Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Какво се случи на срещата на премиера Бойко Борисов с представители на Общестените съвети на българите в чужбина, протестиращи срещу промените в Изборния кодекс, с които се ограничи гласуването в ЕС и САЩ?

Малко хронология как се стигна дотук:

До срещата днес се стигна с посредничеството на омбудсмана Мая Манолова. Преди това българите изпратиха петиция с над 6000 подписа до президента Росен Плевнелиев с искане да наложи вето върху чл. 14 от кодекса. С него се ограничи правото на вот зад граница не само за българите в Турция - това бе официалният мотив на Патриотичния фронт за промените, но и на тези в Лондон, Париж, в Швейцария, в САЩ и Канада... И навсякъде по света, където досега можеха да се разкриват сравнително лесно изборни секции и извън посолства и консулства на България, и в по-малки градове в чужбина, а не само в такива с над 1 млн. жители. Представители на българите зад граница са имали среща и с представители на неговата администрация вчера. Получили уверение, че екипът проверява юридическите възможности за вето и решение ще има идната седмица.

Мая Манолова заяви ден по-рано, че е свикала екипа си от конституционалисти и обмисля възможността, след като се изчерпат всички други възможности за промени, да сезира Конституционния съд за текстовете. Омбудсманът има това право, когато законите засягат гражданските права.

КАК ПОЛИТИЧЕСКАТА ДИНАМИКА ПОБЕДИЛА ЗДРАВИЯ РАЗУМ

На срещата в Министерския съвет днес са присъствали премиерът Бойко Борисов, председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, шефът на правната комисия в парламента Данаил Кирилов и външният министър Даниел Митов.

Стефан Манов и Десислава Христова от Обществените съвети на българите в чужбина след срещата в МС.

Изявления от страна на властта след сбирката нямаше. Манолова обяви:

"Имаше пълно разбиране от страна на лидера на ГЕРБ за това, че исканията на българите в чужбина във връзка с Изборния кодекс са справедливи". Тя обясни и какви са законовите възможности оттук натакък. Първо - разглеждане на текстовете за вота в чужбина отново, ако президентът Росен Плевнелиев наложи вето. Второ - сезиране на Конституционния съд, ако текстовете влязат в сила.

Едно е сигурно - ако ще има ново гласуване в парламента, то отново ще зависи от позициите на ГЕРБ и на Патриотичния фронт. И "лоялността" на първите към вторите - поне това бе мотивът на Борисов ГЕРБ да подкрепят идеите на Валери Симеонов и компания.

Ето какво разказа след срещата пред Клуб Z Десислава Христова, която живее в чужбина, част е от обществените съвети и е правила избори в Лондон.

"Ние изложихме мотивите си защо искаме президентът Росен Плевневиев да наложи вето. Обяснихме и защо мотивите на Патриотичния фронт за ограничаване на вота в чужбина не са истински, а манипулативни - нито гласуването е толкова скъпо, нито е трудно за организация", разказа Христова.

По думите й възможността българите в САЩ и Европа да гласуват не само е кауза, а и това помага тези хора да създадат общности, да са активни, да се опознаят и да се самоорганизират не само за избори, но и за създаване и помощ за български училища и всякакви други дейности, свързани с родината им.

За реакцията на Бойко Борисов по темата, Христова обясни:

"Премиерът заяви подкрепа, каза, че той и ГЕРБ са на наша страна. Но даде да се разбере, поне това беше усещането, че решението за българите в чужбина е на Патриотичния фронт. А ГЕРБ се съобразява, защото и стабилността на правителството зависи от тях. Моето впечатление е, че според Борисов, който бе по-скоро в качеството си на партиен лидер, решението на казуса с гласуването зад граница зависи само от Патриотичния фронт. Ако можем - да се разберем с тях". 

Според българите в чужбина Борисов няколко пъти е повторил, че става дума за "стабилността на правителството". ГЕРБ трябвало да се съобразяват с Патриотите, особено след като другият коалиционен партньор - Реформаторският блок в лицето на Радан Кънев, ги е изоставил. Лидерът на ГЕРБ обяснил още, че при едни евентуални предсрочни избори ситуацията в управлението няма да се промени особено, но той "коалиция с БСП и ДПС няма да прави".

