Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Френският премиер Манюел Валс и председателят на Европейската комисия се обявиха днес за европейски съюз за сигурност. Той трябва да се създаде успоредно с икономическия и валутния и енергийния съюз и с единния пазар.

"Ние мислим, че трябва да имаме също съюз за сигурност", каза Юнкер след среща с Валс, който е в Белгия, за да предложи солидарността и помощта на страната си в разследването на вчерашните атентати в Брюксел, които взеха 32 жертви и 270 ранени.

"В идните години държавите-членки трябва да инвестират масивно в системите си за сигурност", каза Валс.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

тука е така

Разгеле,сети'ха се!И прокуратура също!

Боже....!

Тези освен да снимат и само витеевати декларации, обтекаеми до умопромачителност, нещо друго ще предложат ли!?

Новият

След Брюксел от 22 март 2016г. се пише и ще се изпишат милиони коментари за атентатите, анализи, причини и следствие и т.н. мен лично ме интересува следното: след като в продължение на над 40 г. управниците от ЕС вместо да видят истината ни пълнеха главите с ценности, хуманизъм и т.н. сега след като са сгрешили КАТАСТРОФАЛНО в теорията и практиката ще подходят ли към брака в работата си като си направят по едно СЕПУКО и ни отърват от присъствието си! Това разбирам аз за ценности, като японците! Но на нашият БОКЛУК от ЕС и ЕК само лакардиите им на ниво! Всичко друго е шкарто! И ценностната им система е фалшива, само за пари мислят!

Сия

Доколкото знам, не само левицата, но и либералите в ЕП гласуват против регистъра.

Вървят към все по-добре координирани приказки.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.