Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Борбата с корупцията не е работа на министрите и премиера, България трябва да има независима съдебна система и прокурор, а не да седнат с премиера на едно диванче и да избират кой да ударят и кой да не ударят. Когато се създаде един такъв дует, той слага и чадъра върху корупцията", заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев пред бТВ.

По думите на лидера на ДСБ фактът, че борбата с корупцията е неефективна, е провал на Бойко Борисов и Сотир Цацаров.

„Вчера проведохме серия от срещи в Европейската комисия и всеобщата оценка е, че основна пречка за страната ни са липсата на върховенство на закона, липсата на здрави регулатори и липсата на здрави институции”, казва Кънев.

РАДАН КЪНЕВ: ЕРАТА НА БОЙКО БОРИСОВ ВЪРВИ КЪМ СВОЯ КРАЙ

„Борисов много правилно разбира, че ГЕРБ е уязвим заради липсата на реформи”, твърди Кънев. Според него разломът се е случил около съдебната и административните реформи, както и около избирателните права на българите в чужбина.

„Парадоксът е, че ГЕРБ, АБВ и БСП нямат различни възгледи, неслучайно бяха на едно мнение по време на гласуването на Изборния кодекс. Те си представят политиката като начин някакви хора да си ги превърнеш във феодални, да ги задължиш да ти гласуват”, каза Кънев.

Лидерът на ДСБ смята, че има договорка между ДПС и останалите партии за реакцията им парламента по време на заседанията за Изборния кодекс. „Те не очакват гласове от Турция, реакцията им беше част от договорката”, категоричен е Кънев.

„Аз, за разлика от Борисов, не забранявам да се споменава неговото име пред мен. Той преди 2 седмици обясняваше, че ние сме си в управлението, сега ни прати при БСП и ДПС – това е несериозно и не си струва да се коментира”, казва Кънев по повод  изказвания, че ДСБ е в тайна коалиция с ДПС и БСП, която цели да свали кабинета "Борисов 2".

„Борисов много добре знае къде е реалният риск за ГЕРБ. Той идва от дясно-център, от проевропейското, а не от протурското и проруското. Тези каузи в България са загубени”, допълни Кънев.

Ключови думи

Коментари

Кънев, опять двойка!

Не ни трябва мнението на Руснак!

ТряБва ни мнението само на ДСБ-арчетата. Другите - да мълчат. Това е демокрацията по Костовски!

Радев

Аватарке, спиш.

Радев е самият ръдан гейчов! ОЛИГОФРЕН!

Нема ли кой да го спре тоя? Ако продължава така, ГЕРБ ще имат квалифицирано мнозинство! А може би това е целта?

Ами щом ти и Аватарката не можете!?Трудно,трудно,а ще видиш,че е невъзможно.

denim58

Г-н Кънев, борбата с корупцията, трябва да включва всички, защото е основен проблем на България!

Кабакчиев

Проблемът на съдебната система бил само тандемът Цацаров-Борисов!?!? Ха-ха-ха! Макар че не е смешно! Ето го пълното потвърждение на думите ми - казани в съседна дискусия преди това изказване на Кънев пред бТВ: "Нищо лошо не искам да кажа за младежта, но Кънев е едно хлапе. Има 12-ина години трудов стаж като адвокат - от 2002 до 2014 г. Аз имам "трудов стаж" в съда - като ищец, от 1991 г. до днес, 2016. Осъдих доста държавни институции - да не обяснявам. Разбирам от право доста! И то наистина доста! И отделно от това знам какво представлява съдебната система. Кънев също така знае какво представлява съдебната система! Няма как да не знае! Но борец ли е Кънев за съдебна реформа? Бих казал, че не. Той е борец срещу главния прокурор - и може би срещу прокуратурата. Но не и срещу съдийската гилдия - не по-малко прогнила от прокурорската. Щото, нали, ако го изхвърлят от политиката или отпадне от само себе си от нея - и двете са много вероятни, ще трябва пак да се върне в съда нали така. И да е добре с тия с черните тоги. С червените може и да не е. Повтарям, казвам го като човек, който разбира - ама дооооооста, от тия работи." Кънев трябва да напусне политиката! Колкото по-скоро, толкова по-добре!

