Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Епистоларният скандал, забъркан от лидера на НФСБ Валери Симеонов с писмо, в което се обръща съм българи в чужбина с "не ни се мотайте в краката", има ново развитие. Поводът за поведението на единия от лидерите на Патриотичния фронт бе великденската протестна акция на сънародници в Европа и САЩ срещу ограничаването на откриване на изборни секции в чужбина. Предложението бе на Патриотичния фронт, а ГЕРБ го подкрепиха.

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ КЪМ БЪЛГАРИ ЗАД ГРАНИЦА: НЕ НИ СЕ МОТАЙТЕ В КРАКАТА

Протестиращите българи срещу промените в Изборния кодекс, ограничаващи вота зад граница, отвърнаха на писмото на Симеонов. Тяхното послание завършва с думите "Защото всички сме с Елена и всички СМЕ Елена". Причината е, че текстът от лидера на НФСБ бе пристигнал в пощата на Елена Хамбарджиева от Ню Йорк.

 

Ето какво пишат българите (публикуваме пълния текст): 

С изненада и възмущение прочетохме светкавичния отговор на господин Симеонов по повод на съобщение за Великденския протест на българи зад граница срещу неприемливите промени в Избирателния кодекс.

От писмото разбираме, че според господин Симеонов изказването на мнение и отстояване на гражданска позиция е “моткане в краката”, а правото на граждански протест е “вдигане на патардия".

Припомняме на господин Симеонов, че неговата длъжностна характеристика на практика се изчерпва с това да се вслушва във волята на избирателите, които са де факто негови работодатели.

В писмото си господин Симеонов си позволява да говори за сума между 8 000 и 12 000 евро за откриване на секция в чужбина. Бихме искали да припомним, че сумата, отделена за организация на изборите в чужбина през 2014 година, възлизаше общо на 1,8 млн. лева за 428 секции, което прави около 1 700 евро на секция, като половината от тези разходи са за командировка на представител на държавата, които могат да бъдат спестени. За сравнение за изборите в страната са отделени 26 млн. лева. 

Много българи в чужбина продължават да са данъкоплатци, а, както е добре известно, българската диаспора е най-големият инвеститор в бюджета на Републиката - с близо 3 млрд. лева годишно. Така че каквото и да се плаща за избори в чужбина, ние сме допринесли за нашия справедлив дял.

На въпроса на господин Симеонов "Кой Ви пречи да гласувате?", отговаряме ясно: Вие, господине, и Вашите колеги народни представители, които с лека ръка си позволиха да ни отнемат възможността да създаваме избирателни секции там, където наистина са концентрирани българските общности в чужбина, заблуждавайки българската общественост с неверни твърдения. Да гласуваме е наше конституционно право, чието упражняване не е нито скъпо, нито опасно за националните интереси.

Български политик да си позволи да нарича "безродни" хиляди хора, крепящи бюджета на държавата и борещи се с години за правото си на глас и участие в обществения живот на България, е неетично и представлява опасна проява на незачитане на гражданите от страна на един законотворец.

Господин Симеонов спомена в телевизионен ефир, че изпратеният имейл бил въпрос на "лични отношения". В такъв случай бихме искали да го уведомим, че нападайки един български граждани, се изправя срещу стотици хиляди. Оттук нататък лични отношения ще има с хиляди българи в Ню Йорк, Бостън, Чикаго, Мелбърн, Цюрих, Сан Франциско, Париж, Брюксел, Атина, Лондон, Франкфурт, Мюнхен и десетки други градове на световната карта, които също протестират срещу Вашия недоносен Изборен кодекс. 

Защото всички сме с Елена и всички СМЕ Елена. 

Защото правото на глас е свещено. Защото за нас е чест да сме част от тази общност и отстояваме позицията си с високо вдигната глава.

От групата на протестиращите срещу ИК български граждани по света

КОЙ КАК ОРГАНИЧИ ВОТА ЗАД ГРАНИЦА - ДЕТАЙЛИ ОТ ЕДНО ГЛАСУВАНЕ

Ключови думи

Коментари

Излезе тъп човек.

Старшинка, йво да правиш!

hi hi

Твърде арогантно отношение от страна на гн.Симеонов.Мисля че всички граждани на Република България(в страната и извън нея) трябва да му дадем урок по демокрация.Да, идват избори,тогава и винаги! Тази арогантност трябва да се накаже.

