сащ а не към България. Защо не спомена един път България ? Защо не защитава Българите в Западните български покрайнини ? Това че мрази Русия лично не означава че трябва да работи против търговските отношение между държавите. И на това му викаш Президент ? може но с малка буква. Защо никой друг в ЕС не се изказва като него ?? -- защото не са глупави.

XXXXXXXXXL

Кое му е смелотостта, бе хикс? Че се туря на новото ЕСССР и му пее по форумите личните му опорни точки за "врага от Изток" ли бе? Ми то точно като бай Тошо в Кремъл при комунизма бе - и той правеше лошите американци на пух и прах, хахаххахахх! Пфффффффф... преди комсомолците бяхте родолюбци на СССР, сега сте на Щатите. Жалкари.

674

Абе... тъпаци... Това ако е президент ...

Хан Тукту

Ми не става за президент на България, просто не пасва бе тъпако.

Бай Драган

Да за тъпунгери като тебе не става...

Развеселен

"България е република на задниците." другото не знам, но това е уникално попадение

Задник, след вашето заключение, това е адекватното обръщение към Вас.

Драго Драганов

ДА СПРЕМ ДА СЕ САМОУНИЩУЖАВАМЕ. Не трява да заравяме, че от 1990 г. сме имали ПЕТ ПРЕЗИДЕНТИ НА БЪЛГАРИЯ 1./ ПЕТЪР МЛАДЕНОВ./ дамаджаната/ от БКП, подал оставка, заради произнесената фраза... ДА ДОЙДАТ ТНКОВЕТЕ срещу поданиците си. 2./ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ /Жабата/, философ, Хегелист и комунист, свалил собственото си правителство СДС, известно като Боянските ливади.Неспособен, да бъде предсавителен държавник. 3./ ПЕТЪР СТОЯНОВ, излъчен от СДС, юрист, самовлюбен и суетен, но добре приет от европейските институции с позициите си България да стане член на ЕС. 3./ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ, /БКП БСП известен като Агент на ДС, с агентурното име ГОЦЕ, като излъга че това не е вярно, Използвал служебното си положение за обогатяване, дарение на два мезонета,убиване на АХАР, свешено животно за Узбекистан, с поредна лъжа, че и това не е вярно. Подписа договор с Русия за стреж на атомна центра в Белене, с което закопа с милярди Енергетиката ни. Върна се от Москва с някъкъв Шлем. Противопстав се на членството ни в НАТО и ЕС,развявайки червено знаме с сърп и чук.Получава пари, при подписване на амнистия на затворници. 4./ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ. строителен инженер Бизнесмен, ползващ три западни езици, независим, издигнат от ГЕРБ.Предсавителен, приет от всички цивилизовани и демокртични страни, ЕП, ООН ПРИНЦИПЕН И ОТСТОЯВАЩ ЕДИНСТВЕНО ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

France

Френския сенат май друго гласува! Да живей късата памет или форматираната памет, загрижени за Кипър, пардон пак нещо с к.р. май беше. Няма как да се уважават безпаметни и лицемерни задници!

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ. строителен инженер Бизнесмен, синче на секретар на ОК на БКП, натрупал първоначален капитал от врътки с разрешения за черноработници от комунистката Масларова, министър в първия крадлив гербав кабинет, прекарал с пари на софиянци частна метролиния и метростанция до бзинеса си. Отново, с какво е по-добър от Гоце?

vb

Да разбираме ли, че сред първите 10-на новини не е имало и думичка за Евтим Евтимов?

Да, не се смесваме с матреала. Като вода и олио сме.

Държавната телевизия цензурира държавния си глава!!!

