Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов посочи "Протестна мрежа", кръга "Капитал" и президента Росен Плевнелиев като организатори на активната кампания от българите в чужбина срещу промените в Изборния кодекс, които го вкараха в личен конфликт със сънародниците ни зад граница заради орязването на изборните станции, предвидено в приетите промени в Изборния кодекс.

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ КЪМ БЪЛГАРИ ЗАД ГРАНИЦА: НЕ НИ СЕ МОТАЙТЕ В КРАКАТА

"Валери Симеонов не е срещу българите в чужбина. Писмото е написано до г-жа Елена Хамбарджиева и шепата хора, изкарали малките си деца на протест пред посолството в Лондон", заяви Симеонов пред Нова тв. "Писмото е до активистите на "Протестна мрежа", където е и г-жа Елена Хамбарджиева. Хамбарджиева от години е автор в сайта на "Протестна мрежа", активист, добре познат от доста години", допълни той.

Вчера "Протестна мрежа" поиска оставката от парламента на Валери Симеонов заради писмото до Хамбарджиева и последвалата му защита в ефира на неговата телевизия СКАТ с думите „Стига с тази демокрация и с тия права на българите в чужбина“.

ПРОТЕСТНА МРЕЖА: ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ДА НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА

После Симеонов разви и тезата за кръга "Капитал", показвайки разпечатки на коментари от сайта на "Протестна мрежа":

"Ето ви най-активните автори и блогъри. Ето, ще видите Силвия Атипова, госпожата има в София и Лондон големи модни магазини, госпожата има статии в "Капитал". Ето друг автор, Димитър Иванов, също със статии в "Капитал. Кръгът "Капитал"... една и съща група овряква цялото обществено пространство и говори от името на българите в чужбина", заяви Симеонов.

Разследването на Симеонов показало, че всички гореспоменати хора изпращали писмата до медиите от един и същ имейл - [email protected] на Иво Мирчев. 

"Иво от Горна баня (Иво Мирчев, б.р.) е сравнително отскоро успял бизнесмен, приближен на кръг около Иво Прокопиев", обяснява Симеонов. "Той има фирма "Про смарт", която произвежда платки за бойлери и климатици, които изнася в нови кутии за Турция", допълни лидерът на НФСБ, но не изясни това по какъв начин е свързано с Изборния кодекс.

Накрая Симеонов затвори цялата схема:

"Протестна мрежа" е доста приближена до кръга "Капитал", който е приближен до президента. Президентът си формулира активно мероприятие, за да наложи вето на закона", смята Симеонов.

Той коментира и репликата си "Стига с тази демокрация".

"Въпросната реплика е по повод обаждане на зрител и не трябва да се вади от контекста. Такава демокрация, при която Турция ще се бърка във вътрешните работи на България, не ни трябва. Турция ни залива с фалшиви гласове и протоколи - от 136 секции гласували по 1500-600 човека, а в Сан Франциско и Сакраменто по 30-40", казва Симеонов.

Ключови думи

Коментари

Кръгът "Капитал" и тъпоъгълника Симеонов. Защо хора като този и като баце са във властта? Има нещо сбъркано у населението в територията между Румъния, Турция и Гърция.

Абсолютли

Кръгът Аватар е някаква странна смесица от патрЕоте, тъпи пожарникарЕ, милиционерЕ и чИнгета.

анонимен

Забравяш и морската граница,ставаща все по-руска.

Инспектор Стрезов

Какъвто избирателят, такива и избраниците му.

бг

Тъп на всичкото отгоре - продължава с гафовете!Ей, смръдльо, не си интересен вече! Разкарай се ти и жалката ти партийка!

На калпав шлифер

вълната, пардон копчето му пречи!

Edna

Този е наистина олигофрен! Сорос и Капитал са му виновни... Но като си прост, никой не мож ти помогна....

11

Най-после някой да каже истината......

