Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Когато бившият комунистически лидер Тодор Живков е бил под домашен арест в началото на 1990-те години, а Бойко Борисов го е охранявал, двамата са говорили и за природен газ. Това съобщи тази сутрин пред БНТ министър-председателят.

Темата бе започналото проучване за нефт и газ в блока „Хан Аспарух“ в българската акватория на Черно море. Борисов каза, че опити за проучвания са били правени и по времето на тоталитаризма, но били спрени.

След като беше домашен арестант, Тодор Живков ми е споделял за това“, каза премиерът.

БОЙКО БОРИСОВ: ВИДЯ СЕ НОВАТА АЛТЕРНАТИВА – БСП, ДПС И ДСБ С НОЖА В ГЪРБА

Бойко Борисов потвърди констатация на водещия в БНТ, че „на Червения площад са изнервени“ от проучванията за български нефт и газ.

Русия я изнервя това, че се гарантира газова независимост на България - и не на думи, а на дела”, обясни премиерът.

„Фактът, че в момента се правят проучвания за добив и ако си имаме на нашето море газ - естествено, че транспортни разходи и всичко, което съпътства това, както и това, че няма кой да ни спира кранчето”, продължи Борисов.

БОРИСОВ: АКО ГОСПОД НИ ПОГЛЕДНЕ С ЕДНОТО ОКО, ЩЕ ИЗНАСЯМЕ НЕФТ И ГАЗ

Премиерът припомни, че България и Русия имат общи интереси и в туризма, и в транзита:

"Не виждам, ако Европейската комисия одобри газов хъб в България, защо трябва да ни мразят".

Бойко Борисов повтори очакването си, че ще има атака срещу правителството. Той не обвини директно Москва за това.

„Това са около 5 милиарда долара, които всяка година плаща България - най-скъпата цена, като най-близки хора. Не искам да влизаме и да считаме, че интересът на Москва е такъв свързан с газа, нашият интерес е да си добиваме наш".

Бойко Борисов каза, че има добри отношение с президента на Русия Владимир Путин, с когото се били разбрали мъжки.

Ние сме се разбрали. Той прекрасно знае, аз му казах, че това ще го правя. Не може да си имаш в двора си чешма, а да ходиш примерно да си доставяш от друго място”.

Борисов припомни, че фирмите „Тотал", ОМВ и "Репсойл" плащат по 220 хиляди евро на ден наем за сондажния кораб, който вече пристигна.

„Ще знаят какво да търсят и ще излезе”, завърши Борисов.

Премиерът продължи с прогнозите: „ако излезе газ в Черно море и нефт, те са на наша територия. На 40 километра от мястото на проучванията има рафинерия, а на 100 километра - друга рафинерия. Транспортни разходи 0 лева!”

Ключови думи

Коментари

аве

Аве Боце, Газпром с едно обаждане в Тотал и Омв ще се разберат по всички СПОРНИ въпроси:-))) Къде си тръгнал слон да ловиш с прашка?!!!

Ма страдания ли имаш...?Що не се обадиха за Румуния която задоволява нуждите си от газ на 90%.

дебелян пеевский

Както ви казвам всеки път, партийците от низините -- лакеи и кучета на старата комунистическа номенклатура -- имат в главите си вместо образование, идеология и образование глупостите, които са слушали от началниците си докато са вършели мръсната работа около тях.

ББ

Към Светло бъдеще ви водим, стадо, също като Тато, на мен и Цвъцо греят имената, над всички имена!

Глупавото си е глупаво, умно няма как да стане. България потребява газ колкото един областен град в Русия. Като бъдещ пазар, ако се газифицират домакинствата, Русия може да вижда някаква перспектива в България но сега я интересува единствено трасето. За газ и нефт в Черно море се говори от време оно, много преди Борисов да стане теляк на Живков. Основните аргументи бяха, в Шабла има малко нефт в Румъния има много значи и в Черно море ще има! Първият беше голям майтапчия, може да се е бъзикал с персоналният си разтривач. Ако намерят нещо, добре, лошото е че масажистът на Живков го е продал в аванс!

Бах мамаму

Защо си играем със газ/нефт??? търсим "философският камък" ...и решаваме нещата. На мен Тодор Живков каза , ако се пробият 2000 тъпи СИК кратуни, после ги съберем близо до кариера ,произнасяме определена фраза ..и ще имаме камари от злато и диаманти!