...мислех си че от котилото на СКАТ само Волен е нефелен,за съжаленение май цялата кохорта е такава.

Сметките са верни

Цената на откриване на секция в Турция е 0 лева. Там ги открива турската държава. И няма никакви застъпници освен на ДПС в секциите. Като осредним 12 000 лева за 50 секции във Великобритания с 400 секции в Турция се получава 1700 евро на секция. А ако сметнем колко ни струва един глас, ще е стотинки, предвид че в турските секции гласуват по 2000 човека, а в останалата чужбина по 50.

ДПС яко плаща на тия "българи" и на тези "медии"

Клуб3, докога ще ни занимавате с десетимата ни малоумни сънародници?

Анкета

Въпрос: Кой плаща за тази истерия? Отговори: 1. Доган(Путин) отбележете с (+) 2.Местан(Ердоган) отбележете с (-).

Анкета

Горният е много тъп - отбележете с (+). Горният е уникално прост - отбележете с (-).

Бла-бла на десетина авантаджии и неграмотници. Никой друг освен тях не се обажда, което значи, че няколко милиона емигранти ни разбират и са на наша страна!!!! Плащали били данъци тук? Плащате, където работите! И как си позволявате да правите сметка на нашите пари? Два милиона за вас са нищо ли? Бре наглеци с наглеци!

MARIA SALVADOR

Точно така както вие си позволявате да правите сметка на нашите пари. С една- едничка цел- да им видите сметката. На парите ни. И на самите нас, ако може. Че ха дано укротите бесните си комплекси и нахраните ненаситната си завист и злост. Плащаме данъци и в България. Между другото, НАСТОЯВАМ някой да ми отговори- защо в тая прехвалена ваша България, която за повечето от нас е родина, но не и държава- та, ЗАЩО в България се плаща данък ДАРЕНИЕ!? Моля, някой да ми обясни. Питам абсолютно сериозно. Ако ми се цитира и законов текст, с който да се запозная- ще бъда благодарна. А за това кой е нагъл и колко са два милиона питайте тия, дето са откраднали стотици по два. Това определено НЕ СМЕ българите зад граница!!!

Парите които влизат в България от тези, които така усилено се опитвате да отрежете и откажете тотално от България са повече от тези, който работещите в страната изработват за държавата. Я да видим кой папка от тези парици. Ти? Или тези в чужбина.

Те пък се засилили да гласуват. На референдума - Чикаго 91 гласували, Хюстън 67 гласували. А вие си викайте за стотиците хиляди, изгарящи от желание да гласуват ама опашките били големи /цели 67 души/, разстоянията големи /сякаш не ходят всеки ден на работа в същият този Хюстън/. Плямпала сте всичките. Гласуват единствено турците които са не повече от 250,000 но дават 70,000 гласа. А вие останалите 2 милиона българи давате едва колкото гласовете им. И понеже управниците са наясно, че от вас гласуване няма да дочакат се хванаха с този доста дърварски начин да ограничат турските гласове.

БГ

Симеонов е ченге и комунист,а че е простак - цял свят го разбра.

BG

Мийте ги тия крака, гусин Симеонов. Със сапунче, така. Макар че смрадта на ДС не се измива. Вонята на патриотар-ченгеджийския ерзац ви следва неотлъчно като байганювската ви същност.

свой

Симеонов е маша. Обещаха му мъртви души и платен вот за да води хорото. Това е замислено в библиотекарския наложено и съгласувано с доган и бойко с цел да се удари местан и влиянието на турция доколкото може. да се омаловажи негативното отношение към герб което се налага все повече в наште сънародници по света.

Според нашите малоумни сънародници в чужбина резултат 0:0 е по-лош от загуба с 1:10. Това е някаква висша форма на мазохизъм.

Висша форма на идиотизъм е да мислиш, че тея от турско няма да прескочат браздата и пак да гласуват.

нмладенов

могат да идат до най близкото посолство и консулство и да гласуват.имаме повече дипломатически представителства от богатите канада и белгия

до нмладенов

Най-близкото посолство в някои части на земята е на 2500 км. Ти би ли отишъл да гласуваш?

КлоЗет

Кой им пречи да гласуват в консулството или посолството?

до КлоЗет

Както се споменава по-долу. Най-близкото посолство в някои части на земята е на 2500 км. Ти би ли отишъл да гласуваш?