Тази реакция показва, че хибридната война на Путин в България е била успешна. Миков да не се тюхка, може да е доволен

Тази реакция показва, че хибридната война на Путин в България е била успешна. Миков да не се тюхка, може да е доволен

Кабакчиев

Българска му работа, сбърканяшка! Достатъчно да ревнеш нещо срещу комунизма или Русия, и моментално ставаш герой. За сбърканяк-демократите и сбърканяк-антикомунистите. Нищо, че преди това си се доказал, че служиш на комунистите и на престъпната държава-кочина. Така. Да погледнем този. Член на БКП! Станал такъв още като студент! По тази причина определен в официална книга - посредством факти и документи - като патологичен лъжец! Защото се представя за антикомунист, а е бил член на БКП и лансира във властта комунисти. И понеже един хубав ден взема, та се изтъпанва през ЕС (май за пръв път) и казва две-три елементарни истини за Русия, АУУУУУУУУУ, ама какъв хубав президент сме били имали българЕте! Даааа бе. Българска му работа! Напълно сбърканяшка! Нали тия елементарни работи, които патологичният лъжец каза, ги знае всеки нормален човек на Запад, бе, алооооу!

бай Драган

Май че ти си сбърканяка момче, ходи се прегледай!

Ах, какво замириса изведнъж така ужасно... о, Кабакчиев, здравей, как си?

Келешка Лешперска

Авторът е от онази порода хора, които са научени да оцеляват и да си променят мнението според поръчката - за пари с други думи, а въртенето около остта го имат за висша журналистическа физзарядка! Между СССР и ЕС разликата е само в миризмата. Какво ни казва днес Желев? Казва ни, че ако учиш и се реализираш в чужбина, значи не можеш да се впишеш в българската среда. Това е една от опорните точки /някога бяха заповеди/ на Луканов. Пращайте ги в чужбина и като се върнат ги противопоставяйте на тукашните. Ако не искат да ходят в чужбина - изгонете ги. Демокрацията трябва да разплаче майката на всички!!!!!!! Сериалът "Президентът Росен" едва започва. Няколко месеца ще ни занимават, че ГЕРБ случайно са го избрали, че 5 години той е бил избраник на ГЕРБ, но и интелектуално погнусен от Борисов, че повече му приляга да е от извисеното ДСБ, че ГЕРБ са толкова тъпи, че не могат да излъчат толкова умен и образован /ГОВОРЕНЕТО НА НЕМСКИ ЩЕ БЪДЕ УГОЛЕМЕНО И УДЕБЕЛЕНО/, но не в Уикипедия, а в историята ще пише друго! Ако Радан Кънев не беше направил това, което направи с Плевнелиев, номинирайки го без да го пита, никой нямаше да се сети от раз кой е Радан Кънев. ДСБ работи за руските интереси и го прави много по-успешно от БСП, Атака и останалите, независимо какво говорят и какво казват, че искат да постигнат. Така, както се опитаха и донякъде успяха да ни убедят, че един циганин може да има аристократичен произход, така сега са най-успешно работещата агентура на Путин у нас! Тук сме в зоната за пропаганда на руския диктатор, носеща най-големи резултати! Битката на Путин за България е битката на живота му и за следващите 100 години, а по рефендумите и президентските ни избори, работят най-високопоставените му и най-скъпоплатени агенти с български лични документи. Обществото се облъчва с "Костов единствен се противопостави на руснаците", а в същото време той им хариза Нефтохим!!!!!!! Дори ми се струва, че има и смяна на поколенията в руската агентура у нас. Това за Путин е информационен аналог на битката при Куркската дъга, която той отдавна мечтае да повтори, но на чужда територия. Не знам кой ще ни помогне, май сме самички!

Ангел Грънчаров

Чудесен коментар! Споделям изцяло!

За достоен Президент

За петте си години таз президентка-пастирка Що гафофе стори,що свирки Добре,че се светна овреме- Че е със глупости бременна. Народът узрява по малко Кат тиква на гола поляна Дали ще изпсува педалите Или ще тръгне наляво?

3fONoff

Моите поздравления за автора! Абсолютно сте прав г-н Желев, че "...България е република на задниците. Включително на тези, които пеят, че нямало такава държава и късат снимката на президента си. Защо ги има, обяснява подреждането на новините в БНТ..."