Avatar

Ами почнете с тая на Костов... кратуната де. После на Пърдан, Атанасов... Все до 2000 десебарски отпадъка ще ги докарате.

"Кретен за премиер", 416ти епизод.

гарга рошава

Разпети петък е, да оставим либералите сами със себе си. Само така можем да им помогнем сега. Тия дни не са за безбожници!

Огнян Дойнов

Няма новина, че и повод за "боНба" заглавие. Историята със "залежите" от времето на НРБ е факт и достатъчно известна. Самото твърдение на Борисов от днес е фактологично вярно и "лежи" на реални проучвания. Какво ще се докаже сега....ще видим, хубавото е че поне сега не го финансира държавата, тя няма пари за подобни дейности така или иначе.

тъпак

стига каканижи тъпости. Никой по време на любимият ти соц и незабравимия Тато не е правил проучвания.

haha

живков на съциалъзма и живков на прехода! срам и позор за Бългаия!

Avatar

Срам и позор сте вие, дето 70 години продавахте България на Русия за дребни копейки по личните ви сметки!

Огнян Донев

Оги, благодаря ти!

Огнян Дойнов

Ние, милиционерите трябва да се подкрепяме. Как иначе си купихме имения по гнилия Запад с народна пара.

лимпида

Никога не сме се съмнявали в мъдрите съвети на др. Тодор Живков, които е ЗАВЕЩАЛ на гореспоменатото лице. Нито сме имали капка съмнение, че то ще ги забрави или няма да се вслуша в тях. Вече повече от десетилетие той ни дава живи примери че пази и тачи тези съвети.

Avatar

Нещо по темата с газа имаш ли да кажеш, или Пърдан ви е забранил?

аве

"Ма страдания ли имаш...?Що не се обадиха за Румуния която задоволява нуждите си от газ на 90%." Ама румънците имаха по 20-25 млрд куб.м газ потребление. Тогава внасяха 60% от Русия. Сега през последните 2-3 години са се сринали на 8-9 млрд куб м газ. То в ГЕРБ може и така да го смятате - сривате икономиката и постигате "ГАЗОВА НЕЗАВИСИМОСТ" на 80%..... празни герберски кратуни. Вашето е все едно да ходиш да садиш жито в глината някъде по блатата, вместо в чернозема на Добруджа.

Срам и позор сте вие, дето 70 години продавахте България на Русия за дребни копейки по личните ви сметки!

аве

Хителр води ЦЯЛА ВОЙНА, за да превзема петролните находища на Русия и Кавказ, вие сте тръгнали да плашите руснаците с Черно море????? Ако имаше петрол и газ, още Борис ІІІ и Хитлер щяха да го извадят, а не да си оставят костите по Сталинград, Сахара и тн в търсене на петролни полета.

От тъпа Avatarка - тъпотий..

Приходите от евентуално намерения газ няма да са за държавата а за чуждите фирми. пита се -защо този газ ще се добива от ужди фирми които ще изнасят печалбата, а няма държавата да го добива

Доклади сочат, че към 1964 г. в България има залежи на нефт – 130 млн. тона, и на природен газ – 132 млрд. куб. М, но СССР не е позволил да ги добиваме. Това обяви в интервю за bTV политологът Антон Тодоров. Изследванията на региона са правени от съветски специалисти. В края на 40-те години СССР завзема урановите находища у нас, както и започва добива на мед и цинк. Той показа и докладите, на които има гриф „секретно”. По думите на Тодоров Съветският съюз не е позволявал да се правят сондажи, за да може да ни продава нефт и газ на твърда цена, по-висока от пазарните. Друг поверителен документ от тогавашната Държавна планова комисия на НРБ потвърждава данните.