MARIA SALVADOR

ЛИПСАТА на консулство\ посолство в рамките на около половин ден път до там и обратно! Не съм длъжна да пренаредя графика си, за да упражня КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО. Длъжни са да ми създадат условия, за да упражня правото си. Отделен въпрос е, че принципното ми дълбоко убеждение е, че ако живееш в Кейптаун, не е морално, правилно и справедливо да гласуваш за кмет на София. Но така мисля аз. А зад граница има милиони българи и те няма нужда да мислят като мен. Освен това- аз не гласувам заради личното си убеждение, че това не е правилно. Но от къде накъде някакъв прост ченгесар и тълпа завистливи тролове ще ми пречи да гласувам, понеже, видиш ли, не живея в блатото, а на пет преки от него??? Въпросът е ПРИНЦИПЕН.

Поп Груйо

Абе я духайте супата ! Гласуването е право само на българите които живеят в БГ !

Попе, ако чакаме на българите, които живеят в би ге, най-вероятно до няколко години чужда армия ще нахлуе с велосипеди на безлюдната ни територия. Точно хората извън Бългерията са меродавния фактор.

Направо викаш да отнемаме гражданство, а? Ще има силни демографски изненади за "патреотите" не до 5, а до 2-3 години. И това май-ще е най-големия успех на българите в България - да си отрежат клона, на който стоят.

Някои хора са напълно слепи за факта, че голяма част от гласоподавателите от Турция ще гласуват независимо от ограниченията. Къса ли ви е паметта та не помните организираните рейсове и влакове и регистрираните по над 1000 човека на един адрес в България. Тези който реално ще бъдат ограничени са българите в по-далечните страни. А те спрат ли да гласуват вие ще патите, защото турския глас ще тежи още повече. Тогава поп груйо ще духа супата... или нещо друго.

дебелян пеевский

ПФ не е врагът. Врагът е тоя, дето плаща на ПФ.

Салери Вимеонов

Рашките на туй нещо му казват Хам, а явлението - хамство, от името на един от синовете на Ной (Хам), преживели Всемирния потоп. Най-близката българска дума за хамство е простащина.

Bambam

Австарче, не се ли наспа вече, продажна душице? Хайде, чакаме нещо за костококи и Рамадан - враговете герберски, дето ккатят държавата, накар че нямало да влязат в следващия парламент. Размърдай се, че няма да има парици!

Дими

Дайте сега да видим пак масовия протест на трите дамички в Париж. После пак семейството в САЩ - и така ще ги редуваме цял месец. Докато Плевнелиев наложи вето, та белким ДСБ успее да прескочи прага.

И вав какво се изразява балгарското Ви,в това 4е се вращате един пат на 2-3 години ли

Как е масква, рашка?

Някои хора са напълно слепи за факта, че голяма част от гласоподавателите от Турция ще гласуват независимо от ограниченията. Къса ли ви е паметта та не помните организираните рейсове и влакове и регистрираните по над 1000 човека на един адрес в България. Тези който реално ще бъдат ограничени са българите в по-далечните страни. А те спрат ли да гласуват вие ще патите, защото турския глас ще тежи още повече.

Парите които влизат в България от тези, които така усилено се опитвате да отрежете и откажете тотално от България са повече от тези, който работещите в страната изработват за държавата. Те в това се изразява българското им.

"4е" "вАв" какво се изразява твоето "бАлгарско", като дори и не можеш да пишеш като българин. Май трябва да се "врАщаш" още няколко "пАти" в основното училище.

MARIA SALVADOR

Изразява се " вАв" ГРАМОТНО ПИСАНЕ И ОТЛИЧНО ВЛАДЕЕНЕ ПИСМЕНО И ГОВОРИМО НА КНИЖОВЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Пресвета Богородице, и тоя илитерат някой го е пуснал да завърши училище???

до Дебелян

До къде пътуваш пък ти и дали би пропътувал 5000 км в двете посоки за да гласуваш. А и ако всички в тази част на света са пътувачи като теб и решат да цъфнат в посолството да гласуват дали ще имат тази възможност в една секция.

MARIA SALVADOR

Да ви кажа честно, драги сънародници от чужбина- да вземем пък да идем до тия чутовни посолства\ консулства! Където и да са те! А!? Е така- само за да им докажем, че не могат да се подиграват с нас!

