Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 

 

Неколкостотин души отбелязаха днес Деня на победата - 9 май, пред Паметника на Съветската армия в София. Делегацията на БСП, разбира се, беше водена от лидера на социалистите и председател на ПЕС Сергей Станишев. Но в "шествието" се включи цялата червена парламентарна група. Празничната програма включваше изпълнения на Бисер Киров и групата "Грамофон", които пяха съветски песни, накипрени във военни униформи. Музиката провокира дори танци. Оказа се, че предната вечер двама активисти на БСП са спали пред Паметника на Съветската армия - за да не позволят някой "вандал" да го изрисува преди днешния празник.

Снимки Веселин Боришев

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.