Този Тодоров

Модоров си е купено копеле отвсякъде . Не знам дали някой му вярва и дума, че на някого много му харесва да чува тези глупак е ясно

„Панаирът в агенция „Блиц“ продължава с пълна скорост!” Под това заглавие днес агенция ПИК напада партньора си БЛИЦ. Водевилът по български продължава, след като от няколко дни в двата сайта текат кадрови размествания и скандали между екипите. Както Вевести писа, онзи ден в ПИК излезе твърде спорна информация, че Пеевски е напуснал Доган и е пристанал на Местан. Пак тогава стана ясно, че главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов е сменил отбора и поема БЛИЦ. Очевидно разводът между парньорите тече с пълна сила, защото собственикът на ПИК, Недялко Недялков е съакционер и във фирмата-издател на БЛИЦ, заедно с изпълнителния директор на Стандарт Славка Бозукова. Особено важен детайл се съдържа в подзаглавието на информацията. То гласи: „Крачунов тъкмо вписан като шеф и веднага освободен. Зад скандалите – една корпулентна сянка…” А под него е публикувана голяма снимка на Делян Пеевски с въпросния Крачунов.

По информация на „Фрогнюз“ след решение на Софийски градски съд Ивайло Крачунов, бивш главен редактор на ПИК, трябва да напусне поста на изпълнителен директор на агенция Блиц. Той отказал това и се наложило да бъде извикана полиция, за да може Звездомира Мастагаркова да заеме бившето си място. В момента не е ясно кой точно управлява агенцията и вестниците, допълва „Фрог“. Ситуацията наистина е парадоксална. Както пише в информацията – официални акционери в „Пи комюникейшън“ са Славка Бозукова и Недялко Недялков.„ Ако е така и ако Недялков не е участвал в събранието, то решението е на Славка Бозукова или на някой неофициален, който стои зад нея. В медийните среди се споменава името на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев. Поведението на собственика на ПИК Недялко Недялков спрямо Делян Пеевски показва, че депутатът и медиен магнат или наистина напуска България и се оттегля от видимите и задкулисни фирми и медии, или зад внезапно набралия смелост Недялков стоят още по-мощни бизнес-структури и личности.

какво ме интересува?

Avatar

Тъп (нужно ли е да го споменавам) анонимен костокок 4/29/2016, 11:25:06 AM - "пита се -защо този газ ще се добива от ужди фирми които ще изнасят печалбата, а няма държавата да го добива *** Ами защото "държавата" от 70 години се управлява от комунисти и едва сега, при ГЕРБ, имаме нормално дясно управление. А както е известно, комунист и кучето у ГЗ не може да убоде, камо ли да открие технологии (ха-ха-ха), да изгради съоръжения и да добива сам ресурси. Ще ни кажеш ли, овньо, в кой точно завод ще ти построят подводната сонда, платформата за добив и всички съпътстващи инфраструктурни и транспортни средства? И по каква технология? На БАН - дето са измислили един чушкопек за 70 години съществуване? Или ти ще се гмуркаш с кофата да вадиш нефт? Идиот до идиота у това ДСБ, по-неграмотни и прости дори от атакаджиите!

Статистик

Тия неща се пишат не от ДСБари, а от Атакисти - твоите братовчеди по тъпота.

Тъпако, ГЕРБ това са милиционери, и ковсомолски секретари. какво дясно управляние-като ГЕРБ е филиал на БСП! А дебиле-питаш как да се добива газта ли-ето как-0както над 40 години България добиваше и газ и нефт в Либия!

От тъпа Avatarка - тъпотий..

защо се подаряват природните богатства на чужденци

Защо българския нефт и газ, каквито има в огромни количества в Черно море се ПОДАРЯВАТ на чуждестранни фирми? Забележете- в Сиера Леоне има нефт и газ, добивани от чужденци-резултатът е потресаваща бедност за местните. В Саудитска Арабия се добива нефта от ДЪРЖАВНА фирма на Саудитска арабия, и приходите се разпределят между всички граждани на държавата -резултатът е нефтът осигури невероятно богаство за тази държава. Защо се пропуска историческата възможност българския природен газ да бъде добиван от държавата, и приходите да са за всички нас, а не за чужденци. Нито стотинка от българския петрол и газ няма да останат в българия, а ще отива всичко в чужденци-олигарски. защо, питам!

Avatar

Защото "държавата" от 70 години се управлява от комунисти като тебе и едва сега, при ГЕРБ, имаме нормално дясно управление. А както е известно, комунист и кучето у ГЗ не може да убоде, камо ли да открие технологии (ха-ха-ха), да изгради съоръжения и да добива сам ресурси. Ще ни кажеш ли, овньо, в кой точно завод ще ти построят подводната сонда, платформата за добив и всички съпътстващи инфраструктурни и транспортни средства? И по каква технология? На БАН - дето са измислили един чушкопек за 70 години съществуване? Или ти ще се гмуркаш с кофата да вадиш нефт? Идиот до идиота у това ДСБ, по-неграмотни и прости дори от атакаджиите!