Гой Фокс

Бе как ще е емигрант президентът? Истински българин! Така прилежно следва добрите местни традиции от бай-тошово време, когато "първият" отиваше да държи реч на някой виден комунистически форум в СССР и смело громеше общия империалистически враг САЩ, разяждащ коварно отвътре Тутраканската селищна система. Президентът е образец за примерен комсомолец - безпогрешно е определил новия общ враг. Чака го бляскава кариера в някоя структурка в Брюксел.

От година или две, чета за Русия и България... Видиш ли как Русия прави всичко, за да ни спечели, да наложи политиката си тук и прочие... Извинявайте, кои сме ние... Какво имаме, че някой изобщо да се опитва да ни спечелва... Произвеждаме нещо ??? Икономика ??? Власт в ЕС ??? Или какво точно??? Какво точно имаме, че Русия толкова сили да хвърля? Искали да разбият ЕС отвътре... Да разрушат основният си пазар? Съгласен съм всеки да има свое мнение, демокрация и прочие, но оставам с впечатление, че отдавна сме изключили мозъците... А относно президента... изобщо кой в нашата политика един пък скръцна със зъби и направи нещо, което политически или икономически да е от полза за страната ни?

Категорично не съм съгласен,че България са управниците и медиите й.И поради това се учудвам,защо,ако наистина самият Плевнелиев чувства,че е полезен за страната си,не посмя да се кандидатира повторно.Чрез инициативен комитет.Със сигурност щеше да бъде в надпреварата.А пък дали ще бъде избран,това не бива да го вълнува и не бива да бъде причина да не се кандидатира.От позицията си на демократ и патриот(в което не съм съвсем убеден,вече и по-горните причини,борещ се за доброто на родината си,пред него не би следвало да стоят разни там лични причини,каквито се опитва да ни изтъква.Има само две лични причини,които биха били уважителни за такъв човек(ако наистина е такъв,за какъвто се представя )- непреодолима болест,непозволяваща му да участва в президентската надпревара и/или смърт.И самият Ботев други причини не би признал за съществени.

Само да напомня, че синът му почина.А колко хора биха продължили след такава трагедия?

хех

Ха-ха-ха-ха абсолютно точно: "...България нехае за главата си и за това, което тя говори. България е република на задниците."

Президентът ни остави идеята за смислен референдум. Някои го скопиха. Това бяха подписи под истинското им отношение към Плевнелиев.

четящ

Най- достойният президент.Браво Плевнелиев.

Фатмак

Хуйло е велик !!!

Дара

Виждате само колко много наши сънародници се радват да чуят, че са задници! Нрави и традиции! И сигурно Борисов е виновен!

Найден

На политически език "смело" означава "безрасъдно", "преувеличено" означава "лъжа" и т.н. Никой нормален политик по света не атакува в реч директно чужда държава, освен ако не е във война. България е част от Европа и винаги ще бъде, но Плевнелиев загуби уважението на много хора с начина по който подлагаше себе си и държавата, която представлява на НАТО и САЩ, подобно на начина, по който Тодор Живков предлагаше България на тепсия на руснаците. България е суверенна държава, част от ЕС, равноправна (поне на хартия) на останалите членове на съюза и подобно поведение на международната сцена от страна на държавния глава е обидно! Така че, г-н Плевнелиев сам си е виновен за подигравателното отношение към него от страна на хората, които трябваше да представлява през последните пет години.

Кабакчиев

Изглежда, че хлапето Радан, което няма и един процент електорат и с неадекватността си загуби всички политически позиции и надежди, е казало на мнозинството хлапета тук как ирландската пастирка е голям, ама много голям антикомунист. Нищо, че пастирката лъже, че е антикомунист, нищо, че е била член на БКП още като студент. Нищо, че лансира във властта комунисти - отроци на членове на изключително отявлени номенклатурчици. И хлапетата тук, нали им е подсвирнато, се дерат за ирландската пастирка. Доста смешно! Ако не беше и тъжно, и много симптоматично за българската действителност. От жалка по-жалка. Няма нито един реален български антикомунист. Драпащите за това звание са все фалшиви, лъжци и сбърканяци. Но това не значи, че трябва фалшиви, лъжци и сбърканяци да бъдат издигани като знаменосци. Като няма знаменосци, няма. Трябва фактът да се признае! А не да се говорят и повтарят врели-некипели и за знаменосци да се пробутват нещастници.