Нора

Каква истина, бе! Това си е откровена лъжа! Както е лъжа цялото поведение на ПФ и в частност на В.Симеонов. Неговата собствена телевизия от сутрин до вечер успива електората му с плювки срещу Бойко, а в това време новото Яне подкрепя ли подкрепя ГЕРБаджийските простотии и пази властта на мафията, която ни владее. Зер, ако идем на избори, щяла да се срути държавата ни?! Ама за къде по-вече ще се срива, то държава няма!

Айде намери се враг - Капитал...Смешник! Хората от чужбина внасят по 4 млн лв всеки ден! А ти си един смешник, който историята няма да помни с нищо!

Симеонов ми е дълбоко антипатичен заради слугинажа му пред Борисов и пустословието му. В този случай съм съгласен с него. Когато някой е прав, прав е! В България има 85 дипломатически мисии на чужди държави. Предполагам че почти във всички тези държави се провеждат избори. Някой да е чул, да е видял техни изборни секции извън официалните им представителства? Аз не съм, но съм виждал в някои посолства да се провежда гласуване за някакви техни избори. Крайно време е да се прекратят изборните безобразия в чужбина и в страната. Ако въпросните ограничения са първата крачка в тази посока, трябва да ги приветстваме а не да ги оплюваме. Всъщност плювачите са доказани антибългари поставили се в услуга на "Америка за България". Ами ако Турция създаде НПО "България, моя земя", какво правим тогава?

Вие сериозно ли сравнявате България, на която над 50% от работещото ѝ население е извън страната, с другите държави? А това, което приеха като ИК е национално предателство!

Първите "демократични" избори в България бяха грубо фалшифицирани. Оттогава нищо не се променило. Само няколко % прибавени по подходящ начин са достатъчни, за да обърнат резултатите с главата надолу. И те нещата се виждат, на последните избори дори не си направиха усилието да се поприкрият малко.

MARIA SALVADOR

Позорният и горчив факт, че България не може да се справи с гласовете от Турция, с турските фалшификации и автобусите, идващи от там на всеки едни избори НЕ ОЗНАЧАВА, че заради това същата тази България следва да лиши от глас хора в Лондон, Торонто, Чикаго, Кейтпаун! Проблемът е другаде и всички знаем къде! Проблемът е, че българите зад граница НЕ ГЛАСУВАМЕ ПОД ДИКТОВКА. НЕ СЕ ПОДДАВАМЕ НА ЛЕСНИ МАНИПУЛАЦИИ. И НАС НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА НИ УБЕДИ В НИЩО С ТРИ КЕБАПЧЕТА И 50 ЛЕВА!!! Ей това е проблема! И такива лекета като Симеонов чудесно знаят това. И затова искат да НЕ гласуваме. Защото нашият вот ще наруши статуквото. Затова. А пък ако Турция създаде НПО " България, моя земя", ще имате нужда от всеки един българин по света. За отпор! Ама тогава вече така ще сте ни отвратили, толкова много ще сте ни плюли и мразили, че 90% от нас просто ще ви оставят да потънете в блатото! Останалите десет ще хукнат да ви помогнат. Въпреки всичко.

АзА

валерката е безподобен кретен. И неговият ред ще дойде, така като дойде за бареков и волен.

Нора

Да! Валери е днешното Яне! И той е член на групата, осъществяваща основната схема за обиране на гласове, насочени срещу ГЕРБ - Преди изборите - плючки и храчки срещу Бойко; След изборите - заедно с Бойко!Разбира се, такова поведение не е за всеки - трябва да си мнооого голям гьон сурат (като Валери)! И колко пъти ще ни измамят с тази схема?! Ей, българите! Не се отнасяйте в сън! Правят ви на будали!

тт

тъкмо сидеров започна да ни липсва,и ето,имаме си нов.халал да ни е и този.