Не може българи,пък макар и това да са децата ни,които са избрали да не живеят в родината си,да настояват да гласуват за нея.Ако искаха тя да заприлича на държавите,в които са избрали да живеят,да бяха си останали тук и да я направят такава,каквато искат да бъде.Иначе бабите и дядовците ще я правят по свои образ и подобие.

Приятел виж какво пише - 3млрд. лева годишно вливат българите от чужбина в България. Без тези 3млрд. най-вероятно вече щяхме да говорим за четвърто българско царство.

Някои хора са напълно слепи за факта, че голяма част от гласоподавателите от Турция ще гласуват независимо от ограниченията. Къса ли ви е паметта та не помните организираните рейсове и влакове и регистрираните по над 1000 човека на един адрес в България. Тези който реално ще бъдат ограничени са българите в по-далечните страни. А те спрат ли да гласуват вие ще патите, защото турския глас ще тежи още повече.

Още повече, че парите които влизат в България от тези, които така усилено се опитвате да отрежете и откажете тотално от България са повече от тези, който работещите в страната изработват за държавата. Та кой казваш имал повече право да гласува?

нинов

не разбирам кой им пречи на тези хора след като бедна България има повече посолства и консулства в чужбина от много по големи и богати държави.

Както се споменава по-долу. Най-близкото посолство в някои части на земята е на 2500 км. Ти би ли отишъл да гласуваш?

Свинска работа

преди 48 мин. · ‪#‎Terminal3‬ и Чавдар Николов Ахмед Касапина и неговата месарница | Терминал 3 Начало Карикатурата Ахмед Касапина и неговата месарница КарикатуратаАхмед Касапина и неговата месарница от Чавдар Николов - 4 май 2016г.

п.петров

какви 5000 км ще пътуват,в чикаго от 40 000,гласуват 1500.другите не са си мръднали задника да идат до секциите

Продължавайте в същия дух и тези няма да гласуват. А от турско ще гласуват. Я с рейс, я с влак, я с кола. Ще видим тогава кой ще е по зле. Ти? Или тези в Чикаго?

цвета на нацията

Цвета на нацията е в чужбина! Безмислено е да се бориш с управляващи като Симеонов, Каракачанови прорРуски настроените политици! У нас остава само негодния и нерешителен материал!

Цветът на нацията не е в чужбина, все още...

мони

Трябва да има за политици ОСНОВЕН КУРС ЗА УСТРОЙСТВО НА РЕПУБЛИКАТА!Да започнат от пряката ДЕМОкрация в древна Гърция!Да не се вярва на ОЛИгархията!

Кристалина Георгиева: Младите и подготвените напускат България

MARIA SALVADOR

Един пък и Кристалина казала нещо напълно вярно.

На Референдума да ги НАМАЛИМ ДО 120!

BG

На това нещо рашките му казват хам, демек кръгъл простак. Простакът депутат е простак на квадрат. Именно мутрите и простаците прогониха елита на българите. Не стига, че ги прогониха, а им пречат и да гласуват. Самоизяждането продължава.

Конституция

Чл. 26. (1) Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и задължения по тази Конституция. (2) Чужденците, които пребивават в Република България, имат всички права и задължения по тази Конституция с изключение на правата и задълженията, за които Конституцията и законите изискват българско гражданство.

Хр. Ботев

Нашите сънародници в чъжбина, видяха истинското лице на БЪЛГАРСКИЯ ВЕЛИКДЕН! После се чудим,защо не се връщат в България!?

Особености на българския политически модел – корупция, алчност и народ, който се доверява на мюрета май 03, 2016 Коментар от интернет лъвът-през-зимата У нас законите, реформите и всичко въобще се прави на парче и за да се усвоят някакви пари, и в частен интерес. Общественият интерес няма никакъв шанс, ако срещу него има сериозен икономически и/или политически интерес от силните на деня. А те са силни, защото са част от схемата „ПАРИ-ВЛАСТ-ПАРИ“ , и поради слабостта и глупостта на гражданите, калпавата съдебна система, продажната журналистика и интелигенцията от опортюнисти и конформисти. За да се промени нещо, трябва да се подмени и притисне политическият елит, защото от тези, които избираме в парламента зависи както изпълнителната власт така и законодателството, и дори съдебната система. Има начин при един читав парламент и политическа воля да се пребори корупцията, да се направят нужните реформи в съдебната система, полицията, прокуратурата, държавната и общинска администрация, образованието, пенсионната система и здравеопазването. За един пълен мандат могат да се положат основите на една модерна демократична, правова държава. Има от кого да се учим. Не сме сами в прехода от тоталитарна държавност към демокрация и пазарна икономика, и очевадно изоставаме дори от Румъния. За да се случи хубавото у нас, обаче, и да се събуди юнакът балкански, очевидно трябва да се случи най-лошото: да се провалим, да фалираме както по времето на Жан Виденов. Корупцията изяжда поне 2-3 % от възможният икономически растеж, защото въпреки ниските разходи за труд и данъци, инвеститорите се опасяват от правната несигурност и нямат гаранции за своите инвестиции, нямат усещането за честна пазарна игра и предвидимост на държавата и законодателството. Освен това количеството и качеството на човешките ресурси намалява поради калпавото и неориентирано образование и изтичането на можещите и знаещите към по-цивилизованите и уредени страни. Ако инвеститорът все пак се престраши, не е сигурно, че дори ако обучи и квалифицира работници и специалисти, утре няма да ги загуби, няма да му ги откраднат или да заминат на запад. Предимството на по-ниската цена на труда не е много сигурно при свободното движение на хората . Следователно, ако искаме инвестиции, трябва да създаваме достатъчно сигурност и качествени човешки ресурси. У нас сигурност няма дари за Мафията, защото законите на джунглата и глутницата решават, кой ще оцелее и кой ще бъде разкъсан. Пример е КТБ , убитите и „самоубити” политици и бизнесмени, отървалите кожата уж съдени политици. От началото на прехода до днес много не се е променило. ГЕРБ и управляващата сбирщина ОЧЕВАДНО не искат и не могат да променят нещо и имитират дейност и реформи . Те не искат и/или не могат да направят дори един свестен избирателен кодекс и да оправят бъркотията в здравеопазването, а какво остава да се справят с полицията, прокуратурата и съда. Няма начин да няма начин, но нямат интерес. Вместо това си подсигуряват медиите и клакьори и си играят на „тука има тука нема“. Изобщо от началото на прехода до днес на никого не може да се пише повече от 3+. Всички, които минаха през властта, направиха минималното, крайно наложителното или дори по-малко за обществото и държавата, и максимума за себе си. Този минимализъм ни направи аутсайдерите на Европа , първенците във почти всички отрицателни класации. Най-тъжното е, че не виждам кога, как и кой ще промени това. Със сигурност не са тези прасета в парламента и този политически „елит“ на прехода. Хората поискат реална промяна, но без да се усещат избутват начело мюрета , както направиха с Царя, опитаха с Барекови, РЗС и т.н. Моделът „ПАРИ-ВЛАСТ-ПАРИ“ се страхува от автентични и независими хора и партии, затова ще създава и ще се предпазва чрез кресливи Мюрета, ще държи колкото се може по-изкъсо медиите . В момента реална заплаха за олигархията няма освен вътрешните разправии за плячката, собствената им глупост и алчност… Димитър Димитров Източник:Интернет

Социологът и член на ЦИК Цветозар Томов публикува в своя профил във Фейсбук опровержение на лансираните от съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов три лъжи за гласуването в чужбина. Ето и цялата позиция на Цветозар Томов, който стана член на ЦИК от квотата на ГЕРБ: "Без да вземам по същество отношение спрямо тезите на г-н Валери Симеонов относно гласуването извън страната (приемам, че има право да отстоява гледната си точка), ще отбележа следното: 1. Не е вярно, че цената на гласовете извън страната е толкова висока, колкото твърди г-н Симеонов. Всъщност, това не са най-скъпите гласове. Най-скъпи са гласовете на хората, гласуващи в подвижни избирателни секции. Ако ще въвеждаме икономически съображения за ограничаването на избирателни права, да започнем ли с тях? Ще припомня, че гласуващите така са трудно подвижни хора. 2. Не е вярно, че увеличаването на секциите в република Турция е довело до увеличаване на гласовете, подавани там. Тъкмо обратното - през 2014 г. гласовете извън Турция за пръв път бяха с 50% повече. В Турция гласовете намаляха спрямо предходни избори. 3. Не е вярно, като цяло, че секциите извън страната досега са били излишно много, тъй като хората не гласуват. През 2014 година средният брой гласуващи в секции извън страната надхвърля 300 души, а в страната е по-малък. Приемайки, че гласовете, подадени в Турция, са непропорционално много спрямо общия брой на българите, живеещи в чужбина, ще посоча, че има две възможности. Първата - да увеличим броя на секциите извън Турция, за да създадем по-нормални условия на избирателите там да гласуват. Втората - тази, която бе приета - да пречим на българите в чужбина да упражняват избирателните си права. Защо избираме втората? Ако все пак смятаме, че който живее в чужбина не трябва да има същите избирателни права, както този, който живее в страната, защо не искаме промяна на чл 26 ал. 1 от Конституцията? Защото е по-трудничко или защото ще проличи колко цинични диваци сме всъщност?" *Постингът от Фейсбук е препечатан без редакторска намеса. Заглавието е на редакцията на Mediapool.

Николов

Браво български момчета и момичета, и ние ,достойните ,честните, обикновените българи ,тук в България, вашите бащи ,майки баби и дядовци СМЕ с ВАС. Хайде заедно да ударим един истински патриотичен шут на такива политически подлоги на управляващите и да ги накараме никога повече да не присвояват такива свещени символи като думата патриот, за да се доберат да митичните за тях четири процента.

нмладенов

не е добро това разделение на ние и вие.все пак тези в чужбина трябва да знаят, че малкото останали и работещи тук изкарваме пенсиите на техните родители.тези в чужбина работят за своите лични пенсии и за осигурителните системи на чужди държави.

i.strauss

Nashite roditeli sa RABOTILI!!!! za svoite pensii. Zhivotwt im e dostatwchno ograben, za da revete Vie za nego!

Парите които влизат в България от тези, които така усилено се опитвате да отрежете и откажете тотално от България са повече от тези, който работещите в страната изработват за държавата. Викаш ти плащаш пенсиите, а?

начо

все пак,да погледнем цифрите. 2 милиона българи в чужбина дават толкова гласове колкото 200 000 изселници в турция.лесно е да лицемерничиш и на думи да казваш че се интересуваш от родината,а на практика българските турци са по загрижени за България

Все пак да погледнем реално на нещата - изселниците в Турция гласуват под строй с илюстрирани инструкции в ръцете къде и какво да отбележат. И ще продължат да го правят. Независимо дали ще се наложи да ги домъкнат с рейс, влак или пеша. Вие обаче се зъбите на българите в по-далечните страни дето не могат да бъдат купени с 20лв или кебапче и всячески се опитвате да ги отрежете от правото им да гласуват. И рано или късно и те ще ви ударят майната. Защото отдавна политиката на всички правителства е да се оттърват от всички дето не могат да бъдат купени и да се толерират тези дето лесно се манипулират.

Симеоновият Валери ще се самоубива!

Страшна трагедия! В ПИКливото сайтче на ПИКливия Пърдялко Пърдялков,който доскоро въртеше яки свирки на Дебелян Пеевски и лижеше тлъстия му задник, а сега се е насочил към един друг задник край магнолиите в Банкя и пълзи като слузест червей в едни пожарникарски ботуши, марка СИК, та в ПИКливото сайтче на тлъстото нищожество Пърдялко, Симеоновият Валери - онзи много гнусен СИКаджийски гъзолизец, заплашва, че ще се самоубие. Тръгнал бил за моста в Бургас с камък на шията! Абе, в цял Бургас няма ли поне един достоен човек, който да помогне на лизача на боковия задник да се самоубие? Ами, да отиде при него и да го бутне!Един мерзавец, едно продажно нищожество по-малко в българския парламент! Да, ама не! Нищожеството Валери, което "кове" закони и трепери, само плаши гаргите и се надява, че някой ще го съжали! Е, от ПИКливото сайтче на Пърдялко вече го съжалиха и го "интервюираха"! И както може де се очаква, според жалкото нищожество Валери, което "кове" закони и трепери, за всичко е виновен Радан Кънев. Господи! Господи! Каква човешка низост и какъв цинизъм! Точно в стила на Пърдялковото ПИКливо сайтче!Симеоновият Валери, чиято душа е по-черна от физиономията му - неговата и на бат'Сали, е попаднал на точното място!

итака

Когато гледам В.Симеонов и другите "патриоти" винаги се сещам за думите на Самюел Джонсън: "Патриотизмът е последното убежище на мерзавеца".

Аве, седети си в чужбина и се радвайте. Зарязахте страната си, за некой левец, дано сте го спечелили. Ма да се правите равностойни на мен и другите дето тук всеки ден живеем, нема как. Ходете в посолствата и гласувайте, макар да не ви пука за тука.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.