ДА, ТАКА УПРАВЛЯВАТ. ПЪЛЕН ТЕКСТ НА СРЕЩАТА НА ВЛАСТТА ЗА ИЗБОРНИЯ КОДЕКС

Христова уточни, че е бил дискутиран и вариантът какво се случва с Изборния кодекс, ако президентът наложи вето. При тази опция Борисов отново заявил, че и при повторно гласуване в пленарната зала решенията ще са зависими от "стабилността", в името на която били приети предложенията на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов още първия път. 

Основно Борисов говорил по политическите теми по време на разговора, малко след това Цветан Цветанов останал с представителите на българите зад граница известно време, разказаха участници. Премиерът не отстъпвал от тезата, че ГЕРБ оставали на страната на съгражданите от чужбина, но ако те успеят да убедят в правотата си Валери Симеонов и Патриотите.

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ КЪМ БЪЛГАРИ ЗАД ГРАНИЦА: НЕ НИ СЕ МОТАЙТЕ В КРАКАТА

Среща между представителите на Обществените съвети на българите в чужбина и Симеонов в офиса на Мая Манолова предстои. Христова обясни преди нея:

"Отворени и добронамерени сме, но нито ще отстъпим от исканията си, нито от настояването Валери Симеонов да се извини на българите в чужбина! Не бягаме от среща, но това не значи отстъпление, защото стоим зад абсолютно справедлива кауза".

Ключови думи

Коментари

КОЛЬО

Една че две и трета турска партия трябва да има в парламента за къде без турското присъствие!!

Нора

Къде го чукаш, къде се пука?! Алоо,"патриотите"! Не целият български народ е толкова наивен, като рехавия ви електорат! (ЗА ЩАСТИЕ!) Айде разкарвайте се вече, че от простотия ни дойде до шия!

bambam

Ама разбира се, разберете се с Валери, той коли и беси. Валери ще направи и реформата в съдебната система. Към него се обръщайте и ако нещо не върви както трябва в държавата. Герберският електорат доста елементарен е явно.

Местан

Аферим, аферим протестъри Ердоган от кога желае да има трета турска партия в булгаристански парламент!

Тоя пак търси виновни!С вас съм,ама не много. Нещо като бивш негър

Радев

Властта си му е по-мила на Тиквоча, отколкото някакви си права на българите в чужбина...

ПуФ-ПаФ,ГЕРБ!

Това е Борисов-двуликия Янус!Пак си изми ръцете,като Пилат Понтийски!"С вас съм, ама се разберете с... Валери Симеонов".Май,старшина Симеонов,ще е кандидатурата на ГЕРБ за президент!Стабилни са комунистите!

едноликия анус е той, ама айде..

И ние сме с теб, ама първо питай арменския поп.

Николов

Пак приложи тактиката на " и тако и вако" И после някои ме репликират, че определих всичко ,което се случва у нас,като бутафория. Ето ви пореден пример. Нима си мислите, че ако искрено желае да постъпи според справедливостта , Борисов няма да може да успее! Сега просто или разиграва поредния цирк, за да покаже колко е великодушен и спасител на справедливостта, или си имат в Герб интереси да не допуснат младите хора по света масово да гласуват, щото вече знаят, че те са отстреляли тая партия.

Мдаа

Кой каквото си го направи и Господ не може да му го направи! Едни ще гласуват за турските партии а други от Америка, българите в Америка умират от желание да гласуват, сън не ги хваща от желание!!

"Царят дава, пъдарят не дава" или "С трици маймуни да ловиш" - чудя се коя от двете ни поговорки е по-адекватна на това.

сбруя

Борисов продължава с детската игра шашлици!Забавна игра за упражняване на концентрацията, моториката, координацията между очите и ръцете и бързината на мисленето.Вместо да прочете още една книга...

Николов, това се нарича realpolitiк. Има нещо подобно и в бойните изкуства. Не знам как се казва. Насочваш цялата сила и злоба на противника към него самия. Силата, с която иска да те удари се стоварва върху него самия. Хитро, нали?

stability

Бойко е с тях,ама ако не се разберат редниците със старшина Симеонов!Ко прайм тогава?!

Бате Бойко винаги е прав, и когато съгреши дори! Спомняте ли си този стих?

комунистически стихове

И дори,Бойко,не може да забрани на феновете си да го обичат!

