Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков получи от Росен Плевнелиев Почетния знак на президента за заслуги към спорта, а на церемонията в Гербовата зала отведе част от звездните си гости тази вечер за шоу мача от 20:00 часа на стадион "Васил Левски".

Бившият президент на "Барселона" Жоан Лапорта и играчи на клуба от времето на Камата като Георге Хаджи, Джика Попеску, Хосе Мари Бакеро, Чики Бегиристайн, Гойкоечея, Еусебио и т.н. видяха как Ицо получава поредното си отличие покрай юбилейния двубой.

Малко след това Росен Плевнелиев обяви, че няма да се кандидатира за втори мандат.

ПЛЕВНЕЛИЕВ: НЯМА ДА УЧАСТВАМ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ

Присъстваха също Даниеле Масаро, Антонио Бенариво, Петер Новак... Наско Сираков, Бончо Генчев и Даниел Боримиров от българските футболни знаменитости.

БАКЕРО ЗА ИЦО: ДОЙДОХМЕ ТУК ЗАРАДИ ТОВА МАГАРЕ! ЗАЩОТО Е СПЕЦИАЛНО МАГАРЕ

Отличието бе връчено на Христо Стоичков за "изключителен принос към България и българския спорт, за особени заслуги към европейския и световен футбол, за социална ангажираност и подкрепа на обществено значими каузи, както и по повод неговата 50-та годишнина".

"Христо има изключителен принос за развитието на българския спорт, както и на европейския и световен футбол. Неговото име респектира целия свят, отваря всички врати на планетата. Със своя талант, със своя дух, със своята целеустременост, Христо заслужено спечели любовта, възхищението и признателността на всички българи - от младите до най-старите, и на всички, разбира се, фенове по света", каза Росен Плевнелиев.

"Христо е легенда, Христо е велик, но Христо е и голям човек, който се отдава за социално ангажирани каузи. Човек, който е посветен на обществото, голям патриот, човек, който обича своята нация и своята родина. Христо е един голям българин. За мен е огромна чест да отлича днес Христо Стоичков с почетен знак на президента на Република България", допълни президентът.

 

 

Камата обяви, че голяма изненада чака зрителите на мача тази вечер. Очаква се пристигането на голяма звезда, но името се пази в тайна.

"За мен е изключителен ден, защото успях да събера величието на световния футбол. Изминах дълъг път с тези прекрасни мои колеги. Изминах дългия път на спортиста. Искам да благодаря на всички вас, че ми помогнахте да бъда щастлив не само на терена, но и извън него", каза най-успелият български футболист при получаването на почетния знак.

 

 

 

Снощи Стоичков даде вечеря на гостите си - на онези, които вече бяха дошли, в изискан ресторант. "Подгряването" преди мача свърши както в най-добрите дни на Четвъртите в света - в дискотека.

 

 

 

 

 

Ключови думи

Коментари

кЪДЕ Е мАРАДОНА И МНОГО ДРУГИ

Може и без латинокомунисти със златни ръце, дрогирани до козирката.

Все хубави хора, широко усмихнати. Колко български политици ще могат да се похвалят с такъв финал?

Мале,малееее...,

Каква "елитна" компания начело с двама шута.Все "хубави хора,широко усмихнати".Това е част от нашият "елит".Порадвайте им се!!!

На мен ми харесват. Сещам се и кои ти харесват на тебе, но да не си разваляме вечерята.

Развеселен

Ицо е легенда

ivan

Еусебио умря през 2014 г.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.