Историк

Поради същата причина, поради която след 45 години социализъм, разстоянието между ГФР и ГДР беше станало светлинни години.

Във Венецуела се добива от държавата и ще измрат от глад.

Avatar

Защото "държавата" от 70 години се управлява от комунисти като тебе и едва сега, при ГЕРБ, имаме нормално дясно управление. А както е известно, комунист и кучето у ГЗ не може да убоде, камо ли да открие технологии (ха-ха-ха), да изгради съоръжения и да добива сам ресурси. Ще ни кажеш ли, овньо, в кой точно завод ще ти построят подводната сонда, платформата за добив и всички съпътстващи инфраструктурни и транспортни средства? И по каква технология? На БАН - дето са измислили един чушкопек за 70 години съществуване? Или ти ще се гмуркаш с кофата да вадиш нефт? Идиот до идиота у това ДСБ, по-неграмотни и прости дори от атакаджиите!

ГЕРБ това са бивши комсомолци и комунистическа номенклатура. ГЕРБ предава България, като подарява българския природен газ в Черно море на чужденци. От 1965г е точно известно къде е и нефта, и газта. Няма да има търсене, защото е известно къде е е нефта. нефт и газ за десетки милиарди долари се подаряват на чужденци, а България няма да получи нищо. От това по -гнусна схема няма!

От тъпа Avatarка - тъпотий..

тони

хаха, това да не е новата нешка робева? ванга все нещо й била казала

Б.Борисов

Не помня точно Т.Живков ли ми го казваше това или Ванга. Май и тримата (+ катерицата Беатрис на вълшебник Илиян).

!!!!!

ШОГ! БОНБА! СТАВА СТРАШНО! ВАНГА ГО ПРЕДРЕЧЕ!!!

E нема...

...такава държава. Бива ли бивш гавазин на мръсник да ви е начело! Не можеше ли поне някой придворен художник, цензор, церемониал майстор... нещо по-засукано...

подаряването на нефта на чужденци е национално предателство

Още от 1965г е известно и къде е нефтът, и къде е газта в българските териториални води-открити са от съветски специалисти. Държавата да добива българския нефт и газ, и това природно богатство, за десетки милиарди долари да остава за българския народ, а не да отива в ръцете на чужди олигарси. И Кувейт, и Саудитска Арабия добиват петролът и газта с държавни фирми и богатството от петрола се разпределя до всеки жител на Кувейт и гражданин на С.Арабия. В Сиера Леоне чужденци добиват петрола-и там е бедност. В Нигерия -чужденци добиват петрола-и там е бедност. България може да добива и нефт, и газ-над 40г България добиваше нефт и газ в Либия-имаме и специалисти, и ноу-хау как се добива нефт и газ.

Аха

Сега само замени "нефт и газ" с "еврофондове" и виж колко несъстоятелна става теорията че когато парите отидат в държавата, всички цъфваме и вързваме. Просто на държавата не й пука изобщо за материала, а който се докопа до властта, я управлява като частна губерния.

Специалист

На всички прости и неуки българи ще кажа: Знаете ли как се добива газ и нефт на дълбочина 5-6000 м с 2000 м воден стълб? Не, не знаете и никога няма да разберете, защото в главата ви се въртят само сърпове, чукове и петолъчки. Само "сифона" за подземната сонда на дълбочина 2000 м е съоръжение голямо колкото една къща със страхотни технологии и апаратура, която осигурява стотици параметри. АМАН ОТ ПРОВИНЦИАЛНА НЕГРАМОТНОСТ И КОМПЛЕКСАРЩИНА!

Така, както България добиваше нефт в Либия. ВКлчи и от съветска платформа, с български специалисти в средиземно море-пред Либия. н

Неспециалист

Малко ни отвори....и какво става ,ако една сонда е голяма едиколко си ? Ако продължим темата в Добруджа има най -големите световни залежи на атранцитни въглища. Те обаче са под едно водно море от сладка вода.Не е трудна ми е ГЕРБАВАТА логика , винаги става дума за далавера и кражба ..

