Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерите на Белгия и на Франция Шарл Мишел и Манюел Валс са очаквани всеки момент на мястото на третия атентат в Брюксел – метростанцията Маалбеек. В момента двамата имат среща тет-а-тет в Ламбермон, резиденцията на белгийския премиер, след което се очаква съвместна пресконференция.

По-рано белгийската кралска двойка Филип и Матилда, заедно с Мишел се срещнаха с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в нейното седалище, Берлемон билдинг.

"Навсякъде в Европа си затваряхме очите за напредването на салафизма и на радикалния ислям сред младите", каза по-рано в радиоинтервю Валс.

Точно в 12 часа на обяд цяла Белгия запази минута мълчание в памет на жертвите на атентатите, знамената бяха спуснати наполовина. Хиляди хора се събраха на пешеходната зона пред борсата в Брюксел, за да почетат загиналите.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Сия

Бог да прости невинните жертви, но ходенето до метростанцията е политически кич. Европейците имат нужда от ясен план, категорични и последователни действия и европейско сътрудничество на всички равнища, за да продължат уверено досегашния си начин на живот. В противен случай една от важните цели на терористите за огромно съжаление ще е постигната.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.