Проблемът на България не е Кънев, не е даже Борисов и Цацаров. Проблемът е възпроизводството на аватари, кабакчиевци и пр. човекоподобни.

ТъмночАрвен комунистически дядка е др.Кабакчиев!И нескромен пенсионер,като повечето комунистически дъртаци!

Представителите на ДСБ са се срещнали на най-високо ниво в Европейската комисия - със заместник-председателя Катайнен и комисаря Хил. Радан:Тези срещи са само началото на траен диалог с европейските институции и лидери за необходимата подкрепа за реформи в България.

Това е най-високото ниво само за ДеСе барчетата тук. Понеже са толкова "умни", та не знаят кой какъв е и защо такъв е! ДЕБИЛИ!

ДСБ

Делегация от Гражданския съвет на Реформаторския блок и Демократи за силна България, включваща - Радан Кънев, Гроздан Караджов, Трайчо Трайков и евродепутатът Светослав Малинов, проведе срещи с еврокомисарите Юрки Катайнен, зам.-председателят на ЕК и комисар за заетостта, икономическия растеж, инвестиции и конкурентоспособност и Джонатан Хил, отговарящ за финансовата стабилност, финансови услуги и капиталови пазарни съюзи, в рамките на инициатива за диалог с Европейската комисия. Приоритетни бяха въпросите на съдебната и институционална реформа в България. Другите, обсъдени теми - за върховенството на закона, съдебната реформа, дейността на финансовите регулатори, рисковете пред финансовата система и перспективите пред икономическия растеж, също бяха обстойно разгледани. Представителите на Реформаторския блок и на Европейската комисия постигнаха съгласие за необходимостта от пълноценен ангажимент от страна на европейските институции за подкрепа на волята за промяна на българските граждани. Изразители на тази воля са десноцентристките реформаторски сили. В рамките на разговорите беше проявена загриженост за социалните последици от негативно решение на британския референдум, по отношение на работещите и учащи във Великобритания български граждани. Българската делегация изрази удовлетворение от балансираното решение на ЕК да не допусне прибързана либерализация на визовия режим с Република Турция.

анонимен

Гласът на Радан се чува все повече и хората разбират за кого да гласуват.

Това с чуването на гласа е грешка. Не знам дали разбират за кого да гласуват, но като го слушат, със сигурност разбират за кого да НЕ гласуват...

Чуват го САМО троловете от Драгалевци в този сайт. Защото реват на умряло да го хвалят и харесват!

Кабакчиев

Извинявам се, че вземам пак думата, но е важно. Напълно неадекватният Кънев обвинява Борисов и Цацаров за липсата на съдебна реформа. А кой заяви, че Борисов не може и не трябва да управлява, а след това влезе в задкулисни сделки с него? КЪНЕВ! И кой след време внезапно прозря, че Борисов блокира съдебната реформа? КЪНЕВ! Кой, въпреки че Борисов блокира съдебната реформа, праща при него Москов и се прави, че не разбира шизофренията хем да си в опозиция, хем да имаш министър? КЪНЕВ! Разберете, форумисти, това вчерашно хлапе (казвам го без обида - просто Кънев е доста по-млад от мен) трябва да си отива! НЕЗАБАВНО! Защо му обръщам внимание ли? Защото ДСБ, колкото и да е неприемлива партия заради наследството на драгалевския писач в "Работническо дело", по стечение на обстоятелствата се привижда от нормалните хора като най-добър изразител на необходимостта от нова политика против останалите - най-вече ГЕРБ, БСП и ДПС. КЪНЕВ, ВЪН! ОСТАВКА! Казвам го не като член на ДСБ (какъвто не съм и не бих бил никога), а като гражданин, който не понася безпринципно политическо поведение.

ТъмночАрвен комунистически дядка е др.Кабакчиев!И нескромен пенсионер,като повечето комунистически дъртаци!

Пърдан ще се удави в потока на несбъднатите си блянове, както всеки психически извратен човек, но поразиите които нанася на обществото ни, ще трябва да платим всички.​ След Костов, Царя, Серж, Орешара и Капута, сега трябва да преживеем още и двойката Пърдан+Слави! Майко България, това ли заслужи?

