Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер ще посети Русия идния месец, съобщи негов говорител цитиран от Ройтерс.

Юнкер се очаква да участва в Международния икономически форум в Санкт Петербург на 16 юни.

Той в миналото си спечели критики от някои европейски лидери, призовавайки за "прагматични отношения" с Русия. Миналия октомври той предизвика дискусии, заявявайки, че конфронтацията между ЕС и Русия "не може да продължава така" и че Европа не бива да се оставя Вашингтон да ѝ "диктува".

ЕС поддържа санкции срещу Русия от март 2014, когато тя анексира Крим. Те бяха затегнати неколкотратно през бунта на руските етнически сепаратисти в източна Украйна. 

ЕС поставя евентуалната постепенна отмяна на санкциите в зависимост от прилагането на споразуменията от Минск за спиране на огъня в източна Украйна.

Ключови думи

Коментари

САМО СЕ ПИТАМ,

и за това ли е виновна Русия: “Для збереження держави і подолання зовнішньої загрози ми за жодних умов не маємо права зробити дві речі:- не можемо вносити зміни до Конституції з особливим статусом для окупованої частини Донеччини і Луганщини;- та проводити там вибори.Тобто, ми не маємо права імплементувати політичну частину Мінських умов”, – сказала віце-спікер Верховної Ради сьогодні на зустрічі з представниками південних та східних осередків “Самопомочі”. Та кой разрешава на Украйна да не изпълнява минските договорености за ПРОМЯНАТА В КОНСТИТУЦИЯТА И??? И още нещо - текстът на Минското споразумение го има пълен в нета. И РУСИЯ в НЕГО НЕ СЕ СПОМЕНАВА.. Тя е НАБЛЮДАТЕЛ ЗА СПАЗВАНЕТО МУ - наред с Германия и Франция, а не е СТРАНА -ИЗПЪЛНИТЕЛ на споразумението.

1.Централната банка прогнозира инфлация от ръста на паричното предлагане През април, такива манипулации бяха подновени след 3 месеца почивка, като 390 милиарда рубли бяха отпечатани за бюджета. Паричната маса M2 нараства в продължение за 3 месеца през 2016 г. до 11%. 2.ЦБ Китая резко девальвировал юань

ВИЦ

ВИЦ: Обама и Путин решили да си разменят секретарките. След един месец секретарката на Обама пише на шефа си: - "Г-н Президент, моля ви, върнете ме обратно във Вашингтон, тука е ужасно. Първо ми взеха таблета, който ми подарихте и ми дадоха един бележник и химически молив да си водя бележки. След това ми взеха късата рокличка, която ми подарихте и обувките с високи токчета (Prada, of course) и ме облякоха в една огромна пола и гуменки. Спасете ме, колкото се може по скоро!" Секретарката на Путин пък пише на шефа си: - "Др. Путин, тук е непоносимо, моля върнете ме в Москва незабавно! Първо ми взеха бележника с моливчето, който ми подарихте лично и ми дадоха някакъв сложен компютър, на който не мога да записвам нищо, и ме следят непрекъснато. След това ми взеха голямата удобна пола и гуменките и ме облякоха в една къса рокличка и обувки на токчета. Не, че не ми стоят добре, но рокличката е толкова къса, че ми се виждат и кобура и таш*ците."

сс

Тази нощ са убити ДЕСЕТ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ, които защитават продажната и лоясала европа. И този долен продажник юнкер в този момент ще отиде да ближе задника на путин. Е, това ако не е гавра, здраве му кажи. Бял ден да не види ко..пелето "европейско". Малките букви не са грешка.

Хибриден Путин

Никой не се интересува от съдбата на пушечното месо, най-малкото европейските ви чиновници.

Единствено следпутинска Русия ще може да постигне траен мир с Украйна.

Ще се връща ли?

Хибриден Путин

Ще обсъждаме статута на данъчните пристанища в Европа, на първо място Люксембург. Също така отлагането на безвизовия режим за украинци за още 25 години, както и възстановяването на управлението според процентното споразумение. Хер Юнкер иска да се отърве от източна Европа колкото може по-бързо.

сериозен

Русия се срутва по- бързо от разпадането на СССР.Санкциите тепърва ще растат заради агресията наПутин.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.