Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новият газопровод от Русия към Гърция може да премине през България, пише в. "Взгляд".

ПУТИН ОБЯВЯВА "ЮЖЕН ПОТОК 2" В АТИНА НА 27 МАЙ

Това заявява Юрий Ушаков - помощник на руския президент Владимир Путин, ден преди визитата му в Гърция.

„В момента се работи по проект за доставка на газ от Русия към Гърция и Италия през трети страни. Взето е предвид, че газопроводът ще мине по дъното на Черно море, а оттам - и през територията на една от приморските държави. Очевидно това ще е България“, смята Ушаков.

ПУТИН: ВЪПРОСЪТ ЗА ЮЖНИТЕ ГАЗОВИ МАРШРУТИ ОСТАВА

В Гърция Путин планира да обсъди реализацията на съвместни проекти в сферата на енергетиката и транспорта.

Ключови думи

Коментари

Мидвиедиев

Хуйло е голям майтапчия с тези газопроводи, по 10 гъзопровода на ден прокарва, където си науми.....

Може да мине, ама може и да не мине!

Володя, извини българската ни простотия. Ама как ще стигне тоз гЪзопровод от Сибир до Гърция? Или си упълномощил "Фатмак" да ни го разясни?

вероятност

По тръбите няма да има газ,а пълзящи зелени човечета.

Обилни дози радиация, но кой мисли за национална сигурност пред парите.

боко веднага ще каже - аз начертах това на една салфетка пред юнкер и ето, вече е факт..

"България има потенциал да е ключов играч за газовата система на цяла Европа. Страната има капацитета да стане лидер във връзка със създаването на европейски балкански газов хъб, защото има исторически капацитет и изключително добре изработена газово преносна система, каза европейският комисар по климата и енергетиката Мигел Ариас Канете, след разговор днес в София с министър-председателя Бойко Борисов." /Дневник, днес, 26.05/

Хуйло В.В.

Газ пикаем, ама нема кво да я праим ...

начо

как не разбраха,че газопроводите до няколко години стават отживелица, както и че нефтено газовата ера свършва

Много добре го разбраха, последни кражби.

?

Обзалагам се,че поредния спасителен транш за Ципрас от Брюксел ще се позабави докато излинеят простотиите,които ще наприказват с русначето тия дни.

?

А бе той тав. жужо колко патоци "построи", имена не останаха да ги кръщаваме! Те сега пореден "Гръчки паток" ще строи, ей умора няма тоя чиляк! Ние се изморихме да му следим само "строежите", ама тав. жужо не се отказва, явно отвътре му иде! А в началото бе корупционният проект на ЮПатока. Всичко тръгна от там с мръсните пари на КГБ/Внешторговбанк! Така или иначе, рашъните ни нахендриха вече с крайно неизгоден заем за 680 милиона евро с високи лихви към Газпром по времето на Олигарски за ЮПатока, дето отидаха зян и отделно с фалита на КТБ/Внешторговбанк реализираха 5-6 милиарда загуби за България, и печалби за руското лоби! Добре се шегуват таваришчьите с русоблизците, дето променяха и Закона под диктовката на Газпром, само и само да си оправдаят корупционната си възглавница от 2 милиарда евро предназначени за нашата, и руската газова мафия! Дето си ги прибраха с надбавка от фалита на КТБ/Внешторговбанк, а сега КГБ си менка БТК, Булгартабак, Петрол, енергийния сектор и др. определящи националния суверенитет отрасли на икономиката. От едни КГБ ръце, чрез други КГБ ръце, в трети КГБ ръце. Туй, КТБ/Внешторговбанк, що не си го вземат и него, че без това е тяхно или контрата остава в килотите на данъкоплатеца, а медеца за баба Меца на Лубянка? Проектът ЮП и Големият Член на Гоце, бяха поредната победа на "русофилите", срещу народа на България! Сега по тоя нов руски проект колко милиарда ще ни оскубят и коя банка ще бастисат от "братската" страна, и любимите червени мафиоти! Някой има ли прогнози?

Говедата за Европейско Развитие на България/ ГЕРБ/, явно много обичат европейска ярма сложена в руска копанка.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.