Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вижте само хеликоптерчето на водещата илстрация. Точно толкова голямо ще изглежда и истинско въздухоплавателно средство спрямо мегаяхтата "Шадай", когато тя престане да бъде концептуална разработка и заплава по реални води.

Втората палуба - приятно място за релакс.

Засега 150-метровият плавателен съд плава само във въображението на дизайнера Габриеле Теруци, а името му може да се преведе от иврит като "Бог" или "всемогъщ".

Чудото е замислено да е с окачена палуба, която да виси на 38 метра височина над нивото на водата, да има личен клуб от 300 квадратни метра и два басейна. Всички използвани материали и обзавеждането на "Шадай" ще са италиански. 

Все още не е обявено колко би струвал един "Шадай".

Ключови думи

Коментари

По колко ги дават?

Е па вземи две

Леонардо Дикаприо ще си поръча две та да има къде да си почива след борбитр с "Global warming". Сегашната му 450 футова яхта била много малка. Търси нещо с размерите на "Титаник"

b.krustev

E, той по-отношение на "Титаник" е гърмян заек, следващия път ще се справи по-добре :)

Баси чехъла. На горната палуба ще е изтрезвителя.

Eha

Mnogo e hubava napral nyamam dumi

Юнга

Щели да я правят в корабостроителницата в Русе през 2017г !

АЗ

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

Путин си бил поръчал.Мечтайте Златки!!!!

eluzii na nesbadnati mechti..

Много често на такива яхти се самоубиват. Какво би ти доставило удоволствие и стремеж в живота, ако знаеш, че имаш всичко? И те са смъртни като нас, но аз мога да се зарадвам на добър приятел, с когото мога да си изпия кафето защото ме обича, а не на някой, който е дошъл заради парите ми и ми завижда>

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.