Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Фирма за бързи кредити е най-новото попълнение на Българската фондова борса. От утре започва търговията с акциите на фирмата "Кредисимо", която за деветмесечието на 2013 г. е отпуснала кредити за над 9 млн. лв. и за периода има печалба от 1,9 млн. лева. Според проспекта на фирмата тя заема пето място по приходи сред останалите компании от бранша и е лидер в отпускането на кредити онлайн.

След ЦСКА "Кредисимо" е втората компания, която излиза на борсата тази година. "Кредисимо" е и първата небанкова финансова институция, която се листва у нас. Все пак трябва да се обърне внимание, че подписката за акции на ЦСКА все още не е приключила, така че спортният клуб още не е получил статут на публично дружество.

При "Кредисимо" статутът е гарантиран, защото компанията не прави публично набиране на капитал, а качва на борсата целия си капитал от 2,5 млн. акции всяка с номинал от лев.

 

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.