Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кметовете на София Йорданка Фандъкова и на Бургас Димитър Николов няма да са кандидати за президент на ГЕРБ. Вицепремиерът Томислав Дончев също няма да е.

„Не се морете в кампанията срещу тях“, препоръча Бойко Борисов.

Преди седмици премиерът отписа от надпреварата и Цветан Цветанов, и себе си. Така нито един от ръководството на ГЕРБ няма да участва в изборите за президент.

„В България това стана професия. В България това вече стана професия“.

Така министър-председателят Бойко Борисов коментира в студиото на БНТ тази сутрин протестите срещу промените в Изборния кодекс. А скандалите около изборните правила синтезира в едно изречение:

„Имаше една много хубава постановка - „Много шум за нищо“.

Според премиера нямало никакви промени на практика.

„Цялата тази какафония, която се създаде - на практика имаме задъжително гласуване, което изобщо не е задължително, референдумите си останаха постарому, секциите са си постарому, квадратчетата (вероятно има предвид гласовете „Не подкрепям никого“ - б.р.) не оказват абсолютно никаква роля на крайния резултат“.

Борисов направи в началото лапсус и нарече Изборния кодекс Наказателен кодекс. И обясни грешката си.

РАЗБРАХА ЛИ ДЕПУТАТИТЕ КАК ЛИШИХА БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА ОТ ГЛАС?

"Те малко го направиха като Наказателен кодекс Изборния кодекс с думата „задължително“, но то никак не е задължително. Толкова е отлагателно във времето, че на практика не е задължително“, обясни Борисов и даде пример, че да пропуснеш два последователни избора и да те заличат от списъка за следващите, би отнело десетина години.

Бойко Борисов обвини другите парламентарни групи за промените в Изборния кодекс, а ГЕРБ изобщо не искали да се пипат правилата.

"На изборите за местна власт ние се явихме по стария Изборен кодекс. Защо обаче трябваше да се пипа? Защото парламентът прие референдума на Плевнелиев за електронното гласуване. И като се отвори веднъж Избирателния кодекс, всеки тръгна да променя това, което е обещал на своите избиратели."

ДА, ТАКА УПРАВЛЯВАТ. ПЪЛЕН ТЕКСТ

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

Не сте цвете за мирисане

Стига ни плашихте с това БСП, не сте цвете за мирисане.

хаха

Май ти е домъчняло за Луканов ,Виденов ,Станишев и Орешарски плюс ДПС. Добре че останахте 10% такива малоумници..

Новият

Моля, всезнайковците да ми обяснят следното: от България всяка година заради ниско заплащане (това като мотив се знае от всички)напускат десетки хиляди лекари, мед.сестри, инженери, химици и биолози, въобще хора,на които чрез данъците си ние сме им заплатили образованието!!! Напускат РОДИНАТА си за пари!!! В същото време ние останалите тук на тръстиката се мъчим как да вържем двата края! И какво, за награда към едни и наказание към други да имаме еднакви права и изоставилите род и родина да имат право на глас като нас!!! Не виждам логиката! Виж, ако са командировани временно да, другото катгорично НЕ ПРИЕМАМ!!!

сдс

Едно време такива като тебе им викаха ,,врагове на народа'' и изселваха и преследваха роднините им до девето коляно....Дали мислиш,че им е леко да оставят родители,дом,а и деца.Само ,за да могат да живеят нормално?Мислиш ли,че те не искат да живеят нормален живот сред близките си?

BG

Логиката е много проста, но на някои хора е безполезно да им се обяснява.

ozzy

Личи си колко си ГЕРБаджия - ще рече колко си прост.

