Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Галактиката е в период на гражданска война. Бунтовнически кораби, удряйки от тайната си база, са успели да спечелят първата си битка срещу злата Галактическа Империя. По време на битката, шпиони на бунтовниците успяват да откраднат тайните планове на ултимативното оръжие на Империята - Звездата на Смъртта, бронирана космическа станция с достатъчно мощ да унищожи цяла планета."

С тези думи, летящи сред звезди, започва през 1977 г. първият филм от поредицата "Междузвездни войни" - по-късно наречен "Нова надежда". И вдъхновен от тези няколко думи тази зима на големия екран ще излезе нов филм от сагата "Междузвездни войни" - Rogue One.

В него ще се разказва именно за тази на пръв поглед малка предистория на Епизод 4, през погледа на група бунтовници, които тръгват на самоубийствена мисия - да откраднат плановете на "Звездата на Смъртта". Именно тези планове гонеше Дарт Вейдър, те доведоха дроитите Арту и Трипио при Люк Скайуокър и благодарение и на тях младият джедай унищожи огромната бойна станция в кулминацията на филма.

Филмът ще излезе на 16-и декември тази година, като първа част от поредица филми, които ще бъдат встрани от официалните продължения - епизодите 7, 8 и 9, първият от които беше пуснат миналата година, а следващият идва през 2018 г.

Малко детайли се знаят за сюжета на Rogue One, освен че ще бъде по-реалистичен и с по-мрачна от стандартната за "Междузведни войни" атмосфера. В ролите са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Риз Ахмед, Дони Йен, Форест Уитакър, а режисьор ще е Гарет Едуърдс, известен с последния римейк на "Годзила" (2014).

Но днес от Дисни най-после зарадваха феновете с първия тийзър - 1:30 кадри от филма, които, както обикновено, показват много и нищо едновременно.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.