Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Служители на Комисията за защита на конкуренцията съвместно с органите на полицията осъществяват внезапна проверка на място в "Лукойл България" ЕООД и „Ромпетрол България“ ЕАД.

Действията на КЗК са част от производството за картел, образувано след секторния анализ на пазара на горива, съобщиха от КЗК.

При проверката КЗК има право да изземе всякакви писмени, както и други веществени доказателства, а също така и средства за предаване на информация, уточниха от антимонополното ведомство.

В момента от пресслужбата на "Лукойл" няма коментар. Клуб Z продължава да търси становище от двете засегнати компании.

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

hi hi

Ми да видим дали не е само пушилка! Ако са се заели сериозно добре,нали това е идеята!?

Ей, много червени точки ще спечелите, ако сте правдиви и действате докрай по това производство да знаете!

Франк Лойд Райт

Влизат, пият по едно кафе и после си излизат. Накрая става ясно, че картел няма. Гледали сме го тоя мач.

али баба

червен пушек

Това си е поредната оперетна постановка на ББ и компания.Някой да вярва,че ще последва нещо?Най.много протоколът да завърши с извода "няма съществени нарушения".Това сме го чели много пъти.

роско

Газта в Търново и Ямбол е 0,73 лв, а в Сливен и София е 0,88 лв. По всичките вериги - едно и също. И няма Марешки в тези градове. Как по дяволите става така? Не ми е за друго, ами жената ще ме кара по-често да ходя на гости на тъщата в Търново, че да си сипя евтино, ваща мама мръсна педерасти!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.