Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Турският премиер Ахмет Давутоглу е поискал ГЕРБ и ДПС един ден заедно да управляват България. Това разкри премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия.

Разговорът е бил на 15 декември миналата година - само два дни преди Ахмед Доган да "разжалва" Местан като лидер на ДПС.

"Местан ни превеждаше на срещата. Давутоглу каза, че иска да ни види заедно в управлението, а аз отговорих, че докато там е Делян Пеевски е там няма как да стане", каза Борисов.

 

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

Закова ли ви? Закова ви!

хи хи

не разбрах къде?

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

"Цветанов, малоумен ли си?! Какви ги плещиш, нали Бойко Борисов пое в Брюксел отговорност за кадрите на ДСБ .И още - нали Радан Кънев призова Бойко Борисов да ги махне. Какво повече. Борисов редна хъшлашки в Брюксел, че щом трябва и за кадрите на ДСБ ще поеме отговорност, а Цветанов не спира да го дъни. Да ги махат. Но Бъчварова каза, че не иска да маха Цвятко Георгиев. Това, че някой е приличен и компетентен човек и си върши работата, не означава непременно, че е от ДСБ. Но при нас повечето са такива. Ако иска да махне шефа на ТЕРЕМ, да върне дружеството на крадците, но той ще носи отговорност. Знам, че искат да сме част от това управление, но не сме", изми си ръчичките Р.К. в bTV. "Цецо" изкарва "Баце" лъжец и страхливец едновременно. Б.Б. пое отговорността като банкенски "тарикат" пред "дръжките на микрофони" в Брюксел - нима Цв.Цв. внушава, че ги е излъгал. Или вече се е уплашил?"

Най-нещастните хора в държавата са слугите на Цветан Василев. По писанията им ще ги познаете. Глупостите на "автора" са същите като глупостите на коментиращите по форумите!

А Къде е пеевски?Там ще отидат и другите!Лихтенщайнската тройка греши, ако вярва, че властта гарантира безпогрешност. Само създава илюзия. За тримата политици със сметки в Лихтенщайн вече е късно да променят нещо. Ще опитат, но няма да им се получи. Затова ще трябва да се справят с последствията. Краят обаче е неизбежен !

Николов

Абе,г-н Борисов, стига с тия водевили ,бе! Кой ще ти повярва ,че си казал това за Пеевски. Сега го казваш, за да хвърлиш прах в очите на хората, отново да ги пратиш в тъч, защото знаеш,че обвързаността ви с ДПС и Пеевски, са като шагреновата кожа на Балзак. Колкото повече се опитвате да я махате, толкова повече тя се впива в политическото ви тяло. А това ,че сме минали румънците по всички параграфи е най-новият виц на седмицата. И другият също изби рибата- това ,че ония министри крадели ,нашите-не. Голям майтапчия сте,г-н Борисов!

ТРОЛ на ръдан! ШИЗО!

За Ненчев: " Какво са казали всъщност? Г-н Ненчев излиза на конгреса на ДСБ и казва, че е техен министър. В същото време депутатите на ГЕРБ са подкрепили всичките му закони и благодарение на тях, на работата на финансовия министър и приходните агенции събрахме повече пари и направихме това, ако си спомняте преди една година казах няма да даваме пари за отбрана, защото ги нямаме. Сега, когато пари в бюджета има за самолети, за двигатели и всичко, той отива и ги дразни. За това те излизат и казват – добре като си техен министър с 13 депутати как тогава всички закони ти минават”, поясни министър-председателят." /Фокус/

Ненчев е тарикат и мижатурка. Намърда любовницата си - Валерия Кардашевска, артистка по професия за главен секретар на Министерството, винаги са заедно навсякъде и по командировки. Самият той-трудовак командва генерали и адмирали с посадената си на празната глава коса от гърдите. СУПЕР!

лимпида

искаш нещо да ни кажеш ама нямаш дум и затова даваш цитати??? Ей ти да не си четецът на Бойко който го информира кой какво пише и говори, защото той не чете вестници и не гледа телевизия, нито форуми.

