Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нямам никакви илюзии, че ще е лесно. Това заяви Лютви Местан по време на Учредителното събрание на партия ДОСТ.

„Скъпи, приятели, от тук нататък нашето обръщение ще бъде - скъпи, приятели”, обърна се Местан към присъстващите в залата, след като прозвуча националният химн на България, както и този на Европа.

„Срещу нас стои огромен финансов ресурс и машината на статуквото, която ще репресира всеки, който ще ни последва. Цели се и включване на инструментариума на държавата чрез мита за националния предател, който щял да основе протурска партия. Кого и какво виждаме в тази зала, обаче, запита Местан. Тук виждам само български патриоти”, каза Лютви Местан, докато зад гърба му изпъкваше картата на България с надпис върху нея-„ За евроатлантическа България”.

„Защо сега, сега ли сме погледнали, ще ни задават този въпрос и ни трябва ясен отговор”, убеден е Местан. „Отговорът е категоричен - виждахме, но си затваряхме очите, правихме компромиси в името на единството. Носим отговорност, че превърнахме единството в самоцел, в своеобразен фетиш”, призна Местан. 

Очаквайте подробности

Местан на фона на карта на България, оцветена в лилаво на жъл фон, но с евроатлантически надпис
Уточняват последни подробности с Хюсеин Хафъзов.
На учредяването има и малко охрана от НСО. Гардовете са прикрепени към Местан.
Първите люде на партията на крака на химна. В центъра са две дами- съпругата Ширин и вярната съратничка Мариана Георгиева. Партията обаче няма да е семейна, а от приятели. 
Последни приготовления преди началото.
Зала, пълна с патриоти (по Местан).
На първия ред е и напусналият ДПС депутат Ахмед Юсеинов.

 

Ключови думи

Коментари

Отива си със столовете

Avatar

"www.clubz.bg е свободно развиващ се информационно-аналитичен сайт..." - четем на www.clubz.bg/about . На страниците на сайта от сутринта се появиха всякакви другаря от БСП-та (Румен Гечев), многопартийния Малтинчо Димитров, който вече сам не знае от коя партия е, всякакви измислени герои с плакати и сурати непознати, включително новопартийния Местан, само за посещението на Премиера на страната в горещата вече месец точка - българо-гръцката граница и срещата му с фермери, полицаи и шофьори там няма нито дума! Тъй де, кво значение има някакъв си Премиер - "обективните" журналисти си имат задачи, които трябва да гонят. Много по-важно е да знаем какво мислят терористите от костовите мафиотски кланове, като ония с плакатите пред съдебната палата...

Именно. Свободата е това, което не харесва на такива като тебе.

И какво като отиде тиквата при гърците? То се видя, че е тъп и страхлив.

Турчинът Местан никога не би писал запетайка между скъпи и приятели. Такава неграмотност е дадена само на българските журналист(к)и.

Добра

Идея да има две ДПС -та ! При избори ситуацията... е кантар кое влиза,... и кое не, а може и двете да не влязат!? Понеже кадрите на ДПС са вече школувани и не могат без държавни заплати :)) Бързо ще станат ГЕРБЕРИ , Реформатори ...и социалисти!

В света на модата лилавото е известно като "цвят последни надежди". Предпочитат го дами, навлизащи в опасна възраст.

дебелян пеевский

Ребрандирането на сополите.

ЗАЩО ХАФЪЗОВ НЕ РАЗКАЗА ЗА СВОИТЕ ''КОРЕНИ ''...?

Милен

Хаха :))))))

denim58

Аз имам различно мнение. Смятам, че партията на Местан уплаши истински за първи път Доган и Пеевски.За това и този вой срещу нея. Време е ДПС да бъде разбита, защото това не е партия, а корпоративна, мафиотска организация, която служи на себе си и руските интереси.

Безподобно лицемерие с летящ старт от ДС

Браво на Местан, дано отцепи повече електорат.

mardafi

Доган и савецкото депесе отват на боклука

петроф

"Дори арменци"??? Да, сещам се как точно по "евроатлантически" Местан и цялата клика от ДПС тогава, станаха и напуснаха местата си в Народното събрание докато течеше минутата мълчание за жертвите от Арменския геноцид.. Грозна работа..

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.