Мили българи в чужбина, проблемът е че никой не мисли за българите-било то тук или в чужбина.По-важно е да бъдем на власт докато има фондове за да крадем.Няма дългосрочни политики, няма реформи,няма спазване на закони.Срещата с Борисов Ви е харесала,защото Ви е казал ,че той е с Вас.Не ,той не е Вас, той не е и с нас живеещите в България.Той не понася някой да не го харесва и затова винаги други са виновни.Той е най-добрия, без него България ще фалира.А общността ни се разпада, връщаме се на феодално а някъде и племенно ниво.Тук гласовете се купуват,протоколите се подправят,но правосъдието мълчи.Затова се обедините в чужбина.Надявам се ,че Вас няма кой да могат да Ви купят.

+++++++++++++++++++++++++++++

герб>БКП

Хората му казват на банкянския бабаит:не щем комунисти да ни заповядват повече!Левента Борисов им отговаря:С вас съм, ама се разберете с...другаря Валери Симеонов.Бойко от Банкя,пак настъпа мотиката!Но,явно,не му прави вече впечатление поради честотата на грешните стъпки!Да му имам нервите!Биволските.

Това е от Ситната му походка.Браво оправи ми настроението

Аман

от локуми. Баце обещаваше избирателен район чужбина. Хората на Баце в НС гласуваха малоумните промени на ИК. Толкова по въпроса, кой с кого е.

куха лейка

Освен вече подкрепените и инициирани подписка, писма и участия в медиите, смятам да разчитам на общността, която сме споили последните години по откриване на секции, по тяхното логистично оборудване и тяхното изстрадване по всички часови зони. Това, което имаме ние, е справедлив гняв и осъзната сила, че правото е на наша страна. Че когато сме си говорили в 3 часа през нощта или когато сме се питали, какво да пишем в протоколите, сме създали една мрежа, по-красива от паяжина и по-силна от корабни въжета. Защото сме заедно – за добро или за лошо. И това никой не може да ни го отнеме.

Зaглaвие

Смотаняци 2016-05-05 16:51:04 Лукарски с уникален гаф - праща погрешка прессъобщение срещу Кънев, после се извинява Според черновата никой не слуша Радан Кънев

да се знае

Цветан ще свали Борисов от трона!Така е замислено!2020г. наближава и на сценаристите-комунисти не им трябват мюрета вече!Следете какво прави Путин в Русия и ще се сетите за събитията в БГ!Ако се случат изненади на конгреса на БСП,няма да е сюрприз!Напротив!По-скоро обратното!23 юни!Брексит!Преди това Грексит!Ние,понеже сме винаги тарикати и сме на "опашката",ще бъдем изненадани последни с...БГексит!Комунистите знаят и бързат да се "окопаят"!Алогичните действия на комуниста Борисов,са заложени отдавна!Наблюдавайте внимателно всички разклонения на БКП-ГЕРБ,БСП,ДПС,АБВ,ПФ!!!

Не ти схванах мисълта. Понеже си много умен.

Начии...

Големият проблем е, че в САЩ няма кебапчета.

Бат"Сали,ще поправи тази несправедливост!

Нашият премиер много обича да се оправдава с други и да прехвърля своята отговорност на други. В мениджмънта има една група политика, която се нарича noexcuse policy или казано на български: политика "без извинения".

Старшина командва генерал

Старшина командва генерал! Това е жалък цирк. Борисов се свива страхливо. Може би зад Симеонов стои Кремъл? Ами да. Кремъл иска да ограничи гласуването на българите в чужбина. И Борисов знае това. И е съгласен да се подчини.

Petyo9

Ама този Валери Симеонов бил голям плашипутарник! Утре като влезе в сила електронният вот всичките му напъни отиват на кино. И ще има: "Е, оти ручахме жаабетата?" Всяко напъване води до насиране.

Кремълска подлога нещастна

"толкова ли българите зад граница "не могат да отделят два дена за родината"". Никой не е длъжен да си губи времето "за родината". И тук въпросът не е за "родината", а за "погазването на конституционните права". Кремълска подлога нещастна.

DLP

Беснейте, тролчета на Протестна Мрежа. Тук май коментират мазния Асенчо Кришнарчето и пъпчестия Глишев/Глистев. А кифлата Ивет и тя ли е тук?

свой

Банките вдигнали всички такси и то доста. Ако някой има инфо да сподели , че медийтеси траят.

трикове СИКаджийски

Пилат Понтийски ряпа да яде пред СИКаджийската мутра!

