Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Белгийските службе са арестували тази сутрин третия заподозрян за вчерашните атентати в Брюксел, съобщи на уебсайта си таблоидът Dernière heure.

Наджим Лаашрауи е задържан рано тази сутрин в столичния квартал Андерлехт, пише изданиео.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

wow!!!

Статията е в раздел Технологии.

socialen

Браво на Службите! Тези чудовища трябва да понесат цялата сила на правовата Държава и да си получат заслуженото за човекоомразните си деяния вчера, в Париж и където и да било по Света! Тероризмът трябва да бъде преследван и борен навсякъде по Света!

дони

Браво! И експулсирайте цялата му рода там, откъдето са дошли, без право да прекрачват европейска граница!!

Джеси

Този човек трябва да бъде наказан по стари техни закони. Трябва да му се отрежат ръцете, за да не може повече да натиска копчета за взривяване и да бъде окован и поставен в стъклен шкаф в центъра на Брюксел - да го ледат всички хора! Да стои там цял ден, да има приспособление да хапва и пийва. И да бъде пазен много. Те неговите ще го убият... Навремето в Алжир, хванат за кражба, рязали са му едната ръка и , превързан с верига, е стоял на маса в централно кафене- да пие кафе и да го гледат другите. Пък нека да крадат. Знам, че това не е цивилизовано, но тези изверги да не би да са хора? Замислете се, ако можете. За тях това ще е наказание- другото е спасение!

Шерлок Холмс

Значи преди 1 година го разбират че е джихадист, отписват го от общината и го чакат да се върне, да го снимат на летището малко преди да им го гръмне и после на следващия ден елегантно да го заловят. Малко ми напомня на някои серии от "На всеки километър" по сценарий на ХИПЕТР-МЕГА-УЛТРА антикомуниста, члена на БКП и любимец на десните тимуровци Г. Марков.

mardafi

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Още вчера казах че третият го е хванало шубето и избягал... но не за дълго. Ето и доказателството дойде.

Фламандское издание Nieuwsblad также располагает информацией о задержании Лаашрауи.

По руските форуми хвърчат ушанки от радост и злорадство заради кървавата касапница в Брюксел. Прави впечатление и фактът, че руските медии у нас и други подобни кремълски парцали излизат едновременно и съгласувано с единна версия за атентата, а именно, че Москва била предупредила?!? Как се издават сами за източника си, а?! Кой е чувал, че Москва била предупредила, освен самите „предупредили“?! Директно им се диктува от Кремъл какво да пишат. Друг е въпросът защо психично болното руско племе се радва, така както се радва и злобее местната русофилска сган и размахва назидателно пръст : „На ви демокрация!“ Целта е ясна – все повече хора да бъдат убеждавани, че е нужна диктатура, че е демокрацията е опасна. Това е част от съгласуваната кремълска пропаганда, последвала и атентатите в Париж. Терорът удря сърцето на Европа. За пореден път. А всички ние се сещаме кой има изгода от разединена, несигурна Европа. Всички ние се сещаме кой тероризираше Европа, преди да се чуе терминът „радикален ислям“. Червените бригади, Фракция Червена армия… Всички ние ясно виждаме и осъзнаваме, че Кремъл и Ислямска държава имат общ враг – развития, благоденстващ, трудещ се, мислещ и творящ демократичен свят.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.