Всезнайко

"Моля, всезнайковците да ми обяснят следното: от България всяка година заради ниско заплащане (това като мотив се знае от всички)напускат десетки хиляди лекари, мед.сестри, инженери, химици и биолози, въобще хора,на които чрез данъците си ние сме им заплатили образованието." Ми не сте им заплатили вие образованието, те сами са си плащали образованието всички семестриални такси. Техните родители и те са внасяли данъци в хазната. А това, че вие сте останали неграмотен си е ваш проблем. Истината е, че вече много от младите умни и инициативни хора започнаха да бягат още преди да се изучат и завършват образованието си в "белите" страни. "И какво, за награда към едни и наказание към други да имаме еднакви права и изоставилите род и родина да имат право на глас като нас!!! Не виждам логиката!" Ми тези които работят навън внасят в България много повече свежи пари отколкото всезнайковци като Вас, които само ядете и с....те. Иначе е тъжно, че всяка година емигрират хиляди медицински сестри, лекари, ИТ специалисти и т.н, но нито един политик, митничар и т.н.

Прав си

ГЕРБ да върне крепостното право , а всеки десетник да има "право на първа брачна нощ"...Много се рахлабили тези българи !

нож в гърба

ББ изглежда обича да чува гласа си,но не слушал Радан а пък все споменава ДСБ... Брей сложна личност .

Avatar

А #КОЙ го слуша Пърдан?

Господ здраве да му дава на Бойко Борисов, за да видим наказани истинските врагове на България!

Я цитирай някой истински враг.

Обясненията на Боко бяха, сякаш говори с Цвъцо и му набива опорни точки... Ентелектуалец!

Ti begai pri novia sayuznik Slavi Trifonov porednia cherven bokluk , na koito svirite minet

Новият, прав си, но тук не бива да дразним мъжете с лакирани нокти и жени с мъжки прически!

мдаа

На един от въпросите на Бойко Борисов не могат да отговорят дървените глави от ДСБ. Кажете задници,с кого ще правите коалиция утре като минат изборите,щом не ви харесва ГЕРБ? Ще помогна на Радан-Гъза с възможните отговори. 1.ДСБ сега има 3% подкрепа ,но до изборите задниците ще станат 51% и ще управляват сами. 2.ДСБ ще управлява пак с ГЕРБ и някоя друга партия. 3.ДСБ ще управлява с БСП и ДПС. 4.ДСБ ще си стои извън НС,защото сама не може да събере и 3% ,както си беше доскоро. Някой ако се сеща 5 вариант да ми каже,ще го подкрепя напълно..

дебелян пеевский

Данчето и габровския тарикат ясно, а кой е тоя Николов?

protestyr

Кметът на Бургас,конкуренцията на Данчето.

За корупцията и съдебната система „Преди две години никой не можеше да си помисли, че ВСС можеше да е разделен на две. Реформи в правосъдната система се правят. Ще има осъдени. Не трябва да допускаме модела на Румъния и да се допусне да се парализира държавата. Първата година малко я пропиляхме, защото живеех в заблуди, че моите партньори имат искрени намерения. Мисля, че вече сме в кондиция.” Тук иде реч за Пърдан ГъЗъ и Ристю некадърника...

Пърдан яко ти е заседнал на простия задник!

Avatar

От вчера започна изграждането на истинската опозиция като алтернатива на ГЕРБ. Заедно ДПС, БСП и ДСБ са сериозен субект. ДПС ще завие рязко към БСП. От вчера ситуацията е друга”. Бачо ви от кога ви разправя кое е ОФ-то и кое винаги си е било? Ама вие бостани, таляни и дивани... Тъпите костовета, как е под потното мъдо на Аамед Дуган? "От вчера започна изграждането на истинската опозиция като алтернатива на ГЕРБ. Заедно ДПС, БСП и ДСБ са сериозен субект. ДПС ще завие рязко към БСП. От вчера ситуацията е друга”.

От вчера и ти си друг - преминаваш от състоянието "полукретен" във фазата "кретен".

Зомбиран гербер

Пак си личи цветанската мисъл в поредната опорна точка. Абе милиционерско гумно вместо мозък!