ждроп

Добре,че Бойко не е лейди!Защото след петинга с НАТОпорчения старшина Симеонов,следва суинг!Дори,Дан Колов,не би си позволил да тръшне Борисов по очи!Интересното е,че Цветанов не се чувства рогоносец!Обръгнал тип е,май!Това е,типичен български,политически инцест!Жалкото е,че сеирджиите са много!Жалко.

Гербер

Абе този Стефан Манов е редовен кореспондент на БИТ, т.е. в кюпа с протестерите и Сашо Дончев. А дали не е син на Божидар Манов?

Купувaй

Инвесторы скупили все золото на МосБирже

Avatar

Да повторим за низшите слоеве на населението - плебса от ДСБ, "Престъпна мрежа" и присъдружни медии - Конституцията на България действа единствено на територията на нашата страна! Територии, попадащи извън родната юрисдикция, няма как да бъдат подвластни на нашата Конституция. Доколкото дипломатическите ни представителства също се водят българска територия, то само на тяхна територия е гарантирано правото на българите да гласуват. Записвайте си ги тия работи, че хванах пришки да ви обяснявам елементарни неща!

аватароеб

Лошото при теб е,че не можеш да елиминираш пришките в хипофизната си жлеза!Лошо.Много лошо!

Весел и доволен

Кореспондент или руски агент , има голяма разлика.

socialen

Неграмотният Борисов е нашият политически Франкенщайн. Докато Сидеров и АТАКА му крепяха 3.5 години едноличното, катастрофално-неграмотно "правителство ю" на неконтролируемия хаос, което завърши с шут от Народа, сега тъпунгерите Симеонов и ПФ го държат на власт.

пас по крилото

Бойко Борисов най-често го подиграват, че е прочел една книга такива, които са прочели две! И ако имате малко време по Гергьовден, седнете и прочетете нещо различно от списание. Все ще има полза. Избягвайте книги, които ви препоръчват да мислите позитивно. Те са на принципа на телефонните измами. Избягвайте по празниците и хора, дето ви съветват да бъдете себе си. Те не ви мислят доброто!

denim58

Това е гнусна опорна точка, която се върти от дълго време. Просто в едно интервю Борисов беше казал, че като дете е обичал да чете книги за индианци, а книгата"Винету" му е била най-любимата.Тъй като съм от неговото поколение, да припомня, че тогава се четеше много, а индианските книги и филми/ особено с Гойко Митич/ /бяха на почит.

socialen

Важното е Турлюгювечът на Доган, Пеевски, Кънев, Прокопиев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция, незнайно защо наречен от някои "правителство", да е стабилен.

знае се, знае се

Ако ви се струва затормозяващо да гледате БКП-ГЕРБ,БСП,ДПС,АБВ,ПФ, гледайте ДСБ и ще видите как сините комунистите знаят и бързат да се "окопаят", че сега за малко са във властта! Ще има и други интересни гледки особено за Путин и Ердоган!

анонимен

Българите в чужбина ще страдат,ама българските турци ще страдат повече.Нова трактовка на стара поговорка.

Иван

Дреме им на оная работа на българите в чужбина!Те си работят хората,изкарват си добри заплати,всяка седмица чек или директ депозит на секундата,а не 300 лв. на два-три месеца веднъж.Пращат пари на своите родители,близки,деца и внуци.Да му мислят българите,турците и циганите в България,като не искат парламентарно представяне на българи от чужбина.

дебелян пеевский

Онзи момент, в който Боце прехвърля отговорността за противоконституционните си изцепки на коалиционните си партньори за малко пари.

28 октомври 2014, Медиапул: "РБ отказа кабинет на малцинството с ГЕРБ и настоя за включване на ПФ" "Реформаторският блок (РБ) не прие оферта на ГЕРБ за правителство на малцинството и настоява за трипартийно управление с Патриотичния фронт. Решението на парламентарната група на РБ бе обявено от нейните съпредседатели Радан Кънев и Меглена Кунева във вторник."