Avatar

Явно новата опорка е сведена на всичките БКП-та - БСП, ДСБ, ДПС, Атака - Борисов подари газа на чуждите компании, сега ще ни ограбят! Дерзайте, друзья, че време нЕма! Ние ще ви се смеем!

От тъпа Avatarка - тъпотий..

Емил Станоев

както винаги тиквата говори глупости. щеше да е истина ако България беше някакъв голям потребител на газ. Но нали трябва дя оправдае всички бъдещи издънки и кражби на неговата шайка.

Емил Станоев

Цитат ::фирмите „Тотал", ОМВ и "Репсойл" плащат по 220 хиляди евро на ден наем за сондажния кораб, който вече пристигна----- От това как да не се замисли човек ??! А тиквата очаква безплатен газ за България ?!? ТО цената ще е като пазарната но тиквата си има мечти !!

хехе

да-да по пазарната.....на куково лято! Тия спокойно можех да лепнат и 500 хил евро наем на ден. Ама от срам са сложили 220 хиляди. Просто не може, да си прост и неук и да не се удавиш в морето! Цялата хилядолетна човешка цивилизация го е доказала!!!

Naslednicite na Lukanov ot SDS I DSB vinagi sa bili moskovski blyadove

Николов

Сигурен съм ,че др. Тодор Живков,генералният секретар на БКП, е казал на Борисов и къде е скрито съкровището на Вълчан войвода. Затова с нетърпение очаквам, като започнем да добиваме и продаваме нефт, да започнем да копаем ,да търсим съкровището. Сигурен съм ,че за главен консултант ще повикат Индиана Джоунс. И като го намерим- на тати пенсията ще се вдигне не с 3 лв., а с 3.80лв. и така ще се сбъдне поредната родна мечта.

Пърдялко Аватаров

ШОГ БОНБА ВАНГА ГО ПРЕДРЕЧЕ ТИКВАТА Е ГЕНИЙ С ОПАКОВКА НА ОЛИГОФРЕН ВЕРВАЙТЕ МУ, НЕФТ ЩЕ РУКНЕ ОТ ЗАДНИЯ ДВОР НА КЪЩАТА НА БАБА!

Пърдялко Аватаров

С едно важно уточнение обаче - нефт няма да бликне под селския ви външен кенеф ако си купувате контрабандни цигари. Контрабандата не позволява така да е навсякъде. Не слушайте подмолни нищожества като раданчо дето ви обясняват че нямало да стане това, той нищо не разбира. Ванга го е предсказала, НЕФТ ИМА ЗА ВСИЧКИ!

haha

ама то само Ванга пропускат тука. щото как така байя ви тошо е знаел, че тоя бодигард ще стане овчарин на стадото му??

Новият

Писал съм отдавна и пак пиша - преди има няма 50 години САЩ и СССР със спътникови снимки устаноиха залежи в Черно море, включително и в нашата акватория! Ще има, лошото е, че други ще лапнат парите, а за нас само таксите от концесии! Пак ни прекараха, този път не руснаците, а западняците!!! Срам!

ехехе

пич, то преди 50 години не е имало сателити, камо ли снимки на нашата акватория в черно море.

Първия и Вожда

Тези комунисти от кадрото,вече са като две капки вода!

ъъ

Тоя палячо винаги когато хока Масква после тайно звъни на Путин да му се извинява че се е правил на мъж за пред публиката.Мишок е голям,ама скоро ще го свитнат.Язък му за откраднатите милиони,даже и внук му нема да се облажи

Аватар@ко

Новият=ТЪПАНАР! Първо дълбоководно извличане могат да правят само 2-3 западни фирми. Путлеристите не са и сънували още тези технологии. За да се отървем от рашките, трябва да сме готови да заплатим дори с по-малка концесионна такса. Тя по принцип е световно регламентирана и няма да е малка. Ще спечелим обаче и от низката пазарната цена за нашето потребление.

Нови, не западняците ни прекараха, прекара ни сикаджията Борисов. Ако той наистина беше държавникът за какъвто иска да го приемаме нямаше да загроби милиарди в никумо ненужни спортни зали и площадки а с тези средства щеше да направи сондажи и евентуалните находища щяха да са 100% българска собственост! Нищо да не текнеше, никой нямаше да се разсърди на евентуален неуспех. При наличието на залежи, нямаше да има банка която да откаже кредит за по-нататъшната разработка. Пари щеше да има и за зали и за стадиони. Да ама мутрите не мислят в перспектива още повече пък за благоденствието на народа. Те искат сега и веднага защото утре я са в затвора я са в гроба!