Кабакчиев

Добавка. Впрочем не е точно така, че няма истински антикомунисти. Има. Има поне един, който е велик, въпреки че още е доста млад. Казва се Христо Христов. Вярвам, че знаете за кого говоря. Ясно, че такъв истински човек - нормален, реален антикомунист, разследващ журналист с огромни приноси в борбата срещу комунизма, няма да си остави работата и да отиде да се примеси с политическата пасмина. Да! Има истински антикомунисти! Колкото и да са малко! Но те не срещат никакво признание от просташката, сбърканяшка политпасмина, развяваща знамето на антикомунизма.

Плевенлиев е най добрия президент който България въобще е имала, заобиколен от купени с рубли продажници

Стоян Хлебаров

С тези изявления,Плевнелиев се отклони от пътя ,начертан му от Борисов,при избирането му за Президент! Това беше път на "политическа кукла",чиято цел трябваше да бъде,да бъде фалшивото лице на Борисов пред Европа! И след като се излъга в очакванията си,точно затова Борисов се отказа да го подкрепи за втори мандат! Това е причината,Плевнелиев да се откаже от следващ мандат,а не ...."личните му причини"!? Плевнелиев ще бъде изтеглен на работа в ЕС и от там,ще подкрепя борбата ни против мафиотския ГЕРБ! ТОВА Е ГОЛЯМ ПЛЮС ЗА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРОЦЕС НА БЪЛГАРИЯ! Въпросът е,дали следващата кукла на Борисов-Кристалина Георгиева за Президент,няма да поеме по пътя на Плевнелиев,или ще се потвърди слухът,че и тя е агент на ДС!?

Поздравления господин Президент

е'васи сеира

"Абе... тъпаци... Това ако е президент ..." - не народ а гЮбре... И "Кабак" - тъпак отгоре.

Хлебаров, Хлебаров, заквасен ми се виждаш!

брускетка

Налазиха ни разни пристрастени десебари, които в Плевнелиев виждат бялата врана Юлиана! Айде стига глупости. Ако Радан смята, че ще се сдобие със симпатизанти като противопоставя Плевнелиев на Борисов, най-много да му затвори пътя за ЕС, защото там правителството може да го изпрати. Не знам как се наричат хора, които си играят с живота, чувствата и психиката на други хора нарочно! Мерзавци?