мазното интервю

Прочетохте ли мазното "интервю" на мазния, ПИКлив Пърдялко Пърдялков и новата му слугиня - Лайномира Простагакова, с премиера? Отврат и погнуса, та да повърне човек! Забелязахте ли лигите, които се стичаха от мръсната уста на Пърдялко, докато задаваше удобни въпроси? Можете ли да забравите чудовищната наглост на този доскорошен Републикански лизач на делянпеевския задник? Можете ли да забравите наглостта и цинизма му? Той не водел войни, ти да видиш, с него водели! Ега ти мерзавеца! Ега ти внучето на комунистически терорист, но провокатор и предател, завербуван лично от Гешев! А КОЙ изливаше кофи с помия, ПИКня, най-долни цинизми, порнография и перверзия по ДСБ, Радан Кънев, Слави Трифонов и Иван Костов? КОЙ бе, лъжец гаден? КОЙ обявяваше за обратни известни политици, само защото бяха против бившия ти благодетел - малко по-пълничкия от теб урод - Дебелян Пеевски? КОЙ бе мерзавецо? Да не би да си забравил за "Рада дълбоката", за "мутрата" Слави Трифонов, за "престъпника" Цветан Василев и прочее обиди, клевети и лъжи, които сипеше с перверзно удоволствие и сладострастие? Само че, Слави Трифонов ти разката фамилията и те направи за смях и резил на цяла България, че и по света, нали? И още имаш сурат да разнасяш мазното си и тлъсто туловище сред хората! Отровата, мерзавецо Пърдялко, смъртоносната отрова, която ти наля в българските медии с цинизмите, порнографията, и нечовешката ти злоба към всеки противник на Дебелян Пеевски, вече унищожи българската журналистика! И само с това ще бъдеш запомнен, мерзавецо Пърдялко, с нищо друго! А мазното ти интервю още утре ще бъде забравено! Въпреки че вече цяла България ти се подиграва! Както и на интервюирания, разбира се - затова, че е паднал толкова ниско, та да отделя от времето си на едно повратливо нищожество.

denim58

Нидялку води война с Пеевски, ако не знаеш, което не променя факта, че е собственик на кафяв, гнусен и смръдлив сайт.

Проблемът на Слънцето е, че всеки ден вижда в огледалото нечия друга физиономия.

Развеселен

аз ще взема да гласувам за Патриотите накрая. На Бойко не му прави чест, че като Пилат си мие ръцете с тях.

Както всеки гербераст, нормално е да те сърбят ръцете да гласуваш за бивши комундрели и кадесари. Генетично ти иде.

Avatar

Да се информираме относно нещото, наречено “инициатива”, което е написало писмо до президента с искане за вето над измененията в ИК. Ще копирам информация от сайта им: “На 7 и 8 ноември 2012 г. в Брюксел бе организирана конференция под патронажа и с присъствието на Вицепрезидента на Р България, зам. министъра на образованието, български евродепутати, както и българи от над 20 държави и 5 континента. Кои сме ние ? “Временни обществени съвети на българите в чужбина” е независима гражданска инициатива, която чрез експертни статии и становища, медийни изяви, лобиране пред депутати, официални институции, влиятелни интелектуалци и експерти… и убеждаване на българите в страната и зад граница, работи за: - създаване на реално действащ изборен представителен орган на българите в чужбина - Национален съвет и изборни обществени съвети по държави ; - обособяване на пълноценен избирателен район "Чужбина", от който българите зад граница да избират народни представители, така както българите в страната - отпадане на забраната за гражданите с друго, освен българското, гражданство да бъдат избирани за народни представители, президент и министри. Кои не сме ? - Не представляваме българите зад граница, а само нас и нашите съмишленици ! - Не сме свързани с никоя политическа сила, нито държавна институция ! - Не получаваме пари от никого - работим на доброволни начала !” Ако се разходите повече, ще научите, че ги подкрепя сайтът еврочикаго, който за мен е лъжлив, в по-меките случаи манипулативен, но определено ретроградно комунистически. Признанието “Не представляваме българите зад граница, а само нас и нашите съмишленици !” означава, че зад въпросната “инициатива”, искаща вето, стоят единайсетте, подписали искането, и никой друг!!!

любопитко

па като ни правиш реклама, прави я поне до край http://globalbulgaria.eu/

socialen

Нашите сънародници в чужбина, с изключение на електората на Борисов сред тях, са образовани, интелигентни хора, знаещи езици. За разлика от Борисов и необразованият му, нискоинтелигентен, малоброен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии.

socialen

Пълен хаос в Турлюгювеча на Доган, Пеевски, Прокопиев, Кънев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция, незнайно защо наречен от някои "правителство". Хаосът и деградацията са нормални за Борисов и тумбата му.