Не-да

Борисов свали БСП със 125 стъпала по-ниско, разцепи ДПС и извади ДСБ кърлежите от реформаторите, а сега им вика опозиция. Ще видите какво ще стане с референдума, всъщност двата - на Слави, на Марешки и листата с поне 40 имена на кандидати за президент. Помнете ми думата, ГЕРБ няма да издигне свой кандидат или ако го издигне ще го оттегли, защото това би означавало да участват в надбягване на торен червей, костенурка и риби на сухо!

НЕ: "Помнете ми думата, ГЕРБ няма да издигне свой кандидат или ако го издигне ще го оттегли..." ; ДА: "Борисов свали БСП със 125 стъпала по-ниско, разцепи ДПС и извади ДСБ кърлежите от реформаторите"

"Видя се новата алтернатива..." - Хе,хе. НЕ, клубци! Видя се новата обединена опозиция - БСП, ДПС и ДСБ.

дебелян пеевский

Айде посмали Манго. БСП се самосвали -- най-паче заради позицията на Станишев и Вигенин за Украйна. Разцепването на ДПС няма абсолютно нищо общо с Боце - то стана изцяло по линия на международното положение. За ДСБ ненам, аз лично си спомням, че голяма част от тях сами се направиха опозиция, не за друго, а щото Боце гласува заедно с (неразцепеното) ДПС и БСП против некои договорки от съдебната реформа. И така...

BG

Номерата на този селски хитрец стават все по-прозрачни. В случая се опитва да сложи знак за равенство между мафиотските партии БСП и ДПС, с които реално си сътрудничи, и партията на Радан Кънев, която се явява единствената опозиция на това управление.

Avatar

Верно?

Иска му се

Все да дъвчем празни приказки за "червени и лилави " мафиоти , а БУДА спасител идва да оправи нещата със неговите мафиоти. Този филм свърши. Алтернативата се ражда и тя ще помете всичко досегашно. Според мен много правилно . На погребението "мъртвата политическа класа",трябва да се забие кол при ,за да не вампиряса!

Avatar

Не само му се иска, ами и му се получава. Все се каня да питам костоветата - кофти ли е да си прост?

Avatar

Блажени нищите духом като Дебелянча... За тях светът е прост и ясен като за оня инспектиращ генерал от "Швейк", дето живо се интересуваше дали войниците са срали след вечеря. "Вечерята да се раздаде в шест часа — продължи той, като погледна часовника си, който показваше единадесет часа и десет минути вечерта. — Um halb neune Alarm, Latrinenscheissen, dann schlafen gehen!(В осем и половина тревога, излизане по нужда, след това спане). Нищо, че клетите войници не бяха виждали ни вечеря, ни дявол.

?!?

Отявлени безумци да се показват по телевизията и да заявяват, че са легитимен предсавител на гражданската воля, се превърна в професия.::::::::::::„В България това стана професия. В България това вече стана професия“.::::::::::::

protestyr

Да лъже така нагло е грях.Но два пъти по-голям грях е,че го направи на Разпети петък.В ролята на Спасител ли ни се яви рано сутринта?...

Avatar

А за кое точно е излъгал? Май ти си лъжеца в случая...

хмъ

значи Бойко игра, игра с ДПС и БСП и накрая се пре....

Аз запомних само това, че през май Москов ще подпише споразумение за цените на лекарствата със 7 държави, предимно съседни! Преди време стана дума, че реформите не е задължително да започнат със съдебната. За ужас на Радан и Ицето, може да се завърши с нея. Найс, а?