По скоро бих плащал поразиите на човека, който иронизираш, а не поразиите, които твоето тролене и обиди сътворяват. Не мога да разбера с какво обидите засилват силата на коментарите и аргументите ти?

В рамките на разговорите беше проявена загриженост за социалните последици от негативно решение на британския референдум, по отношение на работещите и учащи във Великобритания български граждани. Българската делегация изрази удовлетворение от балансираното решение на ЕК да не допусне прибързана либерализация на визовия режим с Република Турция."

Bambam

Аватарчик, вече те е срам да се подвизаваш с това име ли? Лайномет ще ти пасне чудесно, ползвай го.

Типичен ДеСИебал! Разбира само от гъзове и лайна!

Petyo9

Първоначално ГЕРБ изгря с анти-БСП реториката на Борисов и по тази причина много десни избиратели ги припознахме. После стана ясно, че те не се борят с БСП за да изкоренят техните методи, популизми и корупционни практики, а за да ги заместят. Да се настанят на тяхното място. Доказателства дал Господ - хилядите назначения на възлови места в държавната администрация по партиен признак, а не по професионални качества, колаборацията с ДПС, БСП и АБВ при приемането на важни закони и други гласувания бранещи статуквото и улесняващи корупционните практики (ЗНСО, ЗОП, КЗК, закона за промените в КРБ, изборния кодекс, гласуването на управителя и подуправителите на БНБ, мръсната сделка за омбудсМАЯ и т.н. и т.н.). Все в кооперация с БСП, с ДПС и с АБВ. Това разкрива истинската същност на ГЕРБ. Прав е Радан като казва, че: "ГЕРБ, ДПС, АБВ и БСП, нямат различни възгледи по основните въпроси за управлението на страната. Те са едно, защото си представят политиката, като превръщането на хората във феодални селяни, които сега дори искат да задължат да гласуват".

Само им вижте водачите -2 доказани агенти, боко и миковагенти

"ГЕРБ, ДПС, АБВ и БСП ИЛИ Боко, Доган, Гоце и Миков....

Avatar

Пърдан пак ли е ходил да ни излага по Европата? Че се срещал и с еврокомисари... Горките хора, как ли са го изтърпяли? И защо не са искали да се снимат с него, както се снимат с Борисов и Цветанов? Кой може да докаже, че наистина са се срещали? Да не излезе след час опровержение от споменатите комисари? Както и на предишното му посещение в Брюксел, никой не иска и да чуе за Пърдан, а клакьорите му лъжат и мажат за някакви срещи, дето са се случили само във въображението им...

Ами, затова го избрахме!!!В България има и хора,които не са гербери и дежурни техни подлоги по сайтовете

Ами, тук е пълно само с тролове от Драгалевци-защитници на ръдан - гейски! Къде е селфито с гъза му?

"ГЕРБ, ДПС, АБВ и БСП, нямат различни възгледи по основните въпроси за управлението на страната. Те са едно, защото си представят политиката, като превръщането на хората във феодални селяни, които сега дори искат да задължат да гласуват", посочи лидерът на ДСБ.

Кънев каза, че в България борбата с корупцията е театрална имитация и това се отразява на икономическото положение на страната, на външните и вътрешните инвестиции.

Анонимен костокок, 5/5/2016, 9:44:33 AM - "Ами, затова го избрахме..." *** Избрали сте го? За какво? За циркаджия? Аз не знам ДСБ да фигурира като участник в изборите, за да сте го "избрали". Избрахте РъБ, а в самия РъБ Пърдан е безгласна буква в момента, решенията се вземат от останалите председатели на партии, а Пърдан е "опозиция"...

"Гответе се за избори през май..." - ха-ха-ха-ха! Пърдан като ти каже "добър ден", може да погледнеш в каква фаза е Луната...

Югозомби

Някак странно е партия, наследила ОДС от времето на Иван Костов, Александър Божков, Христо Бисеров, Йордан Цонев, Богомил Бонев и Сие, да осъжда нечия корупция от позицията на морална неопетненост. Особено пък след като тя е влязла в Народното събрание с помощта на гласовете на ДБГ, събрала в себе си остатъци от изчезналата и заради прояденост от крупни управленски злоупотреби НДСВ. Този пропаганден театър все повече губи мярка, смисъл и стойност.

