Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Чавдар Николов ще показва видеокарикатурите си отново в национален ефир – но не в Нова телевизия, а в Би Ти Ви, в „Шоуто на Слави“. В четвъртък вечерта водещият обяви, че художникът е новото попълнение в предаването му.

„От днес към нашия екип се присъедини карикатуристът Чавдар Николов, който, ако не знаете – да ви кажа, беше уволнен от Нова телевизия заради карикатура, осмиваща Бойко Борисов – каза Трифонов. – Вече наистина сте свободни да виждате истината в неговите карикатури.“

С последното той се присмя на слогана на Нова телевизия – „Свободни да виждаме истината“. След анонса в предаването бе излъчена и карикатура на Чавдар Николов – осмиваща отново Бойко Борисов и правителството му, покрай опитите за промени в Изборния кодекс.

ЧАВДАР НИКОЛОВ: БОРИСОВ КАЗА ЗА ДОГОВОРА. ДА КАЖЕ И ЗА СЛЕДВАЩАТА МИ КАРИКАТУРА

На краткото видео премиерът е облечен с патриаршески одежди с комунистически символи, държи портрет на Тодор Живков с надпис „Задължително гласуване“ и произнася: „Кодексът воскресе“. След това пък Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Валери Симеонов и Георги Първанов, със свещи в ръка, отвръщат: „Воистина воскресе“.

В средата на април видеокарикатура на Чавдар Николов, осмиваща Бойко Борисов, бе свалена от всички сайтове в медийната група на Нова телевизия – заедно с всичките му останали работи там. След като часове наред от медията нямаше официална позиция за случилото се, към края на работния ден оттам обявиха, че не ставало дума за цензура, а за изтекъл договор на художника.

По-късно карикатурите бяха възстановени. Това се случи малко след като министър-председателят обяви изтриването на видеото като удар от Нова тв лично срещу него.

Преди седмица Чавдар Николов разкри пред „Площад Славейков“, че окончателно е прекратил отношенията си с Нова. Тогава той обясни, че коментарите на премиера Борисов за заплатата му и несъществуващия нов договор с телевизията са го възмутили, но не е видял подобно възмущение у ръководството на медията, както е очаквал.

"Реших, че е безсмислено вече да разговаряме", каза художникът.

Площад Славейков

Ключови думи

Коментари

дони

За някои хора това може и да е карикатура, но не за всички...

Avatar

Жува да не бех... Да вземат и Пърдан там. Таман да станат тримата глупаци. Ех, да беше жив Доньо Донев...

Тъпичко.

От тъпа Avatarка - тъпотий..

дебелян пеевский

Единственото попадение досега е перфораторът-вампир.

Не-да

Прав е дони /с малката буква/. Това не е карикатура. Това е нарисуван страх. Подушиха се, че са от една порода и се събраха, за да плачат за погубеното задкулисие. Поне можем да сме сигурни, че ще получава повече от 4.700. Също така се вижда какво се ражда от съешаването на селска гъзария и градска простотия. Комикси!

недрата на Неда

Къде та стискат кюлотите,бабо Недо?За да добиеш реална картина за селската гъзария и градската простотия,трябва да се съешиш с аватарина!Все ще се пръкне нещо...гротескно!

То "Площад Славейков" било като във вица за граф Игнатиев!

От прости пияндета, до изискано напушени, ако искаш да те забележат, плюеш срещу Борисов. И той това го търпи. Аз не бих!

Чавдар Николов вече в "Шоуто на Слави" звучи като, че е в отвъдното!

Падащи звезди!!!"Парите не миришат",ама тук си вонят.Предизборно време,разни шушумиги,разни идеали.

На хранилката

R.I.P. Беше се пуснал по поръчките и бързо падна на бунището. Не върви да си адски идеен и да си на хранилката.

Ами

Герберска им работа 113 място по свобода на словото. НОВА прави много "свирки" на БУДА, този път обаче си ги видя България . Само незнам какво си правят с превръзката , може и за памперс да я ползват :)Да вземеш карикатурист в ШОУ е добро нещо, виж да не вземе ГЕРБАВ, ведннага са прецакали работата, ...а вероятно ще откраднат музикалните инструменти. ГЕРБ и кражба са едно и също!

Има дребна разлика

Между СЛАВИ И БОКО. Единят кара хората да се чувстват заедно и да пеят за България на стадион Васил Левски. Другият прави пак същото , хората отново са общност на същият стадион , смо че викат и псуват ТИКВАТА от Банкя.Незнам защо нещо за майка му споменават :)

Avatar

Ма утайките по стадионите били "хора"? Колкото са "хора" и десебарите...

Радев

Все някъде трябва да се работи.

Значи

СЛАВИ им бърка пасианса :) Това ще е ... Поне 100 пъти по високи морални и капацитивни качества от БОКО. За ЦЕЦУ да не говорим той всъщност е ДЪРЖАВЕН ХАЙДУК , ама кой ГЪРБАВ е направил нещо добро? Натрупаното напрежение може да се тушира с присъди срещу герберската върхушка. Всъщност някой беше прав - референдума е ядрено оръжие ...Слагаме кръст на тази политическа класа и това е !

Слави и Радан са кандидат-президентската двойка на мафията! Костов ни ограби, Слави довлече простотията във всички й разцветки и на 26-тата година се видя кой е задкулисието, кой вдига и спуска завесата. Бареков сам избяга, но тия ще ги изгоним с камъни и дървье.........на референдум!

Вяра

Та Сл. Трифонов е най-верният човек на Г. Първанов! Какво да очакваме от него...? Само дето простотията, която демонстрира му е в повече.

никмик

На какво е способен човек сслед като му откажат да открадне една градинка от софиянци се вижда от шоуто на Слави! Жалъко, вулгарно и некадърно! Фирмите му с офшорни не плаща данъци в България, а има наглоста да е "морален стожер"!

Вяра

Жалко,че Чавдар Николов е повярвал на "рабатадателя" Сл.Тр. Погледа им в една посока сега е конюнктурен-дразнителят е общ /Б.Б./.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.