Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-успелият футболист в настоящия тим на ЦСКА - Мартин Петров, днес официално стана акционер в отбора. Нещо повече, той въвлече за каузата и цялото си семейство. Дялове купиха също така неговият неговият баща Петьо, брат му Владимир и други роднини на Марто.

След като закупи ценните книжа, групата посети Музея на спортната слава на ЦСКА, където си направи снимка за спомен на фона на многобройните трофеи, пише официалният сайт на клуба. Не се обявява на каква стойност са акциите на семейство Петрови.

Мартин Петров ще напусне "Българска армия" след края на сезона. Към момента обаче той все още не е сигурен дали да продължи да играе.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.