Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Русия не е Европа" Сега терористичните атентати се извършват в Европа. И ще се извършват в цяла Европа. И на нас това ни е изгодно. Нека те гинат и пукнат. Какво чакате? Хайде тогава самите ние да загинем!"

Тази гневна тирада изля руският краен национаалист и зам.-председател на Думата Владимир Жириновски вчера по телевизионния канал "Россия".

БРЮКСЕЛ ПОД АТАКА

От по-нататъшните обяснения на Жириновски стана ясно защо атентатите са изгодни за страната му.

Тероризмът предизвиква у патриотично настроените жители на Европа омраза към ислямистите, проникващи в държавите им под прикритието на бежанци. От тази омраза се възползват финансираните от Русия крайно десни партии в страните от ЕС.

"Ако атентатите продължават, тези политици, които директно се подчиняват на Москва ще имат шанс да победят на изборите", прогнозира Владимир Волфович.

Ключови думи

Коментари

ИДИЛ и Русия/преди и СССР/ нямат никакъв друг коз за да тежат в международната среда освен насилието и страха. Те нямат равностоен и конкурентен модел на икономическо и социално развитие. Затова след като не могат да споделят благоденствието на Запада, искат да го разрушат, за да не им боде в очите собствената некадърност! Днешните терористи са не само наследници на своите предшественици, които бяха създадени, подбрани, възпитани, въоръжени и тренирани в съветските спецлагери, но и тяхно специфично „прераждане“. А в Кремъл, на Лубянка и в "аквариума" седи ново поколение, изживяващо своята носталгия по съветското време и не разбиращо, колко радикално се е променило всичко в света, в геополитическите пластове: Египет предаде СССР, слабият Асад-син дойде на мястото на силния си баща, загинаха старият Иран на Хюсейн и Либия на Кадафи– все наши бивши феодални владения. Затова сега Путин не може да им предложи много. Но се нуждае от тероризма като фактор за международно напрежение. Затова съм сигурен, че путиновият режим има силни нелегални връзки на оперативно ниво (СВР, ГРУ, ФСС) и, че имаме свои канали с внедрена агентура – Чечня, Татарстан и други ислямски автономни републики. Путин се опитва да манипулира всичко това, за да оказва натиск върху, Запада и нефтените шейхове, които са нашите врагове и конкуренти, на принципа: колкото по-силно размътим водата в арабския свят, толкова по-лесно ще водим преговори със Запада от позиция на силата. На Путин му се удава доста добре да манипулира не глобалния тероризъм, както беше при Андропов, а отделни групировки и дори да провежда операции под тяхното знаме. Всеки път, когато акциите му пред цивилизованите държави паднат, по странен начин се активизира терористичната дейност против Запад, и тласка Путин в прегръдките му. Схемата е безобразно проста, но сработи и с Буш-младши, а сега с Оланд и с Обама.

DogWoman

"Ако атентатите продължават, тези политици, които директно се подчиняват на Москва ще имат шанс да победят на изборите". Този е абсолютен шут, но в царския двор единствено шутовете могат да говорят истината безнаказано.

Няма разлика между двете геноцидни идеологии, kомунизмът и ислямизмът, фанатичната вяра с масов тероризъм да се завземе властта и да се наложи обща вяра, с недопускане под страх от смъртно наказание на мнение различно от партийния/духовния водач, "светло" бъдеще, жените общи, или 40 девици в рая. Ислямизмът зае освободеното от комунизма място в развитието на масовия терор, като средство за постигане на целите си! Не е случаен и фактът, че ислямизмът се разви точно в зоните на съветското влияние, с добре подготвените школи за масов терор разработени още навремето от КГБ! И ние българите няма да забравим атентата от 1925 г., както и масовият червен терор с хилядите жертви под ръководството на северноазиатските комунистически вождове! След 5 години война в Сирия, ако някой смята, че няма да има бежанци и радикални формирования, ИД, международен тероризъм с хиляди жертви, при положение, че имаше многократно налагано руско вето за намеса на ООН, дълбоко се лъже! Фанатиците от двете дружески религии - комунисти и ислямисти, чрез масов терор и кървави диктатори, явно ще наложат новия световен ред! Време е за новото средовековие, крепостничеството и новите соц. феодали от комунистически/ислямистки тип! Призрак броди из Европа! С Коран и с КалашниK!

По руските форуми хвърчат ушанки от радост и злорадство заради кървавата касапница в Брюксел. Прави впечатление и фактът, че руските медии у нас и други подобни кремълски парцали излизат едновременно и съгласувано с единна версия за атентата, а именно, че Москва била предупредила?!? Как се издават сами за източника си, а?! Кой е чувал, че Москва била предупредила, освен самите „предупредили“?! Директно им се диктува от Кремъл какво да пишат. Друг е въпросът защо психично болното руско племе се радва, така както се радва и злобее местната русофилска сган и размахва назидателно пръст : „На ви демокрация!“ Целта е ясна – все повече хора да бъдат убеждавани, че е нужна диктатура, че е демокрацията е опасна. Това е част от съгласуваната кремълска пропаганда, последвала и атентатите в Париж. Терорът удря сърцето на Европа. За пореден път. А всички ние се сещаме кой има изгода от разединена, несигурна Европа. Всички ние се сещаме кой тероризираше Европа, преди да се чуе терминът „радикален ислям“. Червените бригади, Фракция Червена армия… Всички ние ясно виждаме и осъзнаваме, че Кремъл и Ислямска държава имат общ враг – развития, благоденстващ, трудещ се, мислещ и творящ демократичен свят.

The Golden Orde

This is Huylostan...., no comments!!!

Гост

Че Русия не е Европа е ясно на всички. и казаното от този палячо за европейците да изненадва някого?

блл

Незнам дали точно това е казал ексцентричния руснак, но е факт, че навсякъде гнилото се изрязва.

без коментар

проЗ комунист

on

ти насереме устенцата! Не е като в театъра да не дадохте жертви и да си мислите 'на нас не може да ни се случи'. Чеченците вече мислите, че не са ви проблем ли?

Франк Лойд РАйт

Аз не мога да разбера какво го спрягате тоя за руски националист? Как може Влади́мир Во́льфович Эйдельште́йн да бъде руски националист? Тоя си е един прост чифут. И всичко, което каже може спокойно да ви преминава покрай ушите - нищо няма да пропуснете.

ОТАН

Когато в антисемитска Русия попитали веднъж въпросния Волфович (всъщност, Волдемар бен Волф Ейделщайн) какви са родителите му, отговорил така: "Мама — русская, папа — юрист."

ѩзыкъ блъгарьскъ

Русия е ужасна страна! Чудя се на хилядите българи, които им се кефят. Според това са точно малодушните българи, които не намират гордост в своя Левски и мечтата му за равнопоставеност с останалите народи в Европа: а това значи независима държава на българите, способна да създаде условия за същия достоен живот, какъвто имат гражданите на много европейски страни. Русия винаги ни предлага да ни води някъде! Не, не, не! Стига! 45 години ги слушахме, вече не! Да се върнем към корените си: Васил Левски, Захари Стоянов, Стефан Стамболов.

ozzy

Урод, като всеки болшевик - червен боклук.

Антон

Русия наистина не е Европа-поне днес. А Жириновски е циреят на Русия, заедно с Айфона и Жужи. Не може целият цивилизован свят да ти казва, че си болен от имперска шарка, а ти да казваш, че са те налазили имперски въшки. Няма начин!

Колко по-добре щеше да е ако всички си казвахме каквото мислим. Но не - 100 години братство и лицемерие.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.