Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Читателите на Клуб Z, които бяха будни в 10 часа сутринта, станаха свидетели на уникално шоу. Благодарение на Военновъздушните сили на България и мобилния оператор "Макс" излъчихме онлайн най-впечатляващата част от церемонията - преминаването на бойната ни авиация чрез стрийминг от небето.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е С 4G ДА СЕ ИЗЛЪЧВА ПАРАДА ЗА ГЕРГЬОВДЕН ОТ ВЪЗДУХА? ДА!

Те видяха на живо благодарение на най-бързата съвременна технология за мобилен пренос на данни всичко от запуска на машините на летище София, рулирането, излитането, изчакването в зона и парадното преминаване в група от изток на запад.

Имаше поглед от кабините на машините, от спускането на българското знаме от борда на вертолет, от прелитането на пределно малка височина от 100 метра над столицата...

Емоция, която наистина си струваше!

Директните кадри бяха от кабините на откриващия парада вертолет Ми-17, който носеше националния флаг на България, от кабината на вертолет Bell 206 (Бел-206) и AS 532AL Cougar (Кугър), както и AS 565MB Panther (Пантер) от състава на Военноморските сили.  

И да сте пропуснали шоуто обаче, не е фатално. Предлагаме ви пълен запис от зрелищните изпълнения на авиоасовете.

Ключови думи

Коментари

jicata, deto visi, karti mivki. you had one job...

mnogo slaba rakia, daje edin akrobatichen nomer ne izpalniha. balgarska rabota.

009

Имам питане: това парад на най-новите интернет на нещата ли трябваше да е, каквото всъщност беше, или трябваше да е парад на модерната българска армия закрилница на суверенитета ни?! Защото определено тези консервени кутийки и МПС-та няма как да ни защитат ако ни нападнат даже и комари.

Според теб

с каква техника трябва да разполагаме? Летящи чинии?

Боре

Много от кадрите, ако се извадят от контекста, могат да минат за бойни действия някъде в ... Нагорни Карабах например. И мизансцена, и техниката - точь в точь одинаковые ... Дано не се усетят я от CNN, я някой друг да ги гепнат!

Ели Попова

Боре, Боре, напомни ми вица ...Как осеняват различните нации купа от сено. Англичанина реагирал, Това е от зелените поля на Англия, Германеца щвл да произведе нов текстилен продукт от сеното, на французина му харесала за любов. италинеца да изпее една канцонета от купата, а Нашенеца Боре погледна, погленал и попитал КЪДЕ МИ Е ЗАПАЛКАТА. няма грешка Боре, българин 100 процента си.

Ели Попова

Възхитена съм, от решението, да учстват и бойните ни самолети на 6 Май . Най ми хареса замисъла, излитането е в посока ИСТОК З А П А Д.

Ели Попова

Дежурният Позитановец не закъсня, удари и МинусЗАЩО Е ДРУГАРЮ, КАТО ТОЛКОВ ВИ ХАРЕСВА ИЗТОКА, ИМАШ ВЪЗМОЖНСТ ДА ЗАМИНЕШЯ ЗА сИРОЯ, Я ЗА аВГАНИСЪАН Я ЗА РУСИЯ.

Боре

Това не са бойни самолети,а руски самопади бре, дето с парите за ремонтите им, плащани на рушняците, можеше да се плащат пенсиите година поне! Една причина не виждам да предизвикат гордост или радост тез ковчези...

38 минути и 38 секунди,кабалисти такива 3+8=11,най силното число в кабала,нали еврейчета :D 11+11=22,кратно на 11,царско число Чефути,явни сте :D

nuevitas

Макс телеком сложиха в малкия си джоб телевизията майка с това излъчване. Поздравления!

lz5xp

Твърде много излишен шум е вкаран във видеото.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.