:) 19.03.2016 г.: ""ГЕРБ срещу ГЕРБ" публикувано на 18.03 в Дойче Веле, "Според Кънев “много правилно колегите от ПГ на ГЕРБ насочиха истерията си към своя лидер, а не някъде другаде” публикувано на 18.03 в Панорама. Ще рече човек, че тъдява тази идея се е разнасяла наляво и надясно поне ден два по-рано. Да, ама не, светла му памет. Завидна синхронизация по време, завидна мащабност като география. Ако бяхме западняци вероятно нямаше да допуснем наличие на координационен център на процеса, но не сме. Координационен център на опорките, знаем си ги. Бедров, поздравете Моника за добрата организация и синхронизация. Вчера го допуснах почти на шега, днес го твърдя като обосновано предположение. Кутевите къневчета!"

Извинявай,останах с впечатлението,че пишеш нещо умно!Я по-добре си дъвчете пърданската теза!!!!Тя има повече тежест в нашето общество

Иван

Как може някоя азиатска гювендия да ти казва с кого да управлвваш?Какво значение има Пеевски,та си измиваш ръцете с него.Когато си начело на една държава ти не си слуга.Или в случая пак си имаш началник.

И още ББ:. Извиних се на Радан Кънев, че съм останал с впечатлението, че иска да смени главния прокурор.

Класически виц: " Подпрял се милиционер на дувар и дувара паднал. Понеже интелигентното винаги отстъпва" А ръдан кога ще му се извини за ОБИДИТЕ! По делата ще ги познаете.

Какъв Пеевски, бе? Борисов разби ДПС. Какво искате още?

Бате Бойко, не пращай Цвъцо на курсове за поумняване, за да изглеждаш върху неговия фон по-умен, както беше в Нова!

Николов, Шагренова кожа е роман от 1831 година от френския писател и драматург Оноре дьо Балзак (1799–1850). Действието на романа се развива в началото на 19-ти век в Париж и в него се разказва историята на млад мъж, който намира магическо парче кожа шагрен, която изпълнява всяко негово желание. За всяко изпълнено желание обаче, кожата свива размера си и изразходва част от своята физическа енергия...........Кожата намалява, става по-малка, смалява се, а не се впива никъде! Къде си учил и изобщо ходил ли си на училище? Всяко твое изречение е толкова тъпо, че ме вдъхновява да ти отговарям! Давай следващото и гледай да не е за златната рибка!

Николов е ТРОЛ на ръдан! А май е пиярката му - Ади Белла Белева.

Смислов вчера говореше други работи, днес иска ръдан да се определи!? Старият кадия и той крадена пара ще харчи, за власт се бори, зер милионите от тока са му малко!? Мома Тети учи нова пиеса за последна цигулка в оркестъра на гномите. Бойко ще ги избърше с парцала накрая.

Братя тролове, уважаеми Цвъцковичета, да славим Герберастията и Боконанизма, за да се чувства удобно нашия Лидер на своя трон!

Ъъ

Румънския министър рекламирал дамско бельо,а па нашия министър се обличал с такова.Е кой е по убав.Мамо,гербажия умен нема.Това си им е прокобата на тез запъртици.

Тъпанар - иди във Факултето. Мангалите са там и ти си от тях.

​ Интересна ситуация за ръдан и ДСБ! Недоволни, колкото щеш. Ако сме в управлението и пак толкова, ако сме опозиция. Ама сега сме и двете и би трябвало да има пълно щастие.

Коооооо? Нееее :)

Борисооооов Борисооооов, не ги приказвай такива глупости, че дори и хардлайнерите тиквени кратуни вече не връзват.

уел

И ние, избирателите на ГЕРБ казваме: Нашия Бойко се върна. Време е за по-твърда игра, спрямо слугите на Цв. Василев. Разни барековци, раданчовци и татянчовци трябва да бъдат заличени.

Вие избирателите... какви избиратели какви 5 лв, нали видяхме как се преправят изборните протоколи.