Avatar

Защото "държавата" от 70 години се управлява от комунисти като тебе и едва сега, при ГЕРБ, имаме нормално дясно управление. А както е известно, комунист и кучето у ГЗ не може да убоде, камо ли да открие технологии (ха-ха-ха), да изгради съоръжения и да добива сам ресурси. Ще ни кажеш ли, овньо, в кой точно завод ще ти построят подводната сонда, платформата за добив и всички съпътстващи инфраструктурни и транспортни средства? И по каква технология? На БАН - дето са измислили един чушкопек за 70 години съществуване? Или ти ще се гмуркаш с кофата да вадиш нефт? Идиот до идиота у това ДСБ, по-неграмотни и прости дори от атакаджиите!

Кака Мара

Е па той му е казаал и други работи кога го е галил по тиквата

Новият

Прочетох много внимателно тезите на пишещите и се чудя на елементарните съждения!!! Да, нямаме технологии за добив, но Англия и Норвегия имаха ли когато започнаха преди около половин век добивите в Северно море? Кувейт,Оман, Катар, Азерите, Иран, Ирак, Нигерия, Конго, Алжир, Либия, Венецуела...Всичките изброени и още много ненаписани държави НЯМАТ технологиите, НО ИМАТ СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ НАХОДИЩАТА! Парите остават в собственика! Пак за кой ли път споменавам, има сателитни снимки за находища в Черно море, включително в нашата екватория! И не само нефт и газ, има и други ценни суровини като уран!!!Не е нужно да имаш технологията, а акъл, чест и родолюбие!!!

Avatar

Парите остават в собственика, га си видиш ушите! Я питай тези, които са си дали земите под аренда, дали у тях остават парите... Получават рента и това е - от памтивека! Много ви се иска да сте все началници, да вирите кълки, а някой хем да ви върши работата, хем да ви плаща, хем па и вие да сте чорбаджиите. Може, ама в приказките за Хитър Петър. В реалния живот няма как да стане! Най-елементарното - що не ревете ние да платим милионите за проучванията? Нали сме собственици, според собствените ви слова? Тарикатчета селски. Някой да плаща, дорде пърдите пред компютрите, да прилага технологии, които е откривал десетилетия със свои инвестиции, дорде вие пак сте пърдели по миндерите, а кога открие газ и започне да го вади, вие да оберете печалбата? Абе, вие големи тарикати ще излезете! Само дето от тарикатлък, потурите ви все издънени. И посрани!

севи

Внимателно прочетох написаното от теб.Почти всички ( без две ) изброени от теб държави добиват фосилите си на плитко. Русия и днес купува доста от техниката за сондаж отвън.Освен това както виждате за родолюбие не става въпрос - тук схте добиват три чужди компании.А така наречения премиер или лъже или е мълчал за находищата четвърт век..........Родолюбиво, нали?

Новият

Малко разтуха с виц на заем от интернет. Просяк влиза в книжарница и си купува черно-бял плакат на Тодор Живков за 0,10 лв. След около една седмица влиза и купува 10 плаката. След един месец спира москвич, излиза просякът и купува 100 плакат на Тодор Живков. След известно време спира Волга, излиза просякът и купува 1000 плаката. След два месеца спира черен мерцедес, излиза просякътв черен костюм с 5 бодигарда. Влиза в книжарницата: - Искам да купя всички плакати на Тодор Живков! - Добре де - казъл продавачът - преди около половин година бяхте просяк. От тогава идвате и ми купувате плакати на Тодор Живков и забогатяхте. Как стана това? - Открих стрелбище!