Ощавен маркиз

Мда. Събитията /придружени с медийни БОВ експлозии/ от последните 168 часа отново показаха огромното влияние и повратливост на кагебисткия петопутинизъм у нас… Публично късане на портрета на президента Плевнелиев, подписки в защита на „несправедливо” пенсионираната червена лимонка Лилето Маринкова, обир на пенсиите на аскьовлии и … „битово” отстрелване на дрогиран зелен телохранител /бог да го детоксицира/. Самият Митьо не е гръмнат м/у Очите, а помежду та…аците. Докторете да му са в помощ. Речта на „смешния” балкански и европейски държавник от нов демократичен сой – потъна в девета бг-евразийска глуха. Щателно /дез/информираните бг-електорални маси следят с интерес гонитбата за чувалите с 2-та милиона животоспасителни пенсионерски левчета и залавянето на чета мутро-айдуци. Подлежащи на отдавнашно рецидивно прангосване. Предполага се, че към 22 часа днешна дата целото разстревожено чалга народонаселение на бавно европеизиращата се наша республика ше седне, впрочем, нема да стане от масата с евтина ракийка и скъпа маруля, за да чуе, кво му е приготвил Слафчо-милионерчето от Учин дол, с неговите „народолюбящи” стотници /в хилядарки евраци и гущери/… А г-н Плевнелиев нека си го считаме „емигрант”. То, две трети от кадърното българско е в емиграция. Един повече или по-малко, кво значение има. ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, че, както моя ощавена м…ст многократно подхвърлям, - нема да е зле, разхвърляната по Европа и глобуса бг-трудова, политическа /и духовна!/ емиграция да се обедини с близо двата милиона ненапуснали България граждани, желаещи ДА СПАСЯТ потъналия в путиноидни референдумни бръщолевини ЕЛЕКТРОНЕН ВОТ. Страната ни е уникално сложена, заради коварния /инспириран кремлински-експериментално и тънко манипулиран/ „преход към пазарност и демокрация”, в който ни заплетоха. Но нАуката на кагебизъма сама се оплете в сложността на настъпилите последици и развития в „губернската лаборатория”. В бившето сесесере нямат нито един такъв поучителен експеримент за „проевразийско” поведение в/у територията на ЕС. Затова и хвърлят много /и последни/ подполно-финансови усилия в Болгарийка. Нито „пан-югославянска” Сербия, нито православна Греция, още по-малко МЪкидония или Монтенегре са генералската им агентурна стратегия… Президентът Плевнелиев - да мисли и да ПРАВИ партия на българските демократи „ЕМИГРАНТИ”. За да не си обезбългарим татковината.

Раде

Разбира се че е чужденец в България! И това горе долу е единственото вярно в статията Нали приеха заради нас официално кирилицата в ЕС? Нали има и евро на кирилица? Е защо държа реч на англииски ? За да го разберат по ясно? Да покаже че знае чужди езици? Или че звученето "аз съм президент на Бългериа" е с по голяма тежест? Провинциален новобогаташ е и такъв ще си остане!!!

Тракиец

Като казва, че Крим е Украйна, нека да каже в следващото изречение, че Косово е Сърбия. Да,ама не. Това човече е просто един ретранслатор на американската пропаганда. Същите, чиито служби организираха и финансираха преврата в Украйна. Първото решение, което се взе от новите украински власти беше да се премахне статута на руския език за официален. Това беше основен елемент от американския план за дестабилизирането на Украйна и това естествено доведе до изострянето на отношенията между украинци и руснаци в самата Украйна. Всички последващи събития просто бяха логично следствие на този план. Жалка история.

България е република на протестиращи и манифестиращи гъзове!

Ник Величко

Пичове, аре стига. Нещата не са толкова страшни, ако се сравним с Франция примерно. Да, байганьовци сме, но все пак живеем в центъра на Балканите. Няма какви други да сме. Относно Плевнелиев - добре ни представи, две крачки напред е. Можем да се гордеем за малко с него. Относно голямата част от останалите политици мога да кажа, че управляват държавата като еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД). И на края, предлагам да отстояваме правата си ежедневно и да търсим сметка на управляващите ежеминутно, за да бъдем щастливи. Поздрави на работещите!

родителите му членове и на важни длъжности в бкп.той ебил комсомолски секретар.но.....сега е станал голям бояджия.смешници-политици.

Ива

Поздравления, Президенте !

Абе вие наивни ли сте или на наивни се правите. Очите е престъпник, наркобарон, сводник -- поради това той е ЕЛИТ, ЛЮБИМЕЦ на медиите. За него те пишат със симпатия, страхопочитание и възхищение. Президентът е ВРАГ, за който е най-добре да не се споменава. Тука е така.

Нед Камбуров

Трябва да е Имигрант, ако значението е "чужденец в България".

До руслямеца по долу, до кога руски тролсолдати хибридни тролове ще ми сраванявате крим с косово ? В крим да не би да е имало етническо прочистване, геноцид, масови гробове каквито имаше в косово? Руснаците си живееха като бейове в украйна и доста по добре от колкото сега. Намерете видеото на медведев в крим как ядосаните гладни руски пенсионери го питат за пенсии и той БУКВАЛНО им отговаря пари няма бъдете здрави

Тракиец

Като плачеш над масовите гробове в Косово, пусни една сълза и за изгорените живи над 200 руснака в Профсъюзния дом на културата в Одеса от дирижираната от САЩ украинска власт.