Avatar

Неоспорим факт от десетилетие е, че костовото крило на БКП е събрало най-радикалните комунисти и това, че са се кръстили "демократи" е откровена подигравка с електората. Ако има недемократична партия в страната, това е именно ДСБ. И именно поради това всяка коалиция, проявила неблагоразумието да се събере с костовите комунисти е обречена на гибел. Това се случи със СДС, ОДС, СК, сега и с РъБ. Ако излезем извън опорните точки, които десебарите се опитват да ни пробутват, поводът за поредната им сръдня и последвалият опит да изтеглят целия блок от властта, с което да свалят кабинета, е повече от несъстоятелен и дори абсурден. На фона на несекващия им вой за осигуряване на независимост на съдебната власт, формалният повод за раздорите е абсурден - отказът на мнозинството в 43 НС да постави главния прокурор в пряка зависимост от законодателната власт посредство превеса на парламентарната над прокурорската квота. Да правиш опити да овладееш прокуратурата е всичко друго, но не и гарантиране на нейната независимост. Още по-абсурдно звучат опорните точки за "провалената" съдебна реформа - на фона на конституционните промени и последвалите изменения в почти всички свързани със съдебната система закони, смешният плач на сините болшевики издава единствено безсилен гняв, че не са сварили да излъжат обществото и останалите партии. Е, отдавна за никого не е тайна, че претенциите за ексклузивни права над истината и правдата от страна на пърданчовата партия са евтин трик за залъгване на избиратели, които - излишно е да го споменаваме дори - далеч не блестят с ум и интелигентност. Иначе отдавна щяха да са разбрали горните очевидни истини. Чудно ли е тогава, че малкото БКП на Пърданча е станало за посмешище на всички и не остана политик в България, който да не е взел на подбив трътлестото еврейче Пърдан и подгласниците му Атанасов, Гроздю и компания?

Вашите неоспорими факти се виждат по села и градове, ГЕРб съсипа България за два непълни мандата.

Язък

Ръдан си въобразява, че е представител на централно-градската хашлащина на Софийските професори по научен комунизъм, израснала в национализираните апартаменти. След сигурния му провал, тя ще го изрита като мръсно коте. Нито старият кадия, нито мома Тети, нито хорът на гномите ще му помогнат. За голямата политика се иска много, много повече акъл!

Импала

В момента тече процедура за отнемането на 2 млрд лева от групировката около Лабораторията. Като акциите и дяловете във фирми са оценени по номинал. Реалната им цена е в пъти по висока. Искът на комисията за конфискация е рекорден не само за БГ, а и за Европа. В тази плоскост трябва да се разглеждат всичките изнервени действия и реакции на политиците в БГ от последните седмици.

Ъъ

Аватаре,тикво соприсе бе.Много надълго обясняваш нещата.Простия гербер ще се отегчи и няма да те дочете.А непрочетен коментар кинти не носи.Ей бойко ако умен как шава нафърля по магистралите си,и на половин цена....С тия големи усти кви обороти ще носите.Фондовете няма и да се сетим за тях

уел

Имаш проблем с дългите текстове ли? Това е щото си прост

Вероятно над 90% от кратките постове са опорките на кутевите къневчета, дирижирани от Моника. :)

хи хи

не разбирам защо изобщо четете този, пък и му се връзвате. Оставете го да си лае.

тука е така

Боже този верно е много нагъл и тъп,във всяко едно отношение сме минали румънците,алооооо,ходи си да пасеш патките и да ръфаш филии със сланина!!Разсипахте държавата бе.

:)

"смешният плач на сините болшевики издава единствено безсилен гняв, че не са сварили да излъжат обществото и останалите партии." Точно. Същото се повтори с мантрата "Цветанов спъва електронното гласуване" заради личните карти. Бяха се нагласили през заключителните разпоредби да осигурят достъп на структури извън МВР до данните в личните карти. Е не, не мина, пак. Сега на прицел вече е поставен анти-корупционния закон. Ще ни убеждават, че е недоносче. Всячески ще се стремят да не разберем, че вече има законен механизъм срещу необяснимо забогателите и антикорупционното звено е структурата, която ще ги разследва.