Сидерюгата хич не ми липсва :)

Petyo9

А бе този Валери Симеонов да не е бил милиционер? Защото е голяма гротеска. Като го гледах по нова тв и слушах тъпите му доводи се сетих за оня виц за Нане който дал чук и пирон в ръцете на жена си и и заповядал да забие пирона в главата му. Слисана от това безумие жена му попитала: - Оти, бре Нане, да ти забием пироно у глави? Нане троснато отговорил: - Оти Вуте си е отворил бръснарница. Ся че одим да му чупим машинката!

Интересно, че Симеонов говори за "Протестна мрежа" едва ли не, като за организация, с която ако имаш нещо общо, може да ти донесе негативи. Аз го разбирам така: Ако си с протестна мрежа, значи не ти е чиста работата. Симеонов внушава, че това е някаква тайна организация, която осуетява прогреса на България, на който той "патреота" е радетел и символ. Това показва пълно неразбиране на персоната Симеонов за демократичните механизми и елементи.

Ами разбира се, че е срамно да си с откровени грантаджии. Никой ли, не ви го е казвал?

Avatar

А ти имаш ли информация къде е регистриран субектът "Престъпна мрежа"? Имаш ли представа, че всяко НПО трябва да е регистрирано в съда, да си има представители, структура и надлежни документи? "Престъпна мрежа" в момента е именно ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, като ИРА, ДАЕШ и останалите - тя не е съобразена с действащото в страната законодателство и е абсолютно НЕЛЕГИТИМНА! Неграмотна ви работа...

Внушението, с елементи на "страхуване" е, че който не харесва властта нещо не е читав ;) И не е само Симеонов, който го прави.

Слава Украинской Нации! Пиздец российской педерации!

Слава Украинской Нации! Пиздец российской педерации!

ПУТЛЕР КАПУТ

ПУТЛЕР КАПУТ

СМЕРТЬ ПИДОРАСА И ПЕДОФИЛА ХУЙЛО!

СМЕРТЬ ПИДОРАСА И ПЕДОФИЛА ХУЙЛО!

Велик е КАПУТин и Симеонов е негов пророк

Велик е КАПУТин и Симеонов е негов пророк

cos

Кръгът Капита е последната скрита лимонка от типа псевдо демократи, деца на партийни лидери (тип Левчев). Ако някой си мисли, че са за нещо друго освен тези, които наистина искат промяна да не се доближат до тази възможност, нека им вярва.

Анонимен неграмотник, 5/5/2016, 9:39:39 AM - "...Симеонов говори за "Протестна мрежа" едва ли не, като за организация, с която ако имаш нещо общо, може да ти донесе негативи..." *** А ти имаш ли информация къде е регистриран субектът "Престъпна мрежа"? Имаш ли представа, че всяко НПО трябва да е регистрирано в съда, да си има представители, структура и надлежни документи? "Престъпна мрежа" в момента е именно ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, като ИРА, ДАЕШ и останалите - тя не е съобразена с действащото в страната законодателство и е абсолютно НЕЛЕГИТИМНА! Неграмотна ви работа...

Новият

Как може да отъждествявате правата на давам пример с двама души, Кобрата, който отказа милиони, но остана тук, и М. Малеева живееща в Швейцария и с претенции да гласува съдбата ми???!!! Та майката на сестри Малееви, Юлия Берберян използва СДС и замени едни панелки за скъп имот в София! Не може хора отишли на гурбет да ми определят съдбата! Там където се плащат данъците там да се гласува!

Хитър си като радиатор

Хитър си като радиатор. А швейцарски пенсии ще им дадеш ли? Берберян развива активна дейност в България, мисля, че съвместно с някое от децата си.

