Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-голямата авиокомпания в Европа Ryanair ще отвори нова база на летище София. Тя ще започне работа от 30 октомври 2016 г. с 3 самолета (инвестиция на стойност 300 милиона долара) и ще обслужва 21 нови дестинации, които се очаква да привлекат над 1,5 милиона клиенти през следващата година.

Инвестицията ще осигури директно и индиректно 1100 работни места в София и региона.  

Разписанието на Ryanair за 2016 г. ще осигури:

3 базирани в София самолета (на стойност 300 милиона долара);

21 нови дестинации: Атина, Барселона, Баден, Берлин, Бирмингам, Брюксел Шарлероа, Кастейон - Валенсия, Кьолн, Дъблин, Айндховен, Глазгоу, Хамбург, Ливърпул, Лондон Станстед, Мадрид, Меминген, Милано Малпенса, Пиза, Рим Чампино, Стокхолм и Венеция;

90 полета седмично;

Над 1,5 милиона клиенти годишно.

"За нас е удоволствие да обявим нашата първа българска база в София, която ще започне работа от 30 октомври 2016 г. с 3 местно базирани самолета (инвестиция на стойност 300 милиона долара) и общо 21 международни линии. Те ще доведат над 1,5 милиона клиенти годишно и ще осигурят директно и индиректно 1100 работни места в София и региона. Тази значителна инвестиция е важна част от нашите планове за разширяване, както в България, така и в Източна Европа",  заяви главният търговски директор на Ryanair Дейвид О‘Брайън. 

По случай откриването на новата база в София Ryanair пуска в продажба билети на промоционална цена от само 19.99 евро. Те ще бъдат налични за резервация до събота, 2 април 2016 г., за дати на пътуване през ноември 2016 г.

"Тъй като тези билети на невероятно ниски цени ще бъдат разграбени веднага, клиентите трябва да побързат да се регистрират на www.ryanair.com, за да не пропуснат тази възможност", съветват от авиокомпанията със 106 милиона клиенти.

Ключови думи

Коментари

socialen

Нискодоходни работни места от low-cost. Че и освободени от данъци! Срамота!

Няма угодия, а?

Франк Лойд Райт

Как точно три (цифром 3) самолета ще създадат 1100 работни места?

ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТА КОМПАНИЯ В ЕВРОПА,С МНОГО САМОЛЕТИ ТРИ ОТ КОЙТО ЩЕ СА БАЗИРАНИ ТУК. КАКВО НЕ РАЗБРА? РАБОТНАТА РЪКА НЯМА ДА ОБСЛУЖВА САМО ТЕЗИ ТРИ САМОЛЕТА.

socialen

Следната задача! Колко low-cost авиокомпании и колко самолета са нужни при катастрофална, реална безработица в страната от близо 30%, която експлоадира при 3.5 годишното еднолично, катастрофално-неграмотно "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009-февруари 2013 година, за което неграмотния Борисов беше изритан от Народа с шут като единственият с Жан Виденов досега?

Защо не идеш да се гръмнеш?

запознат

Пътувал съм с тази авиокомпания.Самолетите са големи и удобни,чистотата на ниво,спазват разсписанието,не закъсняват,обслужват отлично клиентите,пилотите са много добри-возят гладко и безопасно.И най-важното-евтини билети-от Солун до Кипър по 60 евро отиване и връщане.

ами сега

Комунягите кръв пикаят от яд.

socialen

Турлюгювечът на Доган, Пеевски, Прокопиев, Кънев, Гоце, Румбата и Кунева, техният човек от времето на Царя и Тройната Коалиция, незнайно защо наречен от някои "правителство", няма никаква икономическа стратегия.

socialen

Някой от неграмотния, малоброен електорат на Борисов може ли да изчисли колко промила са тези 1000 нови работни места, които на хартия ще бъдат създадени през следващите 7 години при близо 30% катастрофална реална безработица?

socialen

100%, че разкриването на тези 1000 работни места ще е индиректно.

socialen

Видя ли, че съм прав!

анонимен

Първите 500 русофили ще ползват безплатни еднопосочни билети до Москва.

Не се предлагат. Няма интерес.

хахах

Никой уважаващ себе си рублофил не лети на нискотарифни компании. Те са за соросоидния планктон. Лубиц ви очаква!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.