Емил Станоев

Само празни обещания . Вече 6-7 години води България към пълен крах , трупа дълг след дълг а друг е виновен.

Avatar

Едно от най-смехотворните твърдения на драгалевската компартия е това за "европейското развитив", към което другарята ни водели. Какво показват фактите: на национален форум на ДСБ - нито един гост от ЕНП или друга партия, нито дума под формата на поздравление, изказване, картичка или телеграма. Тотален игнор от Европа. Нито една среща на Пърдан, Атанасов, Гроздю или който и да било близък до ДСБ с какъвто и да е представител на ЕНП за последната година и половина, нито в периода преди това, когато се създаваше блока. Пърдан и Малинов спретнаха един фарс, при който "лидерът" посети белгийската столица, за да пие кафе с единствения евродепутат, влязъл с купени ромски гласове в европейския парламент, а пропагандните медии на сектата с половин уста съобщиха, че Пърданчо имал множество срещи с важни политици, ама те видите ли пожелали да останат анонимни. Един вид, нелегални срещи е имал Пърдан, в явочни квартири сигур. Изобщо, партизанщината на "демократите" тогава постигна своеобразен връх. Пълната изолация на сектата от европейския политически живот не пречи на местните партийни велможи да брътвят за някакви европейски ценности и европейски пътища. Само не става ясно къде точно ги виждат другарята от сектата. За мен те съществуват толкова, колкото съществуваше и развития социализъм.

"Пърданчо имал множество срещи с важни политици, ама те видите ли пожелали да останат анонимни." Аз пък го допускам за възможно. Вчера Танчето Дончева: "Имаме много отдавна неофициално разговори" с Радан. За нас остава да се досетим кои са "важните" песове, пожелали анонимност.

тука е така

Стига си спамил бе,ти имаш ли глава с която да разбереш какво казва премиера ни?Имаш ли.Държиш се като зомби.Ти имаш ли чувството че сме по-добре от румънците бе?

От ГЕРБ преминавали в ДСБ? Може и така да е. Те едни първо бяха в БКП, после в СДС, после в ДСБ, после при Кунева в ДБГ и сега акостираха във форумите да си изливат мъката, злобата и други телесни течности!

тука е така

Моля от КлубЗ,за промени на сайта ви в насока,да не ми ползват ник'а,да направите раздел за лъжите на политиците,защото цялата ни държава отива на къра,това минава всякакви граници вече,да казва премиера ти че заради радиуса на завоите ще падне цената с една трета е страхотна лъжа,ама страхотна,да казва че той бил спрял южен поток е страхотна лъжа-ОЧЕВАДНА.ИСКАМ ДА ПОПИТАМ СЛЕД КАТО СЕ СЪБИРАТ ТООООООООЛКОВА МНОГО ПАРИ ОТ КОНТРАБАНДА И ОТ ГОРАНОВ,ЗАЩО ВЗИМАМЕ ЗАЕМ СЛЕД ЗАЕМ??????

Тодор Живков-2! Тази година полупроводници, догодина - цели проводници.

copypaste

България никога не е била управлявана от толкова ГНУСЕН, НАГЪЛ, БЕЗПАРДОНЕН, САМОВЛЮБЕН, ЗЛОВРЕДЕН, БЕЗПОМОЩЕН и НЕКОМПЕТЕНТЕН СТРАХОПЪЗЛЬО..... Завършен дебил! Престъпно нищожество! Досадна конска муха! Жалък манипулатор, съсипал хубавата ни Родина! Долен примат, от когото след време ще се интересува единствено патологията. Моля ви, специалистите по психиатрия, намесете се и ни спасете от това бездарие с очевидни ментални отклонения! УМОЛЯВАМ ВИ!!!

Ти сънуваш кошмарът - Радан премиер. Споко това е само сън.

Avatar

Костоветата съвсем истерясаха... Смейте им се.

лимпида

След това интервю много съм обнадеждена. В държавата цари мир, любов, разбирателство, справедливост, просперитета е очевиден, нещата се нареждат под мъдрото ръководство и наставления на Първия, който следи за всичко и като като Бог се спуска и решава всичко в нужния момент.

