Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Излъченият през 2000 година епизод от анимационната поредица „Семейство Симпсън", в който Доналд Тръмп е избран за президент на САЩ е предупреждение към американците.

Сценаристът на епизода „Барт в бъдещето" Дан Грейни разкри в интервю че е написал сценария преди 16 години като „предупреждение за Америка", съобщава БГНЕС.

КИТАЙ ЗА ТРЪМП: КЛОУН С ГОЛЯМА УСТА

Пред The Hollywood Reporter Грейни обяснява, че епизодът с избирането на милиардера за президент е имал за цел да покаже лудостта на американците.

В епизода след Тръмп на поста застава чаровната умница Лиса Симпсън, сестра на Барт, но дори тя не може да разреши катастрофалните проблеми, сътворени от бизнесмена.

"Барт в бъдещето" беше предупреждение към Америка. Това е последната спирка, преди да ударим дъното, заяви сценаристът.

СЕМЕЙСТВО СИМПСЪН ИЗМЕСТИ НОСТРАДАМУС: ПРЕДСКАЗВА СРИВА НА РУБЛАТА

Ключови думи

Коментари

Развеселен

дано стане президент

Не на толерастията

Стига ,,Бараки''!Стига левичари!

Иван

Ударихте дъното преди 8 години когато едно презряно негро ви стана президент, сбъркани нищожества.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.