Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Последните промени в Изборния кодекс са продължение на Възродителния процес.

Това заяви лидерът на ДОСТ Лютви Местан, като визира ограниченията за гласуване на българите в чужбина и особено в държави извън ЕС, например Турция. Той припомни, че Възродителният процес е лишил българските мюсюлмани от правото им на име и изповядване на религия, както и от правото им да живеят в своята родина, докато Изборният кодекс ги лишава от правото им на глас.

"Не Местан е изменникът, изменници са онези, които работят против единството на българската нация."

Това каза Местан, като коментира инициаторите на тези промени от Патриотичния фронт.

Лидерът на ДОСТ не изключи възможността от възраждане на т. нар. изборен туризъм - автобуси с избиратели от Турция да идват и да гласуват в България в изборния ден. Според него всяко усилие на български гражданин да упражни правото си на глас, освен ако не е изрично организирано, трябва да бъде поощрявано.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Съвсем прав е Местан, че е много, много глупаво, вместо да се правят усилия да се включат колкото може повече български граждани в изборите, да се работи за изключването им.

Защо политиците си разиграват коня

Те затова политиците си разиграват коня, защото няма единство сред нас. Едни ще се борят за себе си от САЩ, други ще се борят за себе си от Турция, трети ще се борят за себе си от Горно нанадолнище. Накрая резултатът ще е никакъв. Може би това е и целта.

Все едно е какво говори Местан - екзактни мисли! - също като Волен и Волгин - чужди интереси!

Развеселен

изключителен цинизъм

емигрант

Местан е апсулютно прав,и обременените мозъци го нападат.Ако това го беше казал политик-християнин,щяхте да му ръкопляскате

Демограф

Местан ще бъде неприятната изненада за статуквото на президентските избори.Което ще бъде приятната изненада за демокрацията. Отлива от ДПС нараства и не може да бъде спрян. Ако към принцината си позиция Местан прибави и праволинейни дела мутрорусофилите не могат да го спрат. При паднал визов режим ДОСТ измества ДПС. Сега е важно дали ще се намери друга смела антиолигархична и антипутинистка партия, която да застане заедно с ДОСТ и да разбърка картите на задкулисието.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.