Паметна бележка

Скоро един приятел ми заяви, че Орешарски бил окрал България и оттогава всичко било тръгнало нанадолу. Разбрах, че на доста хора им е къса паметта, та затова да припомня. Правителството на Станишев (с начало на мандата 16 август 2005) беше скътало парици за черни дни, така, както е по теория, във фискалния резерв. Дали бяха 5 млрд, не помня, а и не е толкова важно. Оказа се, че е имало и други пари, напр. в Здравната каса е имало излишък от 2 млрд. И т.н. Правителството след него, на Б.Борисов -1, би трябвало да продължи тази линия. Трябваше да има приемственост за някои важни неща, като фиска на държавата, напр. Но нищо подобно нямаше. Набързо Дянков и останалите обрънзаха някои неща от фискалния резерв, 2-та милиарда от Здравната каса и още много други. С идването на правителството на Орешарски стана кристално ясно, че няма никакъв смисъл едните да трупат пари, за да дойдат после следващите и да омотаят всичко натрупано. Стигна се до положение да започнат надпревара кой ще изхарчи повече пари. Краят на тази практика не се вижда, даже тя ескалира. Само така нежно припомням на уважаемия читател, в Кипър наложиха еднократен данък на всеки имот в размер на 5%, за да погасят настъпилата криза. За софийски апартамент, който струва 200 000, 5% са 10 000. Лева. Еднократен данък. А колко банки ошаткаха в Кипър по същата причина, просто не е истина. Помнете Бойко Борисов и неговия тренд към харчотене на крупни суми. Така не се прави. И да не искате да го помните, пак няма да го забравите, в бъдещето той ще бъде с Вас.

Цацаров поиска имунитета на депутатка от БСП! Светла Бъчварова-Пиралкова сключила неизгодна сделка с "Литекс Комерс" /Гришата, Дончева/, с която ощетила Селскостопанската академия с над 1 милион лева...........Ало, интелектуалния хайлайф, тая пача по-красива ли ви изглежда от Соколова и Караянчева? Всички заедно: "чер-ве-ни бо-клу-ци"!

Оправданият поради "Сбъркано" обвинение от "Послушен прокурор"."Съдружник " на пеевски с "офис" кабинетът на министъра!Тоя ли ще ние "морален" пример: През 1987 година Цв.Цветанов /вече член на БКП/ постъпва на работа като сержант в системата на МВР и е назначен за щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност... Шест апартамента и два гаража в София, една къща с двор в провинцията, 9 дка гори и влогове за над 100 хил. лв. е съпружеската имуществена общност на семейството на Цветанов. Половината от имуществото си семейството е придобило в периода на зам-кметуване на Цветанов в Столична голяма община през 2008 г ОЩЕ МНОГО ФАКТИ https://bg.wikipedia.org/wiki/Цветан_Цветанов

Мими

Ако някой е имал някакви надежди за България, след това интервю вече не му останаха никакви! Аз разбрах, че Корупцията няма да се бори, по простата причина, че такава липсва! ха ха ха ха ха Борисов, голяма грешка правиш, като заставаш като Матросов да браниш държавните крадци, защото НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА!!! Само озлобяваш хората. Едни нови избори ще ти подействат много отрезвяващо, въпреки обикалянето на Цецо. Щеше да е смешно, ако не беше страшно!

"Давутоглу каза, че иска да ни види заедно в управлението, а аз отговорих, че докато там е Делян Пеевски няма как да стане." И бай Доган, подкрепян от бивши служби, експерти вляво и дясно, медии, имами и т.н., побърза да ги раздели преди да се разчуе в дълбоката провинция.

С пеевски не става, ама с доган , ментата и другите руски ДС агенти МОЖЕЛ ДА УПРАВЛЯВА!