MARIA SALVADOR

Моите уважения към Кубрат Пулев! Страхотно го уважавам и го харесвам. По три причини. Защото е истински българин и мъж на място. Защото е готин спортист и не е известен с пиянски изцепки и глупости. И защото преди години помогна на моя близка в труден момент. В смисъл, " респектира" едни двама идиоти, които я притесняваха. Докато още неколцина " мъже" гледаха сеир и снимаха с телефоните си. НО. Кубрат никъде не е " останал". Той може да си ПОЗВОЛИ да откаже милионите. Не само защото такива са убежденията му. А защото е част от НЕМСКИ клубен боксов отбор. Масажистът му е НЕМЕЦ. Мениджърът му е НЕМЕЦ. Хората, които се грижат за всичко в щаба му, са НЕМЦИ. А това " всичко" означава спонсори, рекламни договори, демострационни мачове. Така че Пулев просто може да си позволи да не се нуждае от немски паспорт. Не само заради убежденията си. Хубаво е, като твърдим нещо, да се опитваме да кажем по- голямата част от истината. Аз също живея някъде си. И не гласувам за парламент и кмет, защото така съм решила. Но имам ПРАВО да го направя, защото не малко от моите пари се вливат в българската икономика! Пък и мисля, че е по- добре българската съдба да я решаваме ние, отколкото циганите! Или греша!?

Мисекачи Накура Домадото - от наГЪЗаки

Симеонов, мисекачи накура домадото, щото мисесака датешибам

Свободни хора -политиците не им "дават", а напротив -инвестират годишно милиарди в опосканата страна!

Ignorantiajurisnonexcusat

На един семинар в Брюксел за работата в екип на конкурсите на EPSO попитахме как да се справяме с онези шумни, натрапчиви и очевадно в грешка индивиди, които напълно убедено настояват, че те са най-прави и всички трябва тях да слушаме. Казаха ни "Много просто. Спирате да им обръщате внимание, игнорирате ги. Те вече са загубили конкурса с това си поведение". Същото повтарям и аз от край време за личности като въпросния г-н Симеонов, чието име за пръв път разбрах заради този скандал. Струва ми се, че маниакалната треска, която бе обхванала Сидеров през последните няколко години, е заразна и е преминала върху г-н Симеонов. Парадоксът е, че в опита си да осмеят такива личности и да осведомят гражданите за абсурдизмите, които ръсят, по този начин всъщност им дават гласност. Затова, ОК, разбрахме. Макар да има хора, които ще са съгласни с г-н Симеонов, считам, че достатъчно се осведомихме за този типаж. Не мисля, че се нуждаем от повече новини за него. Пречупете парадокса и го поставете в медийна изолация. Това трябваше да бъде направено с Дарт Сидерос. Такива като тях привърженици винаги ще си намират. Спрете да ги улеснявате като разпространявате глупостта им. Насочете се към нещо интересно и истински важно.

Българин

Чеп за помака Валери!

Този е човек с характерен външен вид

Този човек да не е любител на чашката? Езикът му е като от селска кръчма. Как Ви се струва външният му вид? На мене ми се вижда характерен.

н младенов

кръгът капитал произлиза от комунистическата дс номенклатура

Какво става, когато си толкова тъп, че не можеш да разбереш, колко си прост

Има един лаф за такива като Сивеонов: Когато си толкова тъп, че не можеш да разбереш, колко си прост, нямаш никакъв шанс (не е мой лаф)

Роси

Друг лаф е, че глупакът е като умрелия - околните страдат, той нищо не усеща...

Роси

Докъде се докарахме... Мислех си, че по-голям простак от патрЕота Каракачанов няма, а то имало... И това са "чистите" патриоти, а не декларираните рублофили като Сидеров. Винаги съм знаела, че ако някой се нарича патриот, не му е чиста работата. Патриотизмът е вътрешно чувство, не партийна повеля. Стане ли партиен, стига се до простотии като на Симеонов и боища като в Раднево...

Нали Аватаре Пърданов

На кръгът Олигофрен са му виновни основно двама души - Костов и Сорос.

Нищожеството Валери "кове" закони и трепери!

