Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Федералната прокуратура на Белгия потвърди днес самоличността на двама от авторите на вчерашните атентати в Брюксел. Това са братята Халид и Ибрахим Бакрауи. Вторият се е самовзривил на летището в Завентем, а първият - в метростанция Маалбеек. Трети атентатор, който е носел  взрив, но не го е задействал, е избягал и е на свобода. Федералният прокурор Ерик ван Льов каза, че самоличността му още се установява. Според медиите в страната това е Наджим Лаашрауи, предполагаемият майстор на взривните устройства на атаките в Париж на 13 ноември 2015 година.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Сега к'во стана? Тия от Беларус ли са? Или "Америка за България" пак излъга (много пъти станаха вече)

Ivan Mirchev

Как така единият има присъда от 9 г. за това, че е стрелял по полицай през 2010 г., другият има присъда от 5 г. за кражби на коли от 2011 г., а пък и и двамата са на свобода? За добро държание са им съкратили присъдите? Белгийците доста подценяват престъпния си контингент. Какво ще се окаже, че престъпници от арабски произход решават да изчистят лесно греховете си, като избият малко неверници? Това не изглежда да са типичните фанатици, ислямисти.

Пепел

,,Установените до момента жертви в двата взрива на летището са 31'' ,,Убитите са от над 40 националности'' Вие изобщо четете ли това, което пишете?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.