"„Има една приказка на българския казан в ада няма охрана”, защото българите сами се теглят надолу. След като контактните точки са неправителствени организации и медиите и то точно фиксирани, няма как да отиде нещо положително в Брюксел”, допълни Бойко Борисов. Министър-председателят коментира и работата на специализираната прокуратура като посочи, че шефът й трябва да обясни защо има толкова малко осъдени магистрати и политици в България. „Ако премиерът почне да е и прокурор това става много лошо за една държава. Ще отиваме в другата крайност. Бъдете сигурни, че никак не е добре и това, което някой хора предлагат”, каза Бойко Борисов." /фокус/ - Някои пак са си уредили правото на задължително изкупуване. До американските тецове се наредиха пенсионно осигурителни дружества, болници, а сега разбираме и за НПО-та и медии. "След като контактните точки са неправителствени организации и медиите и то точно фиксирани, няма как да отиде нещо положително в Брюксел” !!!

камъче

Вчера, като разбрах, че ще има интервю по Нова, си мислех да дам на Борисов 10 лв., две по 5, за да разкара завинаги Василев и Пеевски и сега чета, че Шиши се отказал и от Химко. Хвала, дето викат сърбите. Бегайте в чужбина, ама имотите и парите ви тук и на отговорно пазене! Как ни забаламосаха само с "Аликс Партнърс"! Всички се вторачихме в тях какво ще намерят, а през това време некаква наша си комисия му извадила на Цецо имущество като на султана на Бруней. По-големи крадци от комунистите са само възпитаваните от болшевики и сталинисти. Измет!

ДАННИ ОТНОСНО ПРОВЕРЯВАНОТО ЛИЦЕ 1. Цветан Генчев Цветанов с ЕГН …. с постоянен адрес: гр.София, 2. Задълженото лице няма регистрация по ЗДДС. 3. Няма данни за извършена предходна проверка и/или ревизия на физическото лице. .................................................

бЯГАЙТЕ В цАРСК0 СЕЛО ДА ГЛЕДАТЕ МАЧЛЕТО...БОКО ,ГОЦЕ И ОЩЕ 200-300 МИЛИОНА ЕВРО ОЛИГАРСИ!

Хайде, тролове: ние избрахме на избори Давутоглу и сега той с правото си може да определя кой да управлява България.

Новата опорна точка, че ни управлява Давутоглу ли е? Е, браво!

Моника е неразположена, та затова.

Avatar

3/21/2016, 10:51:29 AM - "С пеевски не става, ама с доган , ментата и другите руски ДС агенти МОЖЕЛ ДА УПРАВЛЯВА!" *** Ами като сте ги вкарали в НС с гласовете си, налага се да управлява и с тях. Така е по Конституция - не можеш да си избираш извън тези, които са избрани от суверена. Та след като искате да ви управляват само свестни, избирайте само свестни. А не лъжливи Пърданчовци, Пеевски, меевски и после да ревете...

А за Румъния какво ще кажеш?

Моето впечатление беше малко по-различно, макар и изразено със същите думи: няколко парцала се бяха качили на метлите и си разиграваха коня из парламента и по медиите.

У нас няма корупция по високите етажи на власта, а по ниските. Нещо повече - всеки краде. Крадем от всичко, на всякаква възраст и навсякъде! Да си го признаем! Далаверата е като слънцето и въздуха за всяко живо същество!

Видях "паметна бележка" и мисля, че е време за разпит на свидетелите по делото за присвояване в особено големи размери, добило известност и като "Златен дъжд в годините на излишък". Ако е имало пари защо не направиха поне една пречиствателна станция, за да не текат лайната в язовири, реки и в морето? Защо не купиха един изтребител? Защо не ремонтираха поне един мост? Защото в тези години създадоха и тестваха най-съвършените схеми за източване на пари от бюджета, затова! Очаквам показанията на Орешарски, а след него и на Искров с интерес.

"Гоце" и Цв.Цв. тикат Б.Б. да се пусне за президент, "Баце" се триуми. Качват ли го на Пързалката?!