Новият 4/29/2016, 9:33:46 PM - "...Парите остават в собственика!..." *** Парите остават в собственика, га си видиш ушите! Я питай тези, които са си дали земите под аренда, дали у тях остават парите... Получават рента и това е - от памтивека! Много ви се иска да сте все началници, да вирите кълки, а някой хем да ви върши работата, хем да ви плаща, хем па и вие да сте чорбаджиите. Може, ама в приказките за Хитър Петър. В реалния живот няма как да стане! Най-елементарното - що не ревете ние да платим милионите за проучванията? Нали сме собственици, според собствените ви слова? Тарикатчета селски. Някой да плаща, дорде пърдите пред компютрите, да прилага технологии, които е откривал десетилетия със свои инвестиции, дорде вие пак сте пърдели по миндерите, а кога открие газ и започне да го вади, вие да оберете печалбата? Абе, вие големи тарикати ще излезете! Само дето от тарикатлък, потурите ви все издънени. И посрани!

От тъпа Avatarка - тъпотий..

Недялко Аватаров

ШОГ! БОНБА! НОМИНИРАТ БОКО БОРИСОВ ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА ПО ФИЗИКА! ГОЛЯМ ПРОБИВ ПРИ ТУНЕЛНИТЕ ЕЛЕКТРОННИ МИКРОСКОПИ! ТАКА Е ОТКРИЛ МОЗЪКА СИ!

Avatar

Предложи идиотизма, който си сътворил, за слоган на следващия конгрес на малкото БКП - ДСБ. Няма как човек, разполагащ с мозък видим само с микроскоп, да може да работи с микроскоп. Именно поради това и ти не можеш.

свой

Тоя и с Тиберий се срвнява ла.но. Не знам с какво ий се пише но се сещаш какво сйй

Кремиковци

Малко майтап по повод българските сондажи. Води се за действителен случай, няма как да се разбере истината. Защо комунетата са построили КРЕМИКОВЦИ? Имало е причина. Те направили предварително проучване преди това, дали има желязна руда. Дупчили са няколко групи сондьори. Комунетата по типично комунистически обещали награда на този, който открие т. нар. ядка, т.е. руда. Правели ръководителите на такива бригади "герой на социалистическия труд", давали им медали, звание "заслужил" и пр. Да, ама комунетата не били чували за системата W-M. Сондьорите се разбрали, който открие ядка да дава проби и на останалите. Така комунетата отчели много голям брой ядки, дали много награди, направили много хора "герои на социалистическия труд", направили ги "заслужили" и отчели, че находището е много богато. Затова решили да построят Кремиковци.

Това са глупости. Още 30-те години на 20в. немски специалисти са открили желязната рудата, но са дали становище, че не подходяща заради това че е полиметална.

Цветан Цветанв е авантаджия! Не си плаща сметките в ресторанти!

Господине, пардон, другарю Борисов! В авторитетен сайт беше написано, документирано и аргументирано, че заместник председателят на Вашата "управляваща" СИКаджийска групировка, познат на целокупния български народ като собственик на верига от апартаменти, НЕ СИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ, когато ходи на ресторант! Обикновено е с компания, и то доста солидна, бодигардове и прочее! Имало е случаи, при празнуване на рождени и именни дни - негови, на съпругата му и на приятели, когато сметките са надхвърляли 5 - 6 хиляди лева! Доста такива ресторанти са фалирали след поредното тържество на Вашия "многоуважаван" физкултурник! Та, понеже напоследък нещо много се хвалите, че "се борите" с корупцията, няма да е лошо да заделите едно перо от милионите в бездънната Ви СИКаджийска каса, специално за празненствата на физкултурника! Защото, господине, пардон, другарю Борисов, това е срам и резил! Не за престъпната Ви групировка, тя самата е срам и резил въобще за България, но наглостта, цинизма и свинщината на Вашата дясна ръка е срам и резил за нещастната ни държавица, изпаднала то такова унизително и жалко положение, да има за управляващ подобен нагъл простак, авантаджия и наглец! Ако пък и Вашата СИКаджийска каса не е в състояние да поеме разходите от 5 - 6 хиляди лева за всяко семейно тържество на авантаджията-физкултурник, обърнете се за помощ към агент Сава и тлъстия му касиер, който се гласял да бяга от България! Все пак, те прибраха няколко милиарда от КТБ, нали? Все ще отделят стотина хиляди за неграмотния Ви физкултурник,защото инак рискувате да фалират всички елитни ресторанти в България. Не може да Ви откажат, отколешни ортаци и аркадаши сте!

герб>БКП

Б.Борисов,телохранител-комунист,чиято простащина е с магнитуд,равностен на бай Тошовия,гордеещ се с това,че "разтривал ушите" на правешкия каскет!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.