Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Известният британски рок музикант Ози Озбърн заяви в интервю за „Велт ам Зонтаг“, че вижда в кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп "следващият Хитлер". Това съобщи БГНЕС.

"Доналд Тръмп ми внушава страх. За мен това е следващият Хитлер. Той, по дяволите, е ненормален. Въпреки че до известна степен мога да разбера защо този тип успя да привлече толкова много американци... Той сам се спонсорира и говори на език, разбираем от работническата класа" , казва музикантът.

Легендарният вокалист на Black Sabath и Black Label Society е уверен, че следващият президент на САЩ ще е Хилъри Клинтън - кандидатката на Демократическата партия. Озбърн обаче се съмнява, че тя ще изпълни предизборните си обещания.

Британският музикант, задавал модата в рок и хеви метъл музиката в продължение на десетилетия, в момента живее в САЩ.

След оттеглянето на Тед Круз и Джон Кейсик от надпреварата за номинация на Републиканската партия за президент, Тръмп на практика се превърна в кандидата на Републиканците за изборите. Те са на 8 ноември тази година.

Преди дни и Rollimg Stones разкритикуваха Тръмп и обявиха, че не желаят той да използва музиката им по време на кампанията си.
 

Ключови думи

Коментари

Иван

Ози Озбърн е лайняна откачалка, който непрекъснато продава лайна и много печели от това.

Ау, да. Прекрасните текстове, които гъгнеше легендарния вокалист, ме убеждават в трезвата му и реалистична преценка по всеки политически въпрос. А Мерилин Менсън още ли не се е изказал/а/о?

Христо Тамарин

Слѣдващият Хитлер вѣче е влѣзъл в ролята си. Това е Путин, Владимир Владимирович, а не Доналд Тръмп. На Доналд Тръмп евентуално ще му се наложи да избере или ролята на Чембърлейн, или ролята на Чърчил.

Егати рокера!Има една песен и....

SRQBoyboy

От много пиене и дрога на Ози съвсем му се е разбъркал мозъка. Едвам го оправиха да не ритне камбаните като другите наркомани...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.