Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатът Четин Казак е номиниран запредседател на ДПС. Това е станало на проведеното в края на минала седмица събрание на структурите от област Габрово, съобщава радио "Дарик".

Заедно с Мустафа Карадайъ и Рушен Риза Четин Казак е част от "триумвирата", който в момента управлява ДПС.

По думите на Ердоан Узунов, областен председател на партията, Казак има потенциал да спечели подкрепата на делегати от други региони, които биха гласували за него на предстоящия национален форум.

"Четин Казак е амбициозен и няма притеснения да отиде в лагера на опонента, за да получи подкрепа за дадена инициатива. В неговите приемни като народен представител идват хора с различна политическа ориентация и той откликва", коментира Узунов пред "Дарик".

Според него Четин Казак е личност, която обединява и притежава качествата, необходими за председателското място в третата по големина партия в страната.

Ключови думи

Коментари

Само с оптимистичен и пропаганден PR НЕ СТАВА ДА ИЗЛЪЖЕШ ЦЯЛ НАРОД !Дори и по-неосведомените и неуки ,рано или късно разбират. Вчера мафията жертва един дребен изпълнител от ДПС CORP дребен циг.../ром/, който с пари на ДПС само купуваше гласове, НО ТОВА НЕ МОЖА ДА ИЗЛЪСКА ИМИДЖА НА ЛЕЙТЕНАНТ цАЦА И КОНСЕЛИЕРЕ пРАСЧО!

Деян

Супер! Един човек, носещ като фамилия името на най-големите турски врагове ще става шеф на турците в България. Ашкулсун! А ето и как гледат на турския султан запорожките казаци в затрогващо писъмце до него: “Ти Султане, дявол турски, на проклетия дявол брат и другар, и на самия Луцифер секретар. Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол гъз таралеж да смачкаш? Дяволът сере, а твоята войска яде. Няма да успееш, кучи сине, синовете християнски под себе си да имаш, от твоята войска не се боим, по земя и вода ние с тебе ще се бием, да ти ебем майката. Вавилонски готвач, Македонски водонос, Ерусалимски пивовар, Александрийски дерач, на Великия и Малкия Египет свинар, Арменска свиня, Подолски злодей, Татарски колчан, Каменецки палач, на целия горен и долен свят шут, а за нашия Бог – глупак, на самата аспида внук, а на нашия хуй – кука. Свинска мутра, конски гъз, месарско псе, непокръстена тиква, да ти ебем мамата. Ето така ти отговарят запорожките казаци, нищожество! Не си годен дори на християните свинете да пасеш! Числото не знаем, защото календар нямаме, месеца е в небето, годината е в книгата, а денят у нас е като при вас, за което цуни по задника нас! Подписали : Кошевия атаман Иван Сирко с цялата запорожска войска.“

mardafi

Дали това съветско депесе ще влезе в парламента? а може би турското депесе ще влезе - времето ще покаже

Костококите вече са фенове на казаците? Найс.

Радан Кънев преди 33 мин. България трябва да последва примера на Румъния, която реши за какво се бори и със зъби и нокти се стреми да стане централноевропейска страна. Румъния се реформира, бори се с корупцията, превъоръжава се и забогатява много по-бързо от България. Това поражда реален риск, ако ние не си поставим смели цели и не се борим за тях, новата "граница на Европа" да мине по Дунав. Прокуратурата е тежък политически провал на парламента, посочи Радан Кънев m.dnevnik.bg

Развеселен

стриктно по темата сте коментирал, гледам

Дресьор, акробат, балансьор, еквилибрист, жонгльор , клоун , супергерои, щраус , Като гледам, цирка на Боко не се променя и реформира, но прави много пари. Националното турне продължава!

Развеселен

поне може да върже две приказки на кръст, за разлика от Карадайъ

Зафира

Въздух под налягане!

Деян

Шеф на турците с фамилия Казак! А казаците хич, ама хич не се понасят с турците. Ето ви една тяхна кореспонденция със султана, която по-късно Репин увековечава в картина шедьовър. Османският султан Мехмед IV изпраща писмо до казаците със следното предложение: „Аз, султан и владика на Високата порта, син на Мохамед, брат на Слънцето и Луната, внук и наместник на Бога на земята, властелин на царствата Македонско, Вавилонско, Ерусалимско, Велик и Малък Египет, цар на царете, владетел на владетелите, несравним рицар, никога непобеден воин, владетел на дървото на живота, непреклонен пазител на гроба на Исус Христос, управител на Бога, надежда и утешител на мюсюлманите, страшилище и велик защитник на християните, повелявам Вие, Запорожките казаци, да ми се предадете доброволно и без всякаква съпротива, и вашите нападения да не ме безпокоят.“ А ето и достойния отговор на казаците: “Ти Султане, дявол турски, на проклетия дявол брат и другар, и на самия Луцифер секретар. Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол гъз таралеж да смачкаш? Дяволът сере, а твоята войска яде. Няма да успееш, кучи сине, синовете християнски под себе си да имаш, от твоята войска не се боим, по земя и вода ние с тебе ще се бием, да ти ебем майката. Вавилонски готвач, Македонски водонос, Ерусалимски пивовар, Александрийски дерач, на Великия и Малкия Египет свинар, Арменска свиня, Подолски злодей, Татарски колчан, Каменецки палач, на целия горен и долен свят шут, а за нашия Бог – глупак, на самата аспида внук, а на нашия хуй – кука. Свинска мутра, конски гъз, месарско псе, непокръстена тиква, да ти ебем мамата. Ето така ти отговарят запорожките казаци, нищожество! Не си годен дори на християните свинете да пасеш! Числото не знаем, защото календар нямаме, месеца е в небето, годината е в книгата, а денят у нас е като при вас, за което цуни по задника нас! Подписали : Кошевия атаман Иван Сирко с цялата запорожска войска.“

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.