Радан Кънев преди 52 мин. · Напъните на ГЕРБ към ДСБ напоследък ми напомнят една забавна история от ранната ми адвокатска практика: Една дама получила призовка за бракоразводно дело. И ни ангажира с по принцип рядката задача да се борим за отхвърляне на иска и запазване на брака. Напънахме се, свършихме си работата, приложихме въртеливи адвокатски номера и ... спечелихме делото. Бракът "оцеля". А дамата се обажда, недоволна, и пита защо мъжът не се прибира вкъщи. Наложи се да обясним, че адвокатските номера могат да ти спечелят дело. Може да получиш документ, че си все още омъжена. Но мъжа вкъщи не могат да ти докарат... Така че, скъпи колеги, борбата да докажете нАучно, че сме в коалиция с Вас, няма да възстанови доверието и да ни върне "вкъщи". Размахвайте си въртеливите адвокатски аргументи. В тази област съм по-добър от Вас, но няма да се изкуша да Ви натрия носа, по адвокатски. Ние оставаме извън тази власт, защото българските граждани имат нужда от алтернатива. А Вие сте свободни да ни нарежете костюмите и да ги изхвърлите през прозореца. Пералнята задръжте. Ще Ви трябва.

Avatar

Необходимо е да припомним, че в първия мандат на ГЕРБ, след като др. Костов не получи желаните назначения за своите криминалинки, влезе в колаборация директно с БСП и се състезаваха с Мая Манолова да громят правителството за "пагубната му социална политика". Последната се изразяваше в замразяването на пенсиите в период, когато в цяла Европа те се намаляваха и се увеличаваха данъци заради кризата. Да твърдиш, че си "десен", а да ревеш за леви мерки е шизофренно, но това ни най-малко не разтревожи костовите зомбита. За тях е достатъчно Вождът да каже, че е десен, а може реално да е по-ляв и от крайно левите. Те толкова и отбират другарята кое е ляво и кое - дясно. Откритата колаборация с БСП доведе до това, че партийката на Костов остана извън парламента на следващите избори с мизерните 2,9% подкрепа. Сега ситуацията е аналогична - макар криминалинките на костовата мафия да бяха допуснати до властта поради коалиционното управление, действията им се следят под лупа и всеки опит да крадат и мародерстват, както са свикнали, бива брутално пресичан. Заради това Пърданчо търси всякакви извънсистемни играчи като Дончева, Крадиев и т.н. с които да влезе в колаборация и ако могат да бутнат отново кабинета. Това е цялата игра, но Пърданчо е далеч по-слаб играч от драгалевския, а Дончева няма как да се мери с далеч по-голямата и организирана БСП. Поради това от пърданчовите напъни се получават едни немощни флатулентни изригвания, които периодично осмърдяват публичния мир, но са дълеч от потенциала да ни удавят. А подир следващите избори ДСБ ще са вече история.

къшве, епистоларен шрот!

Борисов, Данчо Ментата по-готин ли е от Делян Пеевски? Какво казва „общественото мнение“ за него, Борисов?! „Докато Делян Пеевски е в там, няма как да стане“, отвърнал „железният“ Бойко Борисов на Ахмет Давутоглу, когато премиерът на Турция възкликнал пожелателно, че иска да ги види двамата с Лютви Местан да управляват България.

Avatar

Данчо не беше ли от хората на Костов? Че нещо такова си спомням сякаш...

Всекиму неговото – на „Страхува ли ви ГЕРБ?! Отиват си!“ .

Лошо, пеевски, лошо. Похарчи те приятелчето…

Следите на парите не се забърсват с парцал.Клекнал си на американците-спасение търсиш!

Да бе

Бе моля ти се, вие не сте спряли да лъжете и да мажете с парцала, ай сиктир тъпа тикво!

М&П

Не само ще "заиграе" народната метла,ами ще ти остави и парцала,за да си бършеш сополите след това!Глиган!!!

Защо всички сте се хванали за корупцията? Корупцията това, корупцията онова. При падишаха корупция няма, такава дума не съществува. Съществува думата РУШВЕТ. Хубава турска, използвана широко от народа. каква корупция, тя не се взема!

Защо симпатизантите на Радан са неграмотни, а душманите на Борисов толкова семпли и тъпи? Няма ли кой да им каже, че обидите издават безсилие и безпомощност. Защо така се излагат?