Нора

Айде, стига вече с внушенията,че Костов е зъл човек, крадец и яде деца! Я си прегледай списъка внимателно - Има ли някой от гореизброените, който да не е отстранен от Костов? Защо свързваш Костов с тях, като знаеш, че за разлика от Бойко, който си трае за неговите бандюги във властта, Костов ги отстрани още щом се появи съмнение, че тези хора играят за себе си, фактически срещу всички нас, които ги избрахме! И това се случи след вътрешно разследване по правителствена поръчка, а не след като изтече информация в медиите, както прави бате ти Бойко!

зомбоеб

Зомбирания югоглиган,изпростява с магнитуд равен на аватарския!Жалки,ограничени типове!

Бивш шеф на ДАИ: Неграмотен и с криминално досие работи в ДАИ Пазарджик

Нора

Да благодарим всички на бащицата за поредния неграмотник на власт!

Николов

Радан е прав. Истинската опасност за ГЕРБ в момента е дясно център., защото убедените в десните ценности избиратели разбраха, че Борисов ги излъга със своя антикомунизъм. Той дълго време им гъделичкаше ушите с своя убит на ужким дядо и те изпадаха в делириум от тия псевдоантикомунистически брътвежи. Но като се събудиха, видяха КОЙ е истинския измамник и прогледнаха. И сега си търсят рестото. Затова Герб изпитват ужас от Радан, който има мъжеството да се противопостави на бутафорията. Затова- Давай ,Радане,ръфай ошишкавялото туловище на ГЕРБ, докато заприлича на кравичката на Боне Крайненеца- Сивушка.

Avatar

Ще ни изброиш ли кои са "десните ценности", за които брътвиш по-горе?

гарга рошава

Педя човек, лакът претенции. Преди Радан много ми приличаше на Станишев, сега като го гледам един такъв зачервен, нервен и започва да ми прилича на Кънчо Стойчев и червен Кольо. Старите хора казват "червен като биен гъз". Иначе е симпатичен в желанието си да накара хората да виждат него и Борисов. Само двамата. А е жалък защото се опитва да го имитира. Радан не чува какви въпроси му задават, а говори без да спира като премиера. Разликата е, че Борисов се хвали с направено, а Кънев ни залъгва с бъдещи големи румънски успехи! Тия, които направиха един 40-годишен адвокат за присмех не разбраха, че "когато му дойде времето" свърши, защото то дойде!

отстрел на гарги

Герберите потънаха в злоба!Това е добре.

Подсрижете се за чемберите

Заместник-държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен ще направи работно посещение в София на 6 и 7 май, съобщиха от МВнР. Темите, които се очаква да бъдат обсъждани по време на посещението, са свързани със сътрудничеството в областта на отбраната, противодействието на тероризма, енергийната сигурност, върховенството на закона, образованието и двустранните отношения.

mardafi

Радан отново набива огромен чеп в анала на Тикван

Така е, защото ръдан разбира само от анални дейности!

Приказвайте, приказвайте глупости и простотии за Радан, защото няма как да заобиколите факта, че европейска държава се управлява с действащи институции, а не с ръчно управление и раздумки на диванче. А у нас институциите работят колкото Централната баня.

фото

Огледай се наляво,огледай се надясно,погледни напред и като видиш снимката свиквай с нея.

тъй,тъй

Родоотстъпници мразещи България са русофилите.

фото Чипева

Огледай се наляво, огледай се надясно, погледни напред и като видиш снимката, веднага погледни назад, дали идва подкрепление!

mardafi, анал, чеп, Радан? Как може такива простотии, това ПИК ли е, що ли е?

Avatar

Месец май вече тече... а ЦИК още не се е събрала да "се готви за избори", съгласно предикшъна на Пърдан. А и Плевнелиев се ошумолява и не е обявил още дата... Пърдан да мобилизира терористичната организация "Престъпна мрежа", предвождана от грънчарина Асан Генин и да организират протестно шествие с хоругви от лаборантския арсенал - зеления плакат, снимки от боядисания в розАво паметник на БСП-то, актовата фотография на Пърданча от ПИК и други реликви и да мобилизират "гражданското общество"...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.