Ели Попова

Може всякъкви епитети да му прикачват на Борисовм но за мое съжаление, защото съм гласувала уж за демократи,/имам предви ДСБ/СЕ ОКАЗВА АБСОЛЮТНО ПРАВ. Втози парламент, истинските опозиционери се оказаха Местан и неговаа бивша партия ДПС, Миков и Нинова.Най голямите врагове се оказаха тези, които уж искат България да е демократична и силна, а копаят гроб на съотечествениците си, Надпреварват се Радан Кънев, и генерачето Атанасов, денонощно и на всякъде където имат възможност да забиват нож на партия, която е в същият европейски съюз, партията на Меркел. Дали си дават сметка двамат представители на Командира, как ги оценяват в ЕС. НЕ, ТОВА НАЙ МАЛКО ГИ ТРЕВОЖИ, ЦЕЛТА ИМЕ, ДА ИМА НЕСИГУРНОСТ, ЗА ДА МОЖЕ кОСТОВ И дОГАН ДА ДИКТУВАТ ПОЛОЖЕНИЕТО.пРИ ЕДНА СТАБИЛИЗАЦИЯ, И ДВАМАТА, кОМАНДИРА И СОКОЛА МОГАТ ДА БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ тъй, като и за двамата има достатъчно данни за това.

Коляч

Абе вие сте си забили нож още като сте се родили. Може ли някой да забие нож в празна тенекия?

жалък опит. пробвай пак. не си жена, а си мъж, не си гласувал за ДСБ, постинга ти е меко казано безсмислен

Разпънат българин

Само едно запомнете! Господ не прощава на лъжци и убиици. Може да забавя , но не прощава. Особено когато лъжат и фарисействат на Разпети петък. На всички вярващи пожелавам Светли празници и дано на трапезата имат месо, а не магистрали, лотове, метро, тангенти и автобусни спирки. И дано месото не е от контрабандисти ,защото 80% в магазинната мрежа е такова. Като отправяте молитви на Светлите празници си отговорете на въпроса:"Имам ли аз вина тези дяволски творения да ме управляват? Ако имам, прости ми Господи"

Виждам, че вече напълно е разбрал, по своему, позицията на ДСБ по съдебната реформа. Голямо храносмилане падна...

Avatar

Този Борисов бил много тъп, как съм могъл да гласувам за него.

харесваш го такъв. Какво лошо?

Деян

Само луд човек може да види ДСБ в завера заедно с БСП и ДПС. Дами и господа, управлява ни един луд!

dobroutro

Имам чуватво, че Аватар е личен трол на Бойко. Винаги след реч на божествения, Аватар е плътно на амбразурата. Изглежда е докарал и още тролове със себе си.

ozzy

Сам си заработва свищовският фатмак нискочел.

СИКаджийска просатщина!

Ега ти простака! Ега ти неграмотника! Ега ти СИКаджийския ни премиер! Вижте му акъла! "Имаше една много хубава постановка - "Много шум за нищо"! Простако банкянски! Не е постановка, а пиеса от Шекспир! Само че, ти едва ли си чувал за Шекспир! Та нали преди няколко години "умният" ти и "интелигентен" министър на културата, Рашидов, те "заведе" на театър! Защото, ти дори не знаеше откъде се влиза в Народния театър, нали бе, простако СИКаджийски? Абе, в тази престъпна и просташка СИКаджийска групировка, дето й викат ГЕРБ, няма ли поне един образован и интелигентен човек? Всички ли са простаци като главатаря си, като заместника му - онзи физкултурник с веригата апартаменти, който пък има в речника си 25 думи, две от които са "действително" и "всъщност". Всички ли са простаци като дуловската хуаовица Десито, чийто мъж редовно "печели" обществени поръчки за милиони, като "юриста" им Кирилов (само му погледнете просташката физиономия), като личната счетоводителка на цар Киро -Менда, като стругарката Цецка, която, банкянският простак не се посевни да назначи за председател на българския Парламент! Четвъртоотделенците на правешкия говедар и масов убиец, които ни управляваха 45 години, напраов могат да минат за възпитаници на Сорбоната, в сравнение с "кадрите" на банкянския пожарникар.

Шейкспир

от Шейкспир ––– Ей КЕЛЕШ , недей да пише за мойте постановки , много си Прозд за това ! И да знаеш от мен - великия Шейкспир , че колкото по дълъг ти е текста НЕ те прави по умен а напротив издаваш се , колко МАЛКО казваш с толкова МНОГО думи !

