Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

haha

има и 4-та вариант - разпад на руската федерация и освобождение на всички поробени народи!

пост

И аз така мисля.Логиката сочи към този четвърти вариант. Май, най изненаданите пак ще са в ЦРУ.

юбиляр

Имат богат избор.Да не ги мисля.Наздраве!

анализ

Eлементарна статия като цялата опозиция в Русия. Така и не ме изненадаха с по-задълбочен и реалистичен анализ.

ns

Тук еава ли има място за по-задълбочен анализ, но и вероятно не е небходимо.

Стършел

При такива анализатори Путин ще бъде ВЕЧЕН!!!

прав си, ботокса е вечен,.....ха ха ха

Емил Станоев

Цитат:: Третият вариант предполага смяна на Путин с друг лидер и възстановяване на легитимността на правителството в очите на руснаците и ::: Що за глупости ?? Та и сега Путин е легитимен в очите на Руснаците 80 % е подкрепата за него. Разни глупаци си пишат някакви глупости за някой и друг долар.

Никой на запад не плаща за дращене на прославни статии. Русия обаче плаща.

веселяк

Нищо ново.Иванушка глупака се е премирил и си чака края.

Браво, цели ТРИ сценария за КРАХ! Но защо после четем: "Другите два сценария, при които системата може да избегне краха си, са..." Може би ЕДИН сценарий за крах и два за изход? Ама карай, важното е да има схеми, за да изглежда аналитично :)))))

Владимир Владимирович

ХА ха ... зардвахте костококите с powerpoint слайд за краха най-после! Като излезне и един ексел с пивот таблица лайняните полу-програмисти от бизнес парковете вече ще си отдъхнат, педалите със зеления плакат ще изпият 30 пластмасови шишета с бира в борисовата градина и може би майнол глистев ще си изпере пуловера, ще се избръсне и ще зачака опиянен окончателния крах на русия и путин. весели празници клоуни!

дианка

И на теб хуйлолофил. Приятно пикаене на газ. Може и в пластмасови шишета.

009

А он уже вам сказал: "не дождетесь"

АГЕНТ 007

СССР,Варшавският договор, социалистическият ЛАГЕР и комунизма изглеждаха вечни, пък ги няма вече. ДОЖДАЛИСЬ.

Слава Украинской нации! Пиздец росийской педерации!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Слава Украинской нации! Пиздец росийской педерации!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Слава Украинской нации! Пиздец росийской педерации!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Слава Украинской нации! Пиздец росийской педерации!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

анонимен

Русофилите треперят от страх,за тях сценария е само един.

Sexy MF

Да. Само един е. Ще трябва да си закупиш лубрикант. Кофи с лубрикант душице нежна. Иво Минджев си взе вагон + 3 цистерни.

Герберастам, посвящается.

Не ми е ясно какво толкова им бърка отзад Путин на някои български абдали? От както съм жив все слушам и чета как Русия ще падне, ще се разпадне, ще изчезне и т.н., за същото това време все слушам и чета колко силна е Русия, как Русия ще унищожи света, че руснаците имат несломим дух и т.н. Журналята трябва вече да определят кое от твърденията им е вярното. Крайно време е! Платените пророци не са пророци, те са наемна работна ръка която пише това за което и е платено. На подобни лъже-пророци ако бях руснак щях да отговоря: най-успешният държавен ръководител в историята на България е Тодор Живков. Той има една крилата фраза предназначена за нивото на българските лъже-пророци: и на коча манерката се клати но не пада!

Посвещается комунистам

СССР,Варшавският договор, социалистическият ЛАГЕР и комунизма изглеждаха вечни, пък ги няма вече.

анонимен

На коча манерката изтруполя още при разпадането на СССР и от тогава е евнух страдащ от склероза.

А някой да знае този вариант

Ако нещата опрат до кокала дали няма да направи от Америка и Европа един огромен радиоактивен бургер и да няма кой да се радва на победата на "демократичните сили" поради физическата им липса?

Няма такъв вариант

СССР,Варшавският договор, социалистическият ЛАГЕР и комунизма изглеждаха вечни, пък ги няма вече.

cos

Едва ли. Така ще си избият децата, внуците и ще си унищожат имотите.

Милен

Е какво се чудиш после, че всички се притесняват от Русия и действат превантивно с/у нея??? След като сам, с мазохистично удоволствие заявяваш, че там "логиката" е на ниво ислямистко камикадзе...

Няма такъв вариант!

Хуйчо, нещо не си наясно със съотношението на силите....., живей си във въображаемия си свят, поне е безплатно

ха,ха

Добре,че не всички рубашки са с болни мозъци или сифилисът им се предава по наследство.

анонимен

Мурзилките и на панахидата на СССР и Варшавския договор пак скандират ,,Да живее и пребъде",ама ядец.

дебелян пеевский

Падна ли вече Тираня?

it's not far away......

хи,хи,ха

Га изхвърлят мумията от фризера и готово.

дебелян пеевский

Наща мумия я изхвърлиха с триста зора преди много години. Има ли фундаментална промяна? Цъ, на власт са пак доносници и бивши комунисти.

анонимен

Когато се прави преврат с мирен преход от едно тесто хора е така,а останалите желаещи за промяна са анатемосвани.

ozzy

Ленин се затри умопомрачен и сифилистик, Дучето го обесиха с главата на долу, Адолф се гръмна вече полупобъркан, Джугашвили умря напикан след часове в гърчове, да помислим какво ли го чака извратеното кремльовско джудже...

lenko

Явно малко хора разбират каква е геополитическата карта в момента , Никога след 1979 г. Русия не е имала толкова решаваща дума и власт както в момента и то без в състава и да влизат Прибалтика ,Украйна и азиатските републики ,както и без протектората над Източна Европа.....,дали това е заслуга на Путин е въпрос за предучилищна възраст....Следващите 10 год ще променят света благодарение на възстановения баланс , дано България да се възползва по най-добрия начин..

И къде виждаш "решаващата дума и власт" на Русия !?! Русия е изхвърлена от геостратегическата политика . Икономиката й се срива от първия ден на управление на Путин , в следствие на което той беше принуден пак да търси оправдание във "външния враг" . Руската рубла струва 2,5 стотинки , докато през 2000-та година беше равна на лева . Русия няма политически приятели и съюзници . Над 85 % от износа на Русия са горива , необработени метали и кръгла дървесина , факт , който я слага в графата "суровинен придатък на развития Свят" . И най важното - оказа се , че СССР 2 няма да има , в Евразийския съюз, и без това поначало лишен от логика , всички страни имат отрицателен ръст на икономиката си с над 5 % на база 2015-та ... Обобщение : Путин с неговата национал-социалистическа политика осъществи мечтите на най-върлите врагове на Русия ...!!!

Жана Дарк

Вижте какво гласува долната камара на Френския парламент по повод удължаването на санкциите срещу Русия и ще си отговорите за чий разпад трябва да се замислим, 55 от 98 депутати приеха резолюция за прекратяване удължаване на санкциите срещу Русия заради вредоносните последици за френската икономика...,просветна им накрая

анонимен

Абе вие съвсем изперкахте,света не ще да чуе за Русия и скапаната и икономика,те искали света да управляват.

дебелян пеевский

Последно, автентично десни, какво е Русия? Страшен хибриден враг, който подмолно превзема Европа или скапана икономика, която а-ха и ще рухне завинаги? Да се плашиме ли или да ги съжаляваме подигравателно?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.