Avatar

Цоциален, като гледам тъй, неграмотните сте само комунистите от БСП и ДСБ - те нали така ви избираха...

любопитко 5/5/2016, 9:49:25 PM - "...като ни правиш реклама..." *** Не се кахърете, не сте единствените идиоти. Понеже сте много "умни", да ви светна - ние вече сме си ИЗБРАЛИ граждани сред нас и сме им поверили властта - такъв е редът при демокрацията. Вие в какви страни живеете? Където сульо и пульо ходят да дават акъли на официално избраните власти? Щом имате идеи и мераци, редът е един - правите партия, явявате се на избори и ако ги спечелите, реализирате идеите си. Ако не съберете подкрепа на избори, значи идеите ви не струват и никой не се интересува и вълнува от тях. Аман от спасители... барем ръж да бяхте засели, а то саде нужниците пълните и висите пред комповете да творите тъпотии. Прости можеше да си останете и в България - не е било нужно да се хабите да ходите в чужбина...

ЛРС

Аватаре,ти наистина се мъчиш да пишеш неща в които сам не си вярваш.Ако целта ти е да дразниш хората със своите манипулации и лъжи си успял 1%,за което достойно получаваш хонорари.Знам,че ще искаш да ти дам пример за твоите нескопосани сравнения и определения.Имаш ги:Върни се назад и си прочети ,,гениалните писания" и ще видиш,какво си рядко ....

Bobo

"Смелото сърце" ОгнеБойко е умрял от страх да не го бутнат от власт! И както винаги по ПилатПонтийски си измива ръцете : Подкрепяме Ви, ама само ако ВалЪри С. е съгласен

Avatar

Борисов никой не го е "бутал" от власт, колкото и да ви се иска! Той е единственият ДЕМОКРАТ, добирал се до най-силната власт - изпълнителната. Подчертавам - това е най-силната, не върховната власт! Има огромни разлики, и те са записани в Конституцията. Но Премиерът е властелинът на държавата, а Народното събрание има правомощията да го свали - няма да ви пиша уроци по нощите - вие толкова уроци сте пропуснали, че дори сами не знаете дали "чин" е нещото, на което сте дремали дълги години, без да научите нищо или военно звание, получено по заслуги. Още си брътвите как Борисов трябвало да вкарва някого в затвора и как платените агитки от идиоти били "народа". Вие сте гюбре - бълбукащо, но гюбре и в бълбукането си осмърдявате света, а това ми предизвиква дискомфорт. През пролетта предпочитам да помирисвам люляци. И го правя. Флатулентните изпарения от оскъдните ви мозъци ексхумират труповете на болното ви минало и ескалират набъбналата ви тъпота до най-недопустимите предели, които една абсурдност може да побере... Пошлостта ви огнусява (не, не е правописна грешка - не погнусява, а огнусява всичко наоколо си). До степен да сте по-неприятни на пипане дори от чумавите. Като видя болната главица на Пърдан, лъжите, които изговаря - не мога да не се погнуся и потреса. Все едно да слушам пак Живков или Ленин. За да не пиша излишно - в този сайт няма смисъл - Борисов е БЛАГОСЛОВИЯТА на България, Пърдан - нейното ПРОКЛЯТИЕ. Вярващите в доброто знаят кого да изберат!

Понапил си се порядъчно!Ха,честит Гергьовден,пиндьо!

ЯВЕРТЪ

БЛАГОСЛОВИЯТА?!? Айде сега, Принизяваш го Божия син!

въпрос

В коя редакция сте си траели и подмазвали цЕл соц живот? Хайде сега, дойде ви времето, хонорарите ви сигурно са голиеми, да си купите къщурка на нЕкой гръчки бряг.Лелеее, много насъбрано без благослов.

ЛРС

Аватарино дяволско изчадие,мозъка ти страда от политически далтонизъм и ще страдаш на старини.Щом не можеш да различиш червено от синьо и бъркаш лево и десно е ясно каква военна комисия те е пратила в казармата.

Avatar

Не си ли чувал, че шумното оригване на публични места е неприлично?

socialen

Само нискообразован, неграмотен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии е в състояние да гласува за неграмотния Борисов. Слава Богу, сте малоброен електорат.

анонимен

Ама ти продължаваш да се оригваш от неправилното място.

анонимен

Коалицията с патриотите ще се разпадне в скоро време.

