Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Комарницки – един от последните мохикани на политическата карикатура у нас – отправи призив към Нова телевизия да спре да показва в ефир неговите карикатури. В сутрешния блок „Здравей, България“, където до сряда се излъчваха видео карикатурите на Чавдар Николов, а след това бяха заличени от всички сайтове на „Нова броудкастинг груп“ и „Нет инфо“, често показват и работите на Комарницки от последна страница на вестник „Сега“ в прегледа на печата.

"ЗАЛИЧАВАНЕТО" НА ЧАВДАР НИКОЛОВ ПРЕДИЗВИКА ПРОТЕСТ

НОВА СВАЛИ ВИДЕО КАРИКАТУРА С БОЙКО БОРИСОВ И ДИНКО

„Щом в ефира им няма място за карикатурите на Чавдар Николов, значи няма място и за моите“, каза пред „Площад Славейков“ Комарницки.

След излъчването на видео карикатурата „Свинска опашка vs Конска опашка“, осмиваща позицията на премиера Бойко Борисов относно ловците на мигранти по турската ни граница, договорът на Чавдар Николов с Нова и „Нет инфо“ бе прекратен. Мотивите са ниска ефективност на клиповете, иначе с хиляди и десетки хиляди импресии.

„Това е много тъжно и тревожно събитие – продължи Комарницки. – Може да ви прозвучи пресилено, но бих го оприличил на стрелба в редакцията на „Шарли Ебдо“. Да заличиш творчеството на един творец е равносилно на убийство. Варварски акт.“

За Комарницки най-тъжното е, че утре журналистите от Нова и останалите медии на „Нет инфо“ ще продължат да се кичат с надписи „Аз съм Шарли“ и прочие лицемерни прояви:

„Искам да попитам тези журналисти как от тук нататък ще продължат да търсят истината… Обяснението им с търсенето на търговски резултати от карикатури е абсурдно. Нелепо е журналистиката да бъде обвързвана с приходи и разходи. Ние не продаваме плодове и зеленчуци. Учудващо е, че все още няма реакция от Съюза на журналистите, от Съюза на художниците. Затъваме. Все повече…“

В петък Христо Комарницки ще присъства на протеста срещу свинщината с Чавдар Николов в петък в градинката пред „Кристал“.

Площад "Славейков"

Ключови думи

Коментари

сиси

Не е тъжно,а гротеска! Знаете ли,"журналисти"от Нова!Я,си се занимавайте с две капки вода,или по-скоро с една капка пик.я.

тука е така

Срамота за нова тв и за техните журналисти,които пишат Жу Суи,ПЪЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ,ПЪЛНО!!!

Ти българския не може да оправиш, за френския се закахъри...

Соц. активни мероприятия без край... Един соц деятел нарисувал "карикатура" срещу Борисов, друг соц. деятел я махнал, а внушението - Борисов е виновен, щото карикатурата била негова. Сигурно има и тъпаци, които ще се хванат. Малко ли се хванаха и за Костинброд...

Даниел

Слава на на най-великата галактическа Тиква и на всичките му най-верни адепти избиратели!

on

в Костинброд всичко беше истина - аз вярвам безусловно на Маяма Нолова и Учителят по дудук! :D

hi hi

Tъжно е когато желанието на Незнаен цензур(зад който стои волята на Незнаен властимащ)прави редакционната политика на една медия! Много ли одавна това беше всекидневие?усещането за пълзяща диктатура е натрапчиво. Това ли искаме!?

Развеселен

е не е равно на убийство, просто е ужасно просташко деяние. Но не съм убеден дали някое внедрено ченге не е отговорно, кгб-то са царе на тия номера

Драгалевското, със сините джуки...

Боко-Свинската опашка. Всичко започна от невежеството Му - не прави разлика между башибозук и редовна войска.

Мдам, "кривосъдие за всеки" + "Престъпна мрежа" и "журналистическо" присъдружие - целият костов нужник в комплект... Липсва сал Пърдан, да го употреби...

!!!!!

Цялото съдържание с всички видеокарикатури на Чавдар Николов вече са качени в негов собствен, а не продуцентски канал във VBOX7. Това обясни пред Клуб Z мениджърът на компанията "Нет инфо" Христо Христов. "Той ще може да си качва видеата където и когато си поиска. Единствената разлика е, че ние вече няма да плащаме за това", обясни той.

$$$$$$

Създателите на милиционерски активни мероприятия не се научиха да реагират в движение! А това ще е чудесно!

Шарли ептен

Комарницки, позивната е "отбой"!

гарга рошава

"Може да ви прозвучи пресилено, но бих го оприличил на стрелба в редакцията на „Шарли Ебдо“. Не пресилено, Ицка, идиотски звучи! Какво ли би казал, ако и у нас избият половин редакция? Не, Ицка, ти ги говориш тези неща, защото никой не ви закача и никой не ви заплашва. А ви се иска, ах как ви се иска! Посегателството качва цената. Рисувай и не приказвай! И малкото чувство на респект към твореца Комарницки, поне при мен, се изпарява с всяка дума!

Avatar

Подир цялата медийна истерия от вчера, когато наблюдавахме масово осиране и обсиране на националния ефир от всевъзможни припадничави соц. културтрегери, днес поредното неуспешно активно мероприятие на костовата компартия спихна и се спаружи като свинска гайда, кога я оставиш на слънце (свински пикочен мехур - за да влезем в свинската стилистика на медийния слугинаж). Борисов пак излезе чист като сълза, медиите - още по-орезилени, ако подобно нещо изобщо е възможно, а Пърдан се ослушва като пръднал в черкова и се чуди де да се завре подир поредното брутално орезиляване. Организирайте му спешен нов воаяж до някой пъстър педерастки рай, да се разтуши човека.

Бойко Борисов: Те ви спират, аз ви пускам! Това е положението!

Васил Пенчев

Умните хора не реагират веднага на някакво събитие, изчакват да се ориентират дали не е поредно мероприятие. А тези, които веднага надуха гайдите, явно са наясно и бързат, за да се харесат. И двамата "карикатуристи" ще умрат от глад, ако трябва да се издържат с перото си. Ама сега са "герои" ! Пикльовци!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.