Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На 20 май на бенефиса на Христо Стоичков по случай 50-годишнината му, нито един футболист на терена няма да носи екип с номер 3.

В памет на Трифон Иванов. Идеята е на самия Стоичков, който бе поканил един от най-близките си приятели във футбола да се включи в шоуто. 

Трифон Иванов кроеше планове да отслабне, за да е във форма за мача, в който среща ще си дадат някои от най-големите футболисти на 80-те и 90-те години.

Камата очаква на 20 май на стадион "Васил Левски" Диего Марадона, Ромарио, Георге Хаджи, Роберто Баджо, Лотар Матеус, Жан-Пиер Папен и т.н. Списъкът с величия на родния футбол включва Красимир Балъков, Йордан Лечков, Наско Сираков...

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.