Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ коментира във Велинград учредяващата се днес партия на Лютви Местан ДОСТ.

"Несъстоятелно е ренегати, втора-трета употреба, които сами не могат да изброят партиите, през които са минали, днес да се опитват да се представят като автентични либерали, като за пореден път се опитват да осмислят съществуването си, съизмервайки се с ДПС", заяви Карадайъ.

МЕСТАН ОБЯВИ "ОБРАТНО БРОЕНЕ" ЗА ДПС

И продължи с цитати от почетния председател Ахмед Доган.

"ДПС, както каза нашият почетен председател д-р Ахмед Доган не може да се изгради отново, не може да се подмени!  Те заявяват, че искат да са проевропейска партия, истината е друга - ДПС е европейската либерална партия на България. Те казват, че искат да са пронатовски, но България отдавна е член на НАТО и именно ДПС проправи пътя на страната ни към пълноправното членство в НАТО. И то последователно, провеждайки национално-отговорната си политика през всички тези 26 години".

Според Карадйъ ДПС е създадено, за да отстоява основните човешки ценности – правата и свободите на всички български граждани.

"И независимо от предизвикателствата на времето, независимо от предателствата, остава, докзала своята национална значимост и отговорност. ДПС е твърде висока летвата, тези хора нямат ръста да я прескочат", добави той.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

не сте никакви либерали, Карадайъ. Вие сте една жалка ченгесарска дружинка, която управлява с елементарни рекет и пропаганда. Лошото е, че и ДОСТ няма да са много по-стока.

Дъ ге

Тоз резак кога ще научи български?!

нека се изядат амуджите!

едни и същи добре стана!

Добре организирана престъпна група, това е Д/П/С.

Продължавай да говориш, продължавай да показваш простотията на партията, която представяш!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.