Посраният задник Путин

Естествено, че Крим е Украйна, а Косово е Албания!

Тракиец

Кое му е естественото? Косово, пълно с албанци е Албания, но Крим, пълен с руснаци е Украйна?

Посраният задник на Стамболов

Косово цэ Амерiка, Амерiка ист вундербар.

Ттттт

Плевньо,говориш за Ялта,а искаш май да станем Идомени2!

"Русия загуби икономическото съревнование с Европа и военното с НАТО" - Познайте на кого са тези думи. Могат ли да бъдат на Плевнелиев? Според мен - да. Но са на Даниел Митов, който пък е външен министър в правитеството на Борисов. По-паметливите ще си спомнят и "Изгубеното поколение на ДСБ" в Капитал. Един напуснал ДСБ, или изгонен, е мостът /външен министър/ между Борисов и Плевнелиев. Та тезата на В.Желев пак увисва.

Ko ne

Изпражненето плевню да се измие веднъж завинаги след толкова гафове! Панихидите по него са романс за ухото на българина!

Авторът на статийката преувеличава значението на ДСБ. Затова, че лидерът им е с прякор ГЪЗ, не може да се прави извод за цяла България, че била "република на задниците". Все пак ДСБ има електорат 1-2%.

Най-достойният ни държавник

Българският президент произнесе пред очите на Европейскта общност програмна визионерска реч на лидер от световна класа ! Европейският парламент отпечата пощенски плик с лика на Росен Плевнелиев, който бе разграбен от депутатите му буквално за броени минути. А рубладжийското ни задкулисие чрез частните си медии и платени глашатаи от рода на милионера-чалгаджия Трифонов късат лика му и го заливат с помия ! Толерират анархията и простащината. . . И държавата ни мълчи ! Позор !

Тракиец

Какво му е визионерското в това да си скапеш отношенията с Русия, за да се представиш за евроатлантически идеологически отличник и в същото време да си аутсайдера на ЕС. Това е ДУПЕДАВКА политика. С това не ни уважават нито на Изток, нито на Запад.

Ради

Ами така ще бъдат запомнени достойните Президенти на България, така е запомнен и Петър Стоянов с отговора му към Русия защо България влиза в ЕС, докато някой други ще бъдат запомение с новини от рода на "Първанов гръмнал вписан в Червената книга див козел"...

Аз

Какъв патос за един обикновен, невзрачен човечец. Със сигурност този визионер със счупен визьор ще бъде забравен няколко месеца след като приключи с мандата. За пет години ще го запомним с листчетата, които вадеше от джобовете си със знайно къде написани думи, с неадекватното си ръкомахане и инфантилни усмивки, с непреценяването на ситуациите и с разединяването на нацията. Забравихме много бързо, за нерегламентираните му срещите при посещение в Австрия, дисидентските му напъни на типичен номенклатурчик, фалшив и измислен.

Alpheratz

За съжаление, не може да стане емигрант докато не се разкара от държавата.

брееей

голяма смелост е в днешно време да храчиш по Русия в Европарламента...

Шоп

Господи,слез от небесата и прибери гейовете от еврогейския съюз!!!

Физаряткин

Дай на масовият българин мустакат, космат и гол до кръста президент. Да язди магар из планината и да пие люта ракийа. Те такива обичат и признават, защото това виждат в огледалото. Един Бай Ганьо. Щом и малкото свестни и ерудирани хора се разкарат от БГ, тук ще настане тотална свинщина и абсолютен пандемониум. Скоро ще бъде. :)

Плевнелиев, така наречения чехлю, президент, поправка моля, прецедент. Срам ме е, че представлява държавата. Забравете го.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.