Петя

имаш пред вид герберите - Радан не използва епитети въпреки , че на някои много ще им отиват

Блажени са вярващите! Отдавна сме били изпреварили румънците и то във всяко отношение.Кога ще ги стигнем господин премиер,кога ?

итака

понеже им бягаме почти с цяла обиколка - затова им гледаме гърба :)

кака Мара

Абе гледай как ще си обършеш и гъзо, че е много посран

Avatar

Предлагам всичкото костокок, което зяе за цъфналите румънци, да бъде натоварено на ръждив шлеп в русенското пристанище и превозено безплатно на румънския бряг. Без право на връщане в България!

съгласен, а ти ще бъдеш бурлак. но никой няма да те нарисува

Фекал, съчувствам ти и ти вече не знаеш какво да пишеш. Твоите те направиха да изглеждаш на пълен цървул, а ти си си налъм.

Същотопда важи за русофилистиците!!! Чемодан, вокзал Руссия-Сибир!!!!

Защо си мисля, че вече ни говори ГМО тиква. До такава степен се е побъркал вожда, че не знае какво говори. Или е болен или е пълен празник. Смешно до нагло.

Борисов ги побърква до степен на истерия. Европейска държава с толкова смотана опозиция се нуждае и от мониторинг на опозиционните партии.

Стефан Гуев

Без да се крия зададох 3 въпроса на дамите.Какъв отговор-дори няма думмичка,но изчезна всичко написано

СТЕФАН ГРУЕВ

Аз съм по-долу написалия за въпросите.Дори настоявам за директни отговори!

tibia

В това интервю има едно ключово изречение: "И понеже тези, които преди работеха за БСП, сега сигурно работят за друга партия, като опорна точка си я слагат и търсят да вбият клин между нас". Толкова за отношенията Борисов-Цветанов. Ако смятате, че Цветанов беше омаскарен и му образуваха дела защото бил физкултурник, значи сте по-семпли, отколкото се показвате във форума, а аз ви виждам като много боси! Тандемът Борисов-Цветанов знае всичко за всички до последното българско село. Радан, Наско и Гроздан очакват някакви разкрития и търчат пред вятъра, но завесата се оказа от брюкселска дантела. ДСБ и БСП са в пълен синхрон. Не знам дали симпатизаните на ДСБ лъжат другите, че са с готини демократи, или лъжат себе си, че Костов е демократ?! Както обикновено верни са и двете, а има и трето, което разумните хора прескачат по морални съображения! Проблемът е, че има около 80 000 български граждани, които живеят в пълна заблуда що е дясно, десница, десен лидер, дясна политика. Може един ден този период ще бъде наричан "исторически", ако се намери политик, който успее да спре кражбите и краденето, да въведе правила за всички и да наложи спазването им. Това ще бъде първият десен лидер в най-новата ни история! Да не се залъгваме, че ще е лесно!

Бабини деветини!

Нее, според мен царят е гол. Само едно плашило!

mardafi

Когато Борисов говори много значи му е в гъза -

Avatar

По-интересното е, ако се изтегли или го изтеглят Пеевски, кой ще е следващият "враг" за десебистите и слугинажа им - "Престъпна мрежа"? Ясно е (освен за сините болшевики), че съсипването на който и да било бизнес не води до нови работни места или масово забогатяване на пролетариата, както вероятно вЕрват "умните и красивите". Обратното, безпричинното демонизиране на който и да било бизнесмен отблъсква потенциалните инвеститори, защото създава несигурна бизнес среда. Каква е гаранцията, че следващият "враг" за Пърданчо и сектата му няма да е някой Джон, Франсоа или Герхард? И така, сектантите освен вредите, които нанасяха до сега в чисто политически план, вече започнаха да вредят и икономически. А зомбираните им симпатизанти, които били "десни' (молим вас!), викат "браво, Пърдане" и изпадат в овчи възторзи из форумите. Виждал ли е някой по-оскотяла пасмина от костовата "партия"?

Ако mardafi е толкова активен, значи е сложил нещо в устата. И да, това е, което си мислите!

Стефан Груев или Гуев, какви са ти въпросите, че не мога да се ориемтирам? Питай пак!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.