Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тази вечер в "Господари на ефира" ще видим как Силва Зурлева получава "Златен скункс".

Тя взе статуетката в качеството си на член на борда на директорите на "Нова Броудкастинг Груп".

Причината е "скандалното сваляне на всички карикатури на Чавдар Николов от канала му във Vbox7 (собственост на "Нетинфо" и част от медийната група) и последвалата бурна обществена реакция", обосновават се от 

Зрителите ще чуят обясненията за свалянето на видео карикатурата. Случаят бе определен от Асоциацията на европейските журналисти в България като „брутален, ясен и драстичен случай на политическа цензура, необичаeн дори за тежко увредена медийна среда като българската“.

Бурните обществени реакции доведоха до извинение и от шефа на Нова тв.

„Бих искал да се извиня на нашите зрители, служители, както и на Чавдар Николов за начина, по който управлявах случая с договора за неговите карикатури”, написа главният изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг Груп" Дидие Щосел.

ШЕФЪТ НА НОВА ТВ СЕ ИЗВИНИ НА ЗРИТЕЛИТЕ

Днес карикатурите на Чавдар Николов бяха върнати във VBOX7.

Утре, за 12,30 е насрочен протест в градниката пред "Кристал" #СтигаВечеСвинщини.

"ЗАЛИЧАВАНЕТО" НА ЧАВДАР НИКОЛОВ ПРОВОКИРА ПРОТЕСТ: #СТИГАВЕЧЕСВИНЩИНИ

НОВА СВАЛИ ВИДЕО КАРИКАТУРА С БОЙКО БОРИСОВ И ДИНКО

Ключови думи

Коментари

ждроп

Боли я зурлата Зурлевата!

DLP

Офф, айде спрете се с тези карикатури. Втръсвате. Целият ви сайт е заприличал на кафявите медии на Пеевски. Качеството на вашата журналистика стигна ново дъно. Оги да промени стратегията на сайта.

Каква тема би те заинтригувала,тъпако?

ПЛД

Напротив! Точно така трябва! Да се разнищи докрай, не като с оня СМС до Борисов от ВСС. Всичко трябва да е ясно и някой трябва да си ходи. А ти си обикновен боклук...

Кафеви са гащите на Борисов, както и душите ви.

BG

Има светлина в тунела. Такова масово разнищване наблюдавам по немските медии-в момента, например, Бекенбауер е жертвата. Разликата само е в това, че у нас основните медии мълчат и разнищването става само в интернет пространството.

Симеон

Когато си демократ, не можеш с постоянна и целенасочена сатира към един и същи премиер, да прескачаш границата на човешкото му достойнство, като използваш частично истина, гарнирана с повече внушения!​ Това е революционен екстремизъм от руски тип!

Ч.Н.

Зурлата е пеевска, а опашката -борисова

Тъпанар...

Надето

"Нова", макар и с голямо закъснение, отиграха ситуацията много добре. Можете да им се зъбите всичките останали журналя, но от вас извинение за нищо и никога не съм прочела. Включително за "горещите точки" на Меркел/Борисов, забъркана лично от Веселин Желев... ако си спомняте. Тъй де.

Charley

А тия със скункса как ще обяснят изгонването на Ненчо Балабанов? Или това което става зад техните кулиси не трябва да вижда бял свят?

хаха

То па един Ненчо - поверва ли си човек, ела гледай!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.