Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Двама братя Ел Бакрауи са атентаторите камикадзета, извършили кървавите атаки на летището в Брюксел. Те са познати на полицията с многобройни престъпления. Третия терористи е избягал. Той е най-издирваният човек в Европа в момента. Предполага се, че не си е взривил бомбата.

Халид и Бахри били наели под чуждо име квартира в Шарлероа, съобщана "Фигаро". Преди това там е живял един от атентаторите в Париж. Халид, пак под чуждо име, е бил наел и апратамента в квартала Форе, в който стана престрелката в Брюксел, при която беше убит един джихадист, а Салах Абдеслам избяга. По-късно той бе заловен и вече е в ареста.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

mardafi

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

За тебе много добре са направили. Нанси какво каза?

Припомням

Само Ви припомням, че български полицай застреля бежанец в центъра на България и министър Бъчварова изпадна в луд екстаз от извършеното убийство. Сипеше похвали по всичките медии поне десетина дни. Вас не са Ви убили, очевидно е.

дебелян пеевский

Отново местни, но в Кл.Зет от вчера ни убеждават как трябва да бомбардираме арабите.

Странно

Огнян Минчев и той е същата гъдулка. Интересното е, че като написах, че не може да се хвърлят празни приказки на ангро (Минчев), получих толкова много минуси, колкото не съм и сънувал. Мисля си, дали пък копейкаджиите не са се активирали, за да създават удобни на тях нагласи в обществото.

s.djam

Господин пеевский, отнасяме се с необходимото уважение към вашите коментари. Отнасяйте се и вие с необходимото уважение към името на нашата медия. В противен случай ще бъдем принудени да ви санкционираме.

denim58

Както и Абделслам Салах, беше най-издирваният...

bambam

Съмнявам се третият да е искал да се взривява. За разлика от другите двама той е с шапка, очила, брада - очевидно крие лицето си.

хм

вчера четох за терористичния период на ВМРО - Ванче Михайлов вкарал тактиката да се работи по ТРОЙКИ и ПЕТОРКИ, както и да се набляга на роднински връзки. Ще излезе, че ИДИЛ се учи от Ванче Михайлов на терористична дейност.

Слагат Ви минусчета? И на мене слагат, само да напиша нещо близко до ума, което не им изнася на путинофилите. Аз Ви сложих +.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва ИЗСЕЛВАНЕ на ЦЯЛАТА=РОДА /чичовци , лели , баби ,братя , братовчеди / на ТЕРОРИСТИТЕ !!!! ИЗСЕЛВАНИ по родните места и БЕЗ ПРАВО да стъпват в ЕВРОПА ............................... тогава ще почнат САМИ да се СЛЕДЯТ и ДИСЦИПЛИНИРАТ Арабите в Европа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой има сметка

Жириновский: 'Пусть европейцы погибают и подыхают.. Владимир Жириновски : "..това е и мнението на руското ръководство, което се колебае да го каже " : Атентатите в Европа са изключително полезни за Руската федерация! Тази омраза доброволно експлоатирана от крайнодесни партии в Европейския съюз, които почти открито са спонсорирани от Русия. Ако атаките ще продължават - такива политици, подчинявайки се и отчитайки се непосредствено пред Москва , ще имат добър шанс да спечелят изборите в Европа.

Няма разлика между двете геноцидни идеологии, kомунизмът и ислямизмът, фанатичната вяра с масов тероризъм да се завземе властта и да се наложи обща вяра, с недопускане под страх от смъртно наказание на мнение различно от партийния/духовния водач, "светло" бъдеще, жените общи, или 40 девици в рая. Ислямизмът зае освободеното от комунизма място в развитието на масовия терор, като средство за постигане на целите си! Не е случаен и фактът, че ислямизмът се разви точно в зоните на съветското влияние, с добре подготвените школи за масов терор разработени още навремето от КГБ! И ние българите няма да забравим атентата от 1925 г., както и масовият червен терор с хилядите жертви под ръководството на северноазиатските комунистически вождове! След 5 години война в Сирия, ако някой смята, че няма да има бежанци и радикални формирования, ИД, международен тероризъм с хиляди жертви, при положение, че имаше многократно налагано руско вето за намеса на ООН, дълбоко се лъже! Фанатиците от двете дружески религии - комунисти и ислямисти, чрез масов терор и кървави диктатори, явно ще наложат новия световен ред! Време е за новото средовековие, крепостничеството и новите соц. феодали от комунистически/ислямистки тип! Призрак броди из Европа! С Коран и с КалашниK!

ИДИЛ и Русия/преди и СССР/ нямат никакъв друг коз за да тежат в международната среда освен насилието и страха. Те нямат равностоен и конкурентен модел на икономическо и социално развитие. Затова след като не могат да споделят благоденствието на Запада, искат да го разрушат, за да не им боде в очите собствената некадърност! Днешните терористи са не само наследници на своите предшественици, които бяха създадени, подбрани, възпитани, въоръжени и тренирани в съветските спецлагери, но и тяхно специфично „прераждане“. А в Кремъл, на Лубянка и в "аквариума" седи ново поколение, изживяващо своята носталгия по съветското време и не разбиращо, колко радикално се е променило всичко в света, в геополитическите пластове: Египет предаде СССР, слабият Асад-син дойде на мястото на силния си баща, загинаха старият Иран на Хюсейн и Либия на Кадафи– все наши бивши феодални владения. Затова сега Путин не може да им предложи много. Но се нуждае от тероризма като фактор за международно напрежение. Затова съм сигурен, че путиновият режим има силни нелегални връзки на оперативно ниво (СВР, ГРУ, ФСС) и, че имаме свои канали с внедрена агентура – Чечня, Татарстан и други ислямски автономни републики. Путин се опитва да манипулира всичко това, за да оказва натиск върху, Запада и нефтените шейхове, които са нашите врагове и конкуренти, на принципа: колкото по-силно размътим водата в арабския свят, толкова по-лесно ще водим преговори със Запада от позиция на силата. На Путин му се удава доста добре да манипулира не глобалния тероризъм, както беше при Андропов, а отделни групировки и дори да провежда операции под тяхното знаме. Всеки път, когато акциите му пред цивилизованите държави паднат, по странен начин се активизира терористичната дейност против Запад, и тласка Путин в прегръдките му. Схемата е безобразно проста, но сработи и с Буш-младши, а сега с Оланд и с Обама.

Емил Станоев

Странно но как така- Сащ и Запада разрушиха Либия , Ирак и Сирия пък сега Путин бил виновен според теб ??!

Интересно защо в Русия няма такива атентати след като руснаците също бомбардираха в Сирия

То е ясно защо. Но има още един интересен въпрос - кой е против Европа? Общо взето европейските държави нямат вражда с мюсюлманските държави, ако приемем съмнителната информация, че тероризмът бил с корени в мюсюлманските държави. Добре известен е фактът, че там за врагове се смятат Израел и САЩ. Европа не им фигурира в списъка. На кого пречи Европа? На Магучая, това е кристално ясно.

asdas200

E, сигурно ще си организират и някой атентат в къщи, за да се оневинят..

socialen

Чудовища!

Задържаха третия атентатор от трагедията в Брюксел Остава мистерия защо Нахим Лакрауи е оставил колана си с експлозивите Задържаха третия атентатор в Брюксел Нахим Лакрауи на 25 г. в Андерлехт - административно независима част на Брюксел, съобщи БНТ. По неясни причини терористът - камикадзе е изоставил бомбата, вградена в пояса си, и е избягал.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.