ЯВЕРТЪ

Силно се съмнявам. След като кака Радана мина в опозиция вече няма какво да крепи управлението. Сега ако беше малко умна писателката на това "творчество", щеше да напише, че Боце си е измил ръчиците с ПФ, след като кака Цеца набута всички предложения за промени в изборния кодекс да се разгледат и изгласуват накуп, пък ГЕРБ ги изгласува, ама тя понеже е "умна и красива", тия неща не я засягат. Важното е злите патр#оти да са виновни...

И сега какво? Мая Манолова вече е добра? А защо бе, умни красавци и красавици, врякахте срещу нея като недомаслени? Щот така, нали, трябва да се вряка, за да оправдаем съществуването си на "протестъри". Екзистенциален проблем.

ники

Мая Манолова каквото и да прави си остава костинбродската кучка и сестра Галева.

недоволен

Тъпотата на всички герберисти е,че немогат да првят разлика между народно недоволство и врякане.

Тъпотата на всички десебари е, че се надяват врякането да премине в народно недоволство, от което първи ще се изплашат!

ех

Не десебарите,а недоволните хора смъкваха самозабравилите се премиери.

Вяра

Защо всички "патриоти" в България са обидно прости? Не ми отговаряйте! Въпросът е риторичен.

Соросоид

И ние красивите не сме по умни щом докарахме Боко на власт.

Ако бяха умни, никога нямаше да се кръстят патриоти. Защото се оказва, че има неща, за които се иска единствено и само устна декларация без доказване на някаква принадлежност или на каквито и да било обективни качества. Едно такова е да бъдеш патриот - без майтап. Направете справка с дефинициите и ще видите, че е така. В такъв случай въпросните патриоти не ги обединява нито някаква обща цел, нито идея, нито принадлежност, нито качество. Обединява ги единствено и само това, че са благоволили да си отворят устите и да декларират, че са патриоти. Според мене това е жалка работа. По тази причина въпросният Патриотичен фронт вероятно би било най-правилно да го разглеждаме като сбирщайн от всякакви случайни субекти.

ЯВЕРТЪ

Ами "патриоти" ги кръстиха малоумните "журналисти" и верите, дето явно не се чувстват патриоти.

ohaaa

баце боце окончателно клекна и показа колко е мека мария всъщност! хак да им е на всички, които ми разпряваха, че бил мъжкар и голЕма работа!

ех, не десебарите,а недоволните хора смъкваха самозабравилите се премиери, ех да беше и верно!

НАБЛЮДАТЕЛ 2

СПОРЕД АВАТАР КРАЛЯ ОТ БАНКЯ БИЛ БЛАГОСЛОВИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.КАКВА БЛАГОСЛОВИЯ СЪНУВАШ ,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА.АКО ТЕБ ТЕ БЛАГОСЛАВЯ С МНОГО ПАРИ ДА ПИШЕШ ХУБАВИ НЕЩА ЗА ТОЗИ КРАДЛИВ КРАЛ,ГО СИ Е СЪВСЕМ ДРУГА РАБОТА.ОСВЕН ТОВА СЕ РАЗБРА ,ЧЕ НЕ ИСКА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.САМ СИ ГО ПРИЗНАВА---СЪГЛАСЯВА СЕ СЪС ПАТРИОТИТЕ САМО ЗА ДА НЕ НАПУСНАТ КОАЛИЦИЯТА И ТОГАВА ЕТО ТИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.ЗНАЧИ ГО Е СТРАХ ОТ ТИЯ ИЗБОРИ,ЗАЩОТО МНОГО ГРЕШКИ ДОПУСНА ПРИ ТОЗИ МАНДАТ НА УПРАВЛЕНИЕ.БЛАГОСЛОВИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДАТ ДРУГИ НОВИ ЛИЦА,КОИТО НАИСТИНА ПО ПРИРОДА СА ПАТРИОТИ И МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.ЧЕСТНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ,С БОГАТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ТО ПРАВИЛЕН.А НЕ НЯКОИ,КОИТО ГОВОРЯТ КАТО СЕЛСКИ КАРУЦАРИ.

браво

не само за размисъла, а и за спокойния възпитан тон и правилен български език! Аман от нискочели с претенции, които са толкова прости, че не го съзнават дори.

ЯВЕРТЪ

Поредният чутовно разбиващ папагалски материал без всякакъв опит за размисъл. Стра'отна журналистика Бедров, цепи мрака това творчество!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.