леля НЕШКА = проста СИКаджийка

До всички “УМНИЦИ“ , които се катерят по Бойковия за да станат по големи - Пъево : Мили УМНИЦИ-БЕЗИМЕНИ-КОМПЛЕКСИРАНИ много сте МАЛКИ да определяте КОЙ е СИКаджия прост ! Първо неека хората ви изберат за Домоуправител на входа или поне Кмет на село и после .................. и после МИЛИ ЛУЗЕРИ определяйте КОЙ - Умен ,,, КОЙ - Прост

Типично Гербаджийско мислене: първично, манипулативно и изтъкано от комплекси, типично за българския манталитет.. Само да припомня, че историята помни случаи, как цели нации са ставали жертви на популисти, които в крайна сметка са се превръщали в диктатори. За щастие на Рапона и кликата му, времената са други… В едно съм обеден, че масово хората ще осъзнаят, колко са били наивни…

лельо нешке

ти построила ли си къщичка за птици, ахахахаха

лимонче

Парите за магистралки, пътища и прочие строежи от ЕС май са на изчерпване. Вгледайте се кои още пари от Европа са на изчерпване или им свършва срокът след 1-2 год. Затова тиквата ще предложи за президент някой от тези които отговарят за тези пари и повече надувки там няма да има до година- две. Затова полубългарката полусъветската другарка Лиляна Попова е добра идея. А пък като знаем неговата наклонност да лъже, защо да му вярваме за другите имена. Е, ЦвЦв разбира изглежда доста неподходящ. Морално и по характер.

Ne se vozi na magistralski a po selski kalni patishta , otkadeto si se dovlekal s kalnia mangal Kostov

лимпида

"За да завърша темата с религията – утре пак сме подсигурили правителствения самолет да отиде да вземе свещения огън от Йерусалим. Дай Боже да се запали." АКО НАРЕДИШ ЩЕ СЕ ЗАПАЛИ. Само кажи и готово. Бог теб слуша.

Крис

ДСБ винаги са били против задължителното гласуване.Ако не бяха протестите,ГЕРБ едва ли щяха да си променят становището за гласуване в ЕС и САЩ.ДПС и ДСБ критикуваха ИК,но по различни причини.Не си спомням Костов или Кънев да са величаели Доган,за разлика от Борисов.Благодарение на кмета Николов Сокола си построи морския сарай,а преди два дни на заседание на МС,без конкурс правителството е осигурило 35млн.на Пеевски за залата в Бургас.

Kostovacite layat po Rusia , a sa I parvi lakei na Moskva!KGB-arski trikove.KOI podari Neftohim na blyadovete!

Васко

Доган даде генералските пагони на Боце, а Гоце го върна в системата на МВР, нещо което не е правено за никой друг, заради нелоялност към нея, напускайки я, за да запази партийния си билет.Боце ще бъде винаги благодарен и на двамата си приятели.

"Бойко Борисов: И да завърша само за вашите зрители, да кажа по темата с религията. Утре пак сме подсигурили правителствения самолет за владиците, ще отидат, ще доведат от самия Божи гроб свещения огън – дай Боже да се запали, защото нали знаете, че не е сигурно, че ще се запали, но дай Боже – и след това ще го разпръснат за Великден по всички храмове и манастири в България, за да може българите от самия източник на огъня да запалят свещичка." /24 часа/

Васко

Доган даде генералските пагони на Боце, а Гоце го върна в системата на МВР, нещо което не е правено за никой друг, заради нелоялност към нея, напускайки я, за да запази партийния си билет.Боце ще бъде винаги благодарен и на двамата си приятели.