Господи! Каква отвратителна, мазна и противна мутра! И това жалко нищожество, на чиято телевизийка се чу името само и единствено благодарение на Волен Сидеров, по една случайност станало депутат! Нищо, че подобни "депутати" като опушената грозна физиономия на Симеоновия Валери са срам и резил за нещастната ни държавица, но лошото и опасното е, че подобни нищожества, продажни, поврътливи като слузести червеи, корумпирани и полуграмотни простаци си въобразяват, че от тях зависи съдбата на българите - у нас и в чужбина! Боже, Боже! Кой те излъга бе, Симеоновия Валери, кой те излъга пък теб, че си някакъв фактор?! Теб просто те употребяват бе, нищожество жалко, само че, понеже си достатъчно прост, не се усещаш! Виж какво мерзавецо, ти си се родил нищожество и нищожество ще се споминеш! И без да те стигнат клетвите на хилядите българи в чужбина, все някога някой ще те накаже за безпределния ти цинизъм, за неприкритата ти простащина и непоръбено самочувствие, с което ставаш по-смешен, отколкото си в действителност!

Симеонов, мисекачи накура домадото, щото мисесака датешибам

Симеонов, мисекачи накура домадото, щото мисесака датешибам

ПУТИН ПРИЗНАЛСЯ, ЧТО КРЕМЛЬ ПОТЕРПЕЛ ПОРАЖЕНИЕ В УКРАИНЕ - ПУТИН ПРИЗНАЛСЯ, ЧТО КРЕМЛЬ ПОТЕРПЕЛ ПОРАЖЕНИЕ В УКРАИНЕ - Президент России Владимир Путин сделал сенсационное заявление российским журналистам. Об этом пишет LifeNews: «Поражение России в Украине заключается в том, что мы потеряли ее как соседнее государство. Потому что главная цель Москвы состояла в том, чтобы задержать движение Киева в Европу, Украины как государства, как целостности, как нации. И предотвратить превращение Украины в свободную нацию, сохранить страну в серой зоне, где она барахталась последние 20 лет: ни туда, ни сюда. Как часть российского тела и российской государственности. Это была наша основная цель», — заявил Путин.

Президент России Владимир Путин сделал сенсационное заявление российским журналистам. Об этом пишет LifeNews: «Поражение России в Украине заключается в том, что мы потеряли ее как соседнее государство. Потому что главная цель Москвы состояла в том, чтобы задержать движение Киева в Европу, Украины как государства, как целостности, как нации. И предотвратить превращение Украины в свободную нацию, сохранить страну в серой зоне, где она барахталась последние 20 лет: ни туда, ни сюда. Как часть российского тела и российской государственности. Это была наша основная цель», — заявил Путин.

този Атила не е ли един затворник за извършено престъпление май че с някакъв автобус.не ми влиза в работата ,но защо му пускате коментарите.та те са подобни като послание към тероризъм.ако не съм права,извинявайте.но имам право на мнение ,нали.

СМЕРТЬ ПИДОРАСА И ПЕДОФИЛА КАПУТИНА! СЛАВА УКРАИНЕ!

СМЕРТЬ ПИДОРАСА И ПЕДОФИЛА КАПУТИНА! СЛАВА УКРАИНЕ!

ДА ЖИВЕЕ АТИЛА - НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

ДА ЖИВЕЕ АТИЛА - НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

Генадий Доколенко

Скоро будем ебать Путин-ХУЙЛО

Генадий Доколенко - Скоро будем ебать пидораса ХУЙЛО!

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТОМ!

Симеонов, МИСЕКАЧИ НАКУРА ДОМАДОТО, щото МИСЕСАКА ДАТЕШИБАМ!

Симеонов, МИСЕСАКА ДАТЕШИБАМ!

Генадий Доколенко - Скоро будем ебать пидораса ХУЙЛО!

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТОМ!

Генадий Доколенко - Скоро будем ебать пидораса ХУЙЛО!

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТОМ!

Генадий Доколенко

Скоро будем ебать Путин-ХУЙЛО

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.