Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Малкият Муртаза от Афганистан, който през януари стана сензация в интернет със своя найлонов плик, имитиращ фланелката на Лионел Меси, вече е бежанец в Пакистан. Информацията идва от семейството му, предаде бТВ, цитирайки ДПА.

Семейството на петгодишния Муртаза Ахмади се е безпокояло, че детето може да бъде отвлечено от престъпна банда.

МОМЧЕТО ОТ АФГАНИСТАН, КОЕТО ТРОГНА ЛЕО МЕСИ

През февруари Меси прати на момченцето две фланелки с автограф и топка. Медийното внимание обаче предизвика заплахи срещу семейството на Ахмади.

МАЛКИЯТ МЕСИ ОТ АФГАНИСТАН: МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СТАНА ФУТБОЛИСТ

"Преместихме се в Пакистан преди месец, след като престъпници започнаха да отправят заплахи по телефона и се уплашихме, че може да отвлекат момчето", казва братовчедът на Муртаза, Уахид Ахмади.

Родителите на момченцето, двамата му братя и двете му сестри живеят при роднини в югозападния пакистански град Кета.

Ключови думи

Коментари

четящ

Престъпниците само могат да благодарят за информацията.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.