до леля Нешка, простата СИКаджийка

Лельо Нешке, че си СИКаджийска простачка, е повече от ясно и без да си признаваш! Наистина си много проста и много тъпа - като куха БОСТАНджийска тиква, банкянски сорт. Ако някой, лельо Нешке, тръгне да се катери по нещо, то задължително трябва да е солидно и твърдо! Инак ще падне и ще се пребие! Така че, лельо Нешке, бойковия не става за катерене, защото е мек и спаружен като гюдерийка! Тъкмо работа за теб - изваждай си езика и бягай в Банкя! То не че две-три свирки ще оправят положението, но ти, като чиста проба СИКаджийска порстачка, ще бъдеш забелязана! Можеш да вземеш да ти помага онова тлъсто и мазно нищожество, викат му Пърдялко Пърдялков и списва едно жълто-кафяво ПИКливо сайтче. И той сега, след като се разпърдяха с Крачун с продълговатата кратуна на раменете и с бившия си благодетел - Дебелян Пеевски, също е на вълна "свирки" и лизане на задници в Банкя!Днес се е престарал, завалията, сипе кофи с помия и ПИКня по Слави Трифонов и Радан Кънев, че пяна хвърчи от мръсната му уста. Обаче, лельо Нешке, стой на разстояние от Пърдялко, тази пяна е силно отровна, а се е изплюл в устата на една кралска кобра, нещастното влечуго умира за секунда.

Б.Борисов

Всяка нощ сънувам кошмари с Р.Кънев! Лош човек!

ле-ле

На Аватар мед му капе на душата като чуе за Радан.Радан е тук и навсякъде.

Avatar

Не познавам такъв. Познавам един Пърдан - много неприятна особа. Като троловете си.

Божичкооооо..,

Абе,моля Ви,поне на Разпети петък и предстоящите светли празници ни освободете от този индивид с тъмно настояще и минало.В който и сайт да влезеш,вечно неговата втръснала ни до смърт физиономия.С него лягаме,с него ставаме.Пожалете ни поне сега бе хора.....

На кафенце..,

Поканил Ахмед Доган Боцко на шербетлия кафенце и се раздумали.-Доволен ли си от мен братко Догане?-попитал гостът.Управлявате заедно с мен,създадохте три турски партии,настроихте джамии,владееш Родопите...-А,много съм доволен Бойко-паша.Нали затова все още те държим на власт-"скромно" отвърнал домакинът...

герб>БКП

Веселин Вучков,Христо Иванов,проф.Тодор Танев...Нима не подадоха оставки,заради статуквото ГЕРБ,БСП и ДПС!Ммм?!

Всички изброени подадоха оставки заради интригите на Атанас Атанасов!

Дай пример!

Май сте прави, че Радан е тук и там. Хванали го в някаква далавера с внос на агнета от Румъния!

Май...

...Радан е виновен и за бретоните на Боко и Цецо!

До "разпънат българин". Изглежда не знаеш, че ние, християните, обичаме ближния. Изглежда не знаеш, че когато човек се моли не задава въпроси. Аз ще се помоля и за теб, защото с думите ти говори Лукавия!

Защо нож ?

Не ли по добре ли застрен кол срещу МАФИОТСКИ вампири!?

BIG AL ...:))))

Бойко Борисов: ГЕРБ понася удари и компромиси, защото ми е най-мила държавата...:::))))))) ................................... МИЛА МИ БЪЛГАРИЙО , ., СЛЕД ... Цветито, СИК и ИПОН, златев и пеевски , доган и Гоце , цацата и Цв., , маджо , пашата и любен гоцев , Тодор Живков и цецка , лилето и един куп МВР- фуражки, Симеоново и пожарната , . .около 300 червени фамилии, Вучката и Мишо бирата , мая манолова и Бокова , ..и още някои - стотина ...: .... НАЙ - ОБИЧАМ ТЕБЕ , Българийо и твоя БЮДЖЕТ !!

Avatar

Ако изчислим щетите от Костов и добавим ползите от Борисов, ще ги докараме до към сто милиарда... Засега.

не само посочените партии ще ви забият нож в гърба.и народа ще го направи.пък ако пак изкупите гласовете на циганите,ще има да се биете в гърдите как пак сте победители.специалиста за тези далавери е лично цветанов.нарочно го пиша с малка буква,защото не заслужава.

Avatar

То само малката буква да ти беше проблема, с мед да те намаже човек...

До анонимния костокок отдолу - ти ли си "народа"? Какъв е критерият за "народ"? Нали от едната страна плюете по Борисов, че бил именно от "народа" - нагъвал филии с мас, ритал топка, ходил да храни прасетата... а от друга ревете, че точно па тоя народ щял да го изхвърли?!? Бе не блестите с особен интелект. Впечатлявате с крещяща липса на такъв. Както съм казвал многократно - костовашки боклуци...

Фекал, или влез или излез, защото на Цецо задника ще изтине.

цитат за шавливата аватарка

Бойко Борисов: ГЕРБ понася удари и компромиси, защото ми е най-мила държавата...:::))))))) ................................... МИЛА МИ БЪЛГАРИЙО , ., СЛЕД ... Цветито, СИК и ИПОН, златев и пеевски , доган и Гоце , цацата и Цв., , маджо , пашата и любен гоцев , Тодор Живков и цецка , лилето и един куп МВР- фуражки, Симеоново и пожарната , . .около 300 червени фамилии, Вучката и Мишо бирата , мая манолова и Бокова , ..и още някои - стотина ...: .... НАЙ - ОБИЧАМ ТЕБЕ , Българийо и твоя БЮДЖЕТ !!

Цветан физкултурникът - мерзавец и авантаджия!

Дясната ръка на СИКаджийския ви премиер, многоимотният физкултурник Цецо, е нагъл мерзавец! Нагъл и безскрупулен до безбожие! В един сайт с подробности е аргументирано и доказано с факти и имена, че този мерзавец се държи в нещастната ни държавица като в бащиния! Оказа се, че собствееникът на верига от апартаменти, никога не плаща, когато ходи в ресторант, при това, той винаги е с компания, бодигардове и прочее. Вече не един ресторант е фалирал след поредното тържество на мерзавеца Цветан Цветнанов! Правел е сметки от по 4 - 5 хиляди лева и си е заминавал! Това не е било дори и през турското робство! Рождени и именни дни - негови, на жена му, на приятели, се празнуват в скъпи заведения, ядат и пият ГЕРБаджийските мутри, престъпници и наглец,и и си заминават без да плащат! Ало, господине, пардон, другарю Борисов, не може ли да отпуснете една сума от бездънната СИКаджйиска каса на престъпната ви ГЕРБаджийска групировка, от която многоимотният простак да взема пари и да си плаща сметките по ресторантите!Защото това, което прави е срам и резил! То не че престъпното ви управление и престъпната ви и бандитска партия не са срам и резил за България, но все пак, поне за пред хората, вземете мерки! Къде си бе, Пърдялко с твоята ПИКлива агенцйка? Нали нещо се слагаш за номер едно, защо не изнесете данни за тази чудовищна наглост и свинщина на физкултурника? Не смееш нали, не смееш, защото Дебелян Пеевски не ти разрешава, въпреки че напоследък нещо се разпърдяхте. Не смееш, защото ще се наПИКаеш от страх, все още трепериш и се посираш, само като чуеш за хотел "Берлин" и сараите в Бояна, нали? Впрочем, ако собственици на ресторанти видят мерзавеца Цецо-крадецо в заведението си, нека веднага да извикат журналисти! Отнася се за тези,в които е останала дори и капка най-елементарно човешко достойнство и които не се страхуват от престъпниците на СИКаджийската пасмина!

Будa

​Доган и ДПС обречени на лявата любов с БСП, АБВ и ДС Геополитическата въртележка блокира мераците на момчето от Дръндар да се прероди като десен

а кога се забиваха ножове в гърба на споменатите партии ,добре ви беше.сега те си го връщат.и